gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Aja glede falcota sem pozabu povedat, da se mi je fajn zdelo k sta se nekaj gizmOkak in EoS dajala v nabijanju gasa (4 cilindri) pol pa je viggen prbil (2 cilindra 2 auspuha) :notworthy: , pa sta unadva kr utihnila :P :lol1: Res ma lep zvok... Sam kur* k jst prisegam na japonce :) WTF :blink: kaj ti zdej že s viggenom držiš al kaj :fight1: drugiče te ne uzamemo sabo :grrr Ma malo heca more bit :OK: Sej nimam nč proti apriliji, tudi vn z ovinka je bla črta za njim (dobesedno) jo je kar narisalo na asvalt :OK: Glede mene in EoS-a pa no comment. On ima 400cc več <_< Viggen, čaki na VTR SP-2 pol boš vidu boga :naughty: Blo je pa lepo, nepopisljivo megagalaktično super duper specialno doooooorooooo :kva2: upam d nas bo drugič več :yea2:
gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Kdor če vse slike naj mi mail pošlje, mu jih pošljem nazaj. Tako kot so to nardili že trije.
EoS Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 eeeem... gizmo...kr se tiče mojih 400 več...si pa mal mimo udaru čeprow si "baje" stokovnjak :lol1: ne ne...je zadeva tolk močna ko pa tvoja tako da tle..no..vsaj tle si lahk roko dama :lol1: ...seveda gre pa moja zadeva bl..aja..pa še prede lepše ....aja..pa šofer je mal bl tako.. :OK: ...se hecam... :afro1: burn....eeem...se neki dajala z gizmotom pr navijanju gasa...a je blo mogoče to kadar ni blo mene zravn :lol1: ker se jz bl malo spomnem..sploh pa da je pol viggor neki preglašal ...je taku viggor :lol1:
gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 (popravljeno) ma kaj maš 1200 al kaj :? sej nism vidu :unsure: ma neeeeeeee, se nismo zastopli. Js in ti mava 600 on ima 400več :grim Popravljeno September 6, 2004. Popravil gizmOkak
gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 alora. Mapa vseh slikic zazipana pride 10.9 MB. Kaj zdej :? mal dosti je d bi vam vsako posebej pošiljau :wacko: ma sej ta lepe so tle, če česte kero posebej videt jo sm prlimam :) Je pa nek črn zmazek :grrr z dvemi auspuhi 6x slikan :lol1: mi dopade motorčič...ma ne okol govort
Schultz Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 @gizmokak: alora pole nardmo tako....ko se vidmo ti dam prazen cd in ga zapeči in pole mi ga daš ko se zagledmo naslednjič
gizmOkak Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 (popravljeno) evo ga :kva2: upam d ne bo viggen jzn, če ga prlimam :? A se da dobit tudi spodnji dela maske, tako d bi bil nekako piena carena :hmm: tko kukr ima SV @Schultz: ni problema, pa če gremo na kašno furo tisti dan dodamo še šne slikce pa filmčke tako d ga napolnemo :yea2: Popravljeno September 6, 2004. Popravil gizmOkak
Burnout Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 eeeem... gizmo...kr se tiče mojih 400 več...si pa mal mimo udaru čeprow si "baje" stokovnjak :lol1: ne ne...je zadeva tolk močna ko pa tvoja tako da tle..no..vsaj tle si lahk roko dama :lol1: ...seveda gre pa moja zadeva bl..aja..pa še prede lepše ....aja..pa šofer je mal bl tako.. :OK: ...se hecam... :afro1: burn....eeem...se neki dajala z gizmotom pr navijanju gasa...a je blo mogoče to kadar ni blo mene zravn :lol1: ker se jz bl malo spomnem..sploh pa da je pol viggor neki preglašal ...je taku viggor :lol1: eeem... ...Ej EoS .... ..... ma mam vprašanje zate: ...Kaj ti tle pišeš tok misli al ...... misliš kaj povedat :hmm: :lol1: :lol1: :lol1: .... berljivo.. ... spljoh ne :lol1: :lol1: Drugače pa tisto majho nabivanje v gasu mislim da je blo pr medotu (tko ene parkrat ste mal prbil pol je pa viggen končal štorijo) takrat k smo čakali navigatorja da se zrihta. P.S. To je itak damo za*ebancija. EoS ne zamerit. Blo se zakon za vami ganjat :yea2: sploh po avtocesti :P
Burnout Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 @gizmokak: alora pole nardmo tako....ko se vidmo ti dam prazen cd in ga zapeči in pole mi ga daš ko se zagledmo naslednjič Tej izmišljotini se pridružujem tudi jst. Ku se vidmo ti prnesem cd pa bo. p.s. Ma sej smo te pogruntali da se ti dopade :D
Burnout Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Ma veste kaj! Predlagam da se viggen preimenuje v FalcoGrom B) , ker mašina itak grmi mi ga pa itak hvalmo kako lepo ga je slišat :) Lp Burnout
