gizmOkak Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 @sanda7: za nedeljo te pa js pokličem O:-) :naughty: @manu: ne nism joklca je prou....in ne me žalit k bom vse tatu povedu, k je moj bol močn ku tvoj. Zdej se pa itak ne igram več s tabo <_<
Sanda7 Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 @Sanda:jutri zjutraj te bom poklicu in mi boš povedla, če si na voji ali ne, oki? upam da ne bom spala tako kot danes do 12h,vpliv nočne,kaj morem če sem pa filme zijala do 4h
Sanda7 Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 @sanda7: za nedeljo te pa js pokličem O:-) :naughty: u mater to bo pa randi kar v troje,ma kaj se men godi :naughty:
Schultz Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 @Sanda7: jutri bova šla z žanom (+morda še kdo) en giro po dolenjski, če boš jutri kaj na voji, se nam pridruži. Danes si bla nedosegljiva, ko sm te ob 10.36 klicu :hmm: . Gotovo si :zzz: . Kaj pa tiste čudne filme gledaš in pol ne moreš spat, ker se bojiš baubava. :D
pek Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 Klapa,zgodilo se je nemogoče :huh: Policaji so mi najdli moj pred enim letom ukraden motor :OK: Baje je OK sam klučavnica je zlomljena,drugač,pa da je cel :yea2: jutri ga grem izkat :grim pol bomo pa vidli.Zdej bom mel pa kar dva,enga za delovnik in enga za ob Nedeljah :lol1:
gizmOkak Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 waaaaaaaaaaaa, to je pa novica a? In kaj zdej, kjerga boš prodal :rolleyes: XT kajpa :) Ti je zavarovalnica že povrnla al ne? Ja lepo to slišat ja :yea2:
pek Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 waaaaaaaaaaaa, to je pa novica a? In kaj zdej, kjerga boš prodal :rolleyes: XT kajpa :) Ti je zavarovalnica že povrnla al ne? Ja lepo to slišat ja :yea2: Ma kaki Žanko,sej ga nisem imel kasko zavarovanega :grrr tipo vzel en miljonček pufa za XT :grim ja verjetno ga bom prodal,če poznaš koga,ki bi bil zainteresiran mi povej,to velja tudi za vas motosvetovci :yea2:
Schultz Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 @pek: super novica....danes si gvišno lebdel v zraku wd veselja. Ja nč kot si reku....enga za it delat in enga za h maši :D .
gizmOkak Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 (popravljeno) Ma kaki Žanko,sej ga nisem imel kasko zavarovanega A, js sm pej zmeri mislu d si mel kasko...nevem od kje mi ta ideja :hmm: boooooo, ja ben, še tolk bujš :OK: btw: u salamonca ga dej, pa boš vidu čudeže :naughty: v enem tednu ga ni več pr hiši Popravljeno September 4, 2004. Popravil gizmOkak
pek Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 Ja sej to sem tudi mislil,sam tko,če bi ga hotu gdo od motosvetovcev,bi dal prednost nšim :yea2: sicer pa se mi ne sanja,kakšne so kej cene za letnik 2003 :?
Schultz Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 Ma kašn motor prodajaš? Da bom znol povedat za naprej, če kdo pozna koga, ki kupuje motor pa ne ve kaj bi vzel.
gizmOkak Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 po eurotaxu je 4050 EUR XT600E to je 970.000 SITnih
pek Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 kej ti si ga prodajal po eurotaxu :?
yankee Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 kej ti si ga prodajal po eurotaxu :? Ce ti ni napoti u hisi, ga raje prodaj spomladi.....bos dobu gvisno stu tauznt vc .)
Thundercat Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 Pek veselim se s tabo.... :OK: upam da so tudi kriminalca dobili in ga bodo ustrezno kaznovali...barabo... <_<
gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Včeri mi ni uspelo slikic prlimat....sm pršu domu komej ob 22.30 (jah, še ostali postanki :P ) Evo tle en par utrinkou iz učerajšne furce :yea2: ma kej mislesta še prit unadva al ne :doze:
gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 končno, pol se pa še norca dela d tko lepga črnga kawasakija če ni vidu :xx: :lol1:
gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 postanek n°1: "pr medotu" :D
gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 pero noben medo ni mel voje :hmm: vrjetno se je ustrašu d bo kšna nevihta k je slišu grmenje od enga motorja k baje d ne dela prou :devil: :grim
gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 tale kuža se pa neče slikat :grrr ku je vidu d mam aparat se je obrnu in popihal B)
gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 postanek n°2: Polnjenje želodčkou :P sm opazu d majo na tistih koncih en čudn patent postrežbe. Že tako prideš lačen, pol te pustijo še 3/4 ure čakat d ja poješ še kej za povrh :BUA: pero je blo dobro :grim
gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 sanda7: lahko ti je blo žal k nisi šla z nami :004 lej kaj so meli: kralja žvali :yea2:
gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 lost somewhere in slovenija :unsure: iskali pot do Grosupelj k nebi bla makadamska, inglej ga zlomka, je nismo najdli :lol1:
gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 postanek n°3: Đelati in sadna kupa u Vrhniki, kjer majo motoriste tako radi d jim celo parkirni uštimajo :yea2: pohvalno :notworthy: P.S. tisti k si veže čelado je mel še zmeri probleme z motorjem k je grmel :naughty: :OK:
gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 in kje nas najpogosteje najdete :hmm: Ride, kkopej :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se