exclan Objavljeno April 5, 2013 Opozori Objavljeno April 5, 2013 Sem slišal, da jutri in v nedeljo vabijo policaji na Škofije. A ve kdo kaj o tem? Res je vendar ne vem ob kateri uri
igorkr Objavljeno April 5, 2013 Opozori Objavljeno April 5, 2013 Pa nimamo cajta zdej organizirat ... Počakite, da bo zima, da se zadeve umirijo
jack08 Objavljeno April 5, 2013 Opozori Objavljeno April 5, 2013 (popravljeno) Našel: http://www.policija.si/index.php/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/66627-motoristi-vabljeni-na-preventivne-delavnice baje ob 11h, ma bi se morali prijavit na mail ? Zima, kaj je to? Popravljeno April 5, 2013. Popravil jack08
pik1 Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 ....... ma kje ste primorci moji ???????????????????????? :eek: ... TRST JE NAŠ !!!!!!!!!! ps. ... mone ... MihaGS 1
Kmet2 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Pa kaj je mone res,boste organiziral kakšen družaben dogodek al boste pa spet v center evrope hodil. ..odločte se
igorkr Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Da stvari razčistimo. Tema je mrtva, zato ka nimamo časa tole gori pisat in drugič mi se s foreštjeri iz t.i. centra evrope ne družimo maxiscooter 1
Kmet2 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Da stvari razčistimo. Tema je mrtva, zato ka nimamo časa tole gori pisat in drugič mi se s foreštjeri iz t.i. centra evrope ne družimo Laž ma kratke nogice in če boš še naprej tako lagal ne bo dolgo ko boš sam po jajcih hodu :lol: igorkr in Kmetica2 2
motozajebant Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Laž ma kratke nogice in če boš še naprej tako lagal ne bo dolgo ko boš sam po jajcih hodu :lol: pol boš meu pa pošmirglana jajčka od betona... Kmetica2 1
Kmet2 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 pol boš meu pa pošmirglana jajčka od betona... Pa ne jaz,a ti sam slikce gledaš al tud kej prebereš :glare: bo mel Kmetica2 in pik1 2
motozajebant Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Pa ne jaz,a ti sam slikce gledaš al tud kej prebereš :glare: bo mel sej sem za Igorja opdgovoril
Kmet2 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 sej sem za Igorja opdgovoril A pa ve da ma odvetnika?? Kmetica2 in motozajebant 2
motozajebant Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 A pa ve da ma odvetnika?? stari, a ti je včer na ktmju mal možgane popravek: jaz sem samo povedal, kaj se mu bo zgodilo, če bo z jajčki po tleh "drajsal"
Kmet2 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 pol boš meu pa pošmirglana jajčka od betona... A si si prebral kaj si napisal,to je replika na moj post,se pravi če vsaj malo obvladaš sklanjatve(v slovenščini) smatram ,da si odgovoril meni,se pravi da pridemo do ugotovitve ,da imaš ti možgane tudi brez KTM če bi se pa še peljal z njim.....ja pol pa tud slikic ne bi vidu prov
motozajebant Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 A si si prebral kaj si napisal,to je replika na moj post,se pravi če vsaj malo obvladaš sklanjatve(v slovenščini) smatram ,da si odgovoril meni,se pravi da pridemo do ugotovitve ,da imaš ti možgane tudi brez KTM če bi se pa še peljal z njim.....ja pol pa tud slikic ne bi vidu prov ok, se strinjam s tabo, imaš prav... lažje razumljivo bi blo, če bi napisal, da potem BO imel..... ampak, če se greva besedno vojno... ..... jaz sem samo citiral tvoj post in mu napisal kaj se mu bo zgodilo, če bo hodil po jajčkih.... je pa res, da za tebe ki ti ktm malo možgane šejka, bi bilo lažje, če bi napisal takole: Igor, pol boš meu pošmirglana jajčka od betona ampak, ti oprostim, ka si moj prijatelj Kmetica2 in Kmet2 2
pik1 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 :hooray: :hooray: :lol1: motozajebant in Kmetica2 2
gusar Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Fuj se že kušujeta med sabo. pik1 in maxiscooter 2
motozajebant Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Fuj se že kušujeta med sabo. kmeta moraš, ker drugače je užaljen sej se boš še navadil
maxiscooter Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 Tema za Primorce, nabijajo pa furešti. Ku bi oni znali kaj mi delamo, ku oni še drva žagajao...... bi jih fušerija pojela.... :grim igorkr, cedevita in DAMI34 3
Kmet2 Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 Tema za Primorce, nabijajo pa furešti. Ku bi oni znali kaj mi delamo, ku oni še drva žagajao...... bi jih fušerija pojela.... :grim Model,tema je za primorske motoriste ne scoteriste P.S. ne vem kaj delate,vem pa da pridete v naše konce in to v velikem številu in to v mesecu ljubezni.. ......sploh ne upam pomislit kaj vse boste delal .........packi Kmetica2 1
maxiscooter Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Model,tema je za primorske motoriste ne scoteriste P.S. ne vem kaj delate,vem pa da pridete v naše konce in to v velikem številu in to v mesecu ljubezni.. ......sploh ne upam pomislit kaj vse boste delal .........packi Ti, Kočevar poglej naslov : Primorska sekcija Motosvet in jaz sem ponosen Primorec in: " če bi se še enkrat rodil naj raje Primorec bi bil" Pridemo v tvoje kraje zato kar poskrbi za vse dekleta, da jih poskriješ, kajti kot si sam rekel je to mesec ljubezni in če nas srečajo nikoli več domačina ne bodo pogledale.... :grim
motozajebant Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Ti, Kočevar poglej naslov : Primorska sekcija Motosvet in jaz sem ponosen Primorec in: " če bi se še enkrat rodil naj raje Primorec bi bil" Pridemo v tvoje kraje zato kar poskrbi za vse dekleta, da jih poskriješ, kajti kot si sam rekel je to mesec ljubezni in če nas srečajo nikoli več domačina ne bodo pogledale.... :grim ja primorec, sam frčoplan pusti doma, ker drugače se bojo same poskrile Kmet2 in Kmetica2 2
cedevita Objavljeno April 30, 2013 Opozori Objavljeno April 30, 2013 Model,tema je za primorske motoriste ne scoteriste P.S. ne vem kaj delate,vem pa da pridete v naše konce in to v velikem številu in to v mesecu ljubezni.. ......sploh ne upam pomislit kaj vse boste delal .........packi [ Bomo tm kjr je ghorko!/quote] maxiscooter 1
MARE 65 Objavljeno September 11, 2013 Opozori Objavljeno September 11, 2013 Primorci...... Brkinka anja37 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se