EoS Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 ha.. burn..od zdej naprej bom probow pa mal bl zbran bit ko pišem te poste..da me bo kdu tudi kej razumu...pa brez zamere... :lol1: gizmo...meni pa zapeči cd pa ko bomo kej okrog tvojih krajev hodili oziroma se bomo dobili na furi prneseš pa poravnamo stvar...da ne bomo prow motovilli s temi 10mi slikcami...može :afro1: aja....pa za unih 400 smo se res slabo zastopla... :hmm: ..sej pravim da morm bit bl zbran na tem "forumu" p.s. gizmo...pa sej viggen spet ni bil tolk glasen...mamo vselih midva ene fejst auspuhe :yea2:
viggen Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Aja, pozabil povedat, drugače sem pa kar srečen da sem vas lahko lovil s takim mlinčkom ma je šlo 170+ :OK: skoraj zmeraj (največ sem vidu da je kazalo 182 :xx: :kva2: , mogoče je celo kaj več k nisem mel cajta skozi gledat na števec :xx: :kva2: ) Lp Burnout Moram ti povedati, da od Vrhnike sem vozil jaz za tabo in da glede na to, kakšen motor imaš, voziš zelo zelo dobro! Čestitke fant! :notworthy: Da ne bo nesporazuma, ne da je motor slab, pač moč in to.....no, ti ga zelo suvereno ganjaš in pa zanimiva tehnika v ovinkih........se kar bojim, ko boš kaj pojačal, kdo te bo lovil :hmm:
viggen Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 eeem... ...Ej EoS .... ..... ma mam vprašanje zate: ...Kaj ti tle pišeš tok misli al ...... misliš kaj povedat :hmm: :lol1: :lol1: :lol1: .... berljivo.. ... spljoh ne :lol1: :lol1: Eos, si jo dobu po pi...! :kva2: :kva2: :kva2: Veliki mislec! A boš izad knigico...... :kva2: :kva2: :kva2:
EoS Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 viggen...sm jo dobu po.... :hmm: ..piščali :yea2: drgač se pa kniga že piše...sej ko bo spisana prvi izvod dobiš...pa še posvetilo ti napišem :afro1: lp
viggen Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Ok, Eos, da se ne užalimo dovolj nizkih, ku jih ne rabi nobeden! :D Bodi fajn in povabi me na kavo! Lep dan! :devil:
EoS Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Ok, Eos, da se ne užalimo dovolj nizkih, ku jih ne rabi nobeden! :D Bodi fajn in povabi me na kavo! Lep dan! :devil: viggen...kava sledi...danes dopoldne.. :yea2:
Burnout Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 (popravljeno) Moram ti povedati, da od Vrhnike sem vozil jaz za tabo in da glede na to, kakšen motor imaš, voziš zelo zelo dobro! Čestitke fant! :notworthy: Da ne bo nesporazuma, ne da je motor slab, pač moč in to.....no, ti ga zelo suvereno ganjaš in pa zanimiva tehnika v ovinkih........se kar bojim, ko boš kaj pojačal, kdo te bo lovil :hmm: Hvala hvala!! :notworthy: Se trudim :) Drugače je pa bl tako, da pogledam en MotoGP pol grem pa mal na svoje ride probavat :D (beri Kačje ride Gerovo Hrvaška), pa še sm pa ke mal preberem teorijo o vožnji tko al drgač :) Aja drugače mi pa tko kakor vozim po ovinkih najbolj paše, lahko grem hitrejše, pa bolj sem siguren vase oziroma v svojo vožnjo. Sej se ga dat tut na koleno, sam pol že mal čudno sedim gor pa tudi občutek je čuden :xx: , sam do tačke ga založit pa ni problema in tudi ne povzroča težav, tako da mam kr že obrabljene šraufke :D Še enkrat hvala za pohvalo :OK: Je lepo slišat! :notworthy: P.S. Glede unga lovljenja se pa ne bat, bom vozil isto ku zdej (zdej gre do konca, pol bo pač motor manj trpel :naughty: ) Lp Burnout Popravljeno September 7, 2004. Popravil Burnout
gizmOkak Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 (popravljeno) Ja res se lepo pelješ, še moja pohvala :notworthy: bomo mal na inšturkcije hodili. Tisto k gre do kolena ne...poza je čudna pr vseh. Smo vsi nagnjeni vn z ritjo :lol1: razen GP-jevce boš vidu normalno sedet pa noge notr tiščat in še bo drsu po kolenu. Če mi probamo kej tazga bo kar snelo gume z asvalta k mamo "preslabe", asvalt je blesau, pa še stopalke so vsaj 5cm nižje B) smo bol nedeljski proti njim. Če te pa zanima kako s kolenom drsat je ena tema na MS že odprta. Sm jo prebral v celoti in če povzamem, je nekako tako treba: Pred ovinkom daš v neko "pametno" prestavo (ne prenizