Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Žanko,se glih nebi strinjal z tabo :grrr men pride prov skor celo leto :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)
... men pride prov skor celo leto :rolleyes:

...Še posebno prav ti bo pa prišla 18. septembra na poti v Kobarid in nato v Bovec :grim :grim :grim

Se čist možno je pa tut, da se bo zgodila toplotna inverzija ( :blink: ) in bo sonce nažigalo za popenit in se bomo morali hladit v Soči. :OK:

Popravljeno . Popravil Manu
Objavljeno
Jaz te bom pa slikala, kako se hladiš  :)  :OK:

uuu, umetnica (slikarka)...

katere tehnike se boš poslužila na primeru Manu: akvarel, olje, grafika?

Za linorez nekako globoko dvomim, da je primeren. Ali pa tudi? :naughty:

Objavljeno
Jaz te bom pa slikala, kako se hladiš :) :OK:

:kva2: :kva2: :kva2:

Da ne bi. :fight2:

Ok;ok, sam mi prej povej, da bom do vratu v vodi :? :xx: Pa z desnega profila. :huh: Pa z vrha navzdol. :unsure: Pa bolj od daleč. :( Pa ,ko se bo že temnilo. :huh: Brez fleša. :unsure:

Če imam lahko teh par skromnih željic. O:-)

Objavljeno

Ni problema :yea2: se bom potrudila, da bo vse tako kot si želiš....

Kaj pa frizura.....

Objavljeno
Kaj pa frizura.....

tko, da se tangice skoz vidjo ...

Objavljeno
tko, da se tangice skoz vidjo ...

:doze:

Se mi je zdelo, da si me enkrat kukal, ko sem lulala. :afro1:

Objavljeno
:doze:

Se mi je zdelo, da si me enkrat kukal, ko sem lulala. :afro1:

Večkrat! :) :naughty:

... bejžmo ... Fifty gre .... :kva2:

Objavljeno
Kaj pa frizura.....

Sem bila včeraj pri Nataši in bom pred srečanjem še enkrat uletela... tko da mi bo poštimala za nad, v in pod vodo... Pa še za slučaj, da mi kdo na glavo kej zlije :blink:

Sicer imam pa raznobarvne pramene, tako, da dekoracija ozadja ne bo potrebna, razen morda še en par dodatnih smaragdnih pramenov v lase, da se bo ujemalo z barvo Soče.

Viš , ka se midve na vse spoznava. :yea2:

p.s.

Jazbec pa nadure dela, da si bo lahko takrat tri ure frej uzel.... :OK: :notworthy: :004

Objavljeno

Mater pišete zadnje dni :yea2: , me ni en dan pa napišete dva-tri strani postov :yea2: !

Ma sej tko je prow!

Kaj se kdo mogoče odpravlja na Maksijevo delavnico v nedeljo??

Če gre kdo se mi lahko pridruži, ker jst bom verjetno šel pogledat.

P.S. Škoda k se vam nisem mogel nič pridružit na ridah :cry: (delampopoldne press)

Lp Burnout

Objavljeno (popravljeno)

katere tehnike se boš poslužila

Eos 300V z Canon EF 28-200/3,5-5,6 DC & USM objektivom bo poskrbel za tehniko.....

;)

Popravljeno . Popravil Thundercat
Objavljeno
Kaj se kdo mogoče odpravlja na Maksijevo delavnico v nedeljo??

a zdej u nedeljo je maxijeva delavnica :huh: :huh: ? Sm mislu d je kasnej... Ma škoda, k me ni, čene bi sugurno šou, k sm že reku d naslednjo k bo se udeležim (takrat k sm položu), zdej pa tako <_< ja nč, kaj :doze: pa drugič

Objavljeno
a zdej u nedeljo je maxijeva delavnica

Nobene moje delavnice nebo :P :grrr

Objavljeno
Nobene moje delavnice nebo :P :grrr

no pole OK, sm se že oddahnu :P pohajaš kej ti? Nč te ni videt. Tvoje mašine sploh še nism vidu, boš pršu pokazat kej al ne :hmm:

Objavljeno

danes ob 15:30 se dobiva z Burnoutom na pumpi u postojni in pole pičva do poreča. Ne veva še po keri cesti tko d se zmenva na 1st checkpoint-u kako in kaj dalje. Če se nam kdo pridruži na poti do morja dobrodošel .)

Objavljeno

žal nimam časa...drgač bi se vama pridružla.....

Objavljeno
Čekirala danes pri Jazbecu :yea2:

Ni me spoznal! :xx:

tudi jaz sem se prepričal o ponudbi :yea2: en mal večja terasa nebi falila :yea2:

Objavljeno

Tudi jaz sem bil v soboto pri Jazbecu, terasa je res malo majhna, je pa postrežba dobra in hitra, hrana pa da niti ne govorimo :P, za povrh je še skoraj edini plac kjer so motoristi res dobrodošli kar se usakič tudi vidi :yea2:

Objavljeno

.....sorry če koga ne prepoznam (predlagam da si nalepte našitke uzadi pa imenca gor pa bo...tko kokr piše nekaterim rossijem na naših cestah....)...ta vikend sem pa bolj spal in nisem bil zmožen prepoznavanja oseb <_< sorry..kar se tiče terase-imate prav :hmm: --pr nas so IN BODO motoristke in motoristi imeli privilegije :D sorry če kdo zameri ampak to je SRCE :wub:

-če pa ste že bili pr men pa zakaj hudiča mi tega tuki ne omente - pa ja kako pijačo počastim :angry: al tud tega ne smem v svoji oštariji :? -o.k. ne me držat za besedo :wacko: ma lepa beseda pravo mesto najde

uživejte !!!

edin eno opozorilce: nekateri me pozdravljajo tko da trobijo in pičijo po zadnjem kolesu mimo :cry: ne delat tega (sej ne rečem nč - lepo je videt - ma brzina-pa traktorji..)

se pa vidmo septembra - upam da ne boste sam govorli(pisali).. :)

post-12-1092652531.jpg

Objavljeno
.....sorry če koga ne prepoznam

:hmm: TE NISMO UPALI MOTITI, K SI IMEL PREVEČ DELA!

po dvodnevni turi čez Veliki Klek in okolico :D is okrepčal 13 primorskih motoristov :yea2: :OK:

Objavljeno
:hmm: TE NISMO UPALI MOTITI, K SI IMEL PREVEČ DELA!

po dvodnevni turi čez Veliki Klek in okolico :D is okrepčal 13 primorskih motoristov :yea2: :OK:

Ma mona B) , potem si bil tam točno takrat, kot jaz in fifty!!!! Ste se pripeljali in ste se odločali al ja al ne, ker včeraj niso pekli pic... potem je pa ena punca ( :yea2: ) postavla besedo, da boste točno tam jedli in ste vsi ostali lepo pridno slekli jakne in šli z motorjev :) :D :P

Komanda je komanda..... :rolleyes:

@Jazbec - sem imela oblečeno Motosvet majco in sem levo sprednjo stran, kjer je znak, dobesedno namakala v rižoto z morskimi sadeži, ti pa nič! :afro1:

p.s.

Glede "častiti pijačo" te pa obveščam, da mi jo boš itak moral, ker si mi ( vem, da po pomoti, ker je bila gužva :004 ) računal ta velk bambus, jaz skromno dete pa sem spila malega. :huh: In te nisem hotela potem nadlegovati. :rolleyes:

Septembra pa valda pridemo in ti zasedemo notranje prostore :) B)

Objavljeno
potem je pa ena punca ( :yea2: ) postavla besedo, da boste točno tam jedli in ste vsi ostali lepo pridno slekli jakne in šli z motorjev :)  :D  :P

Komanda je komanda..... :rolleyes:

:D kar je res je res :lol1: naša ima močan glas :kva2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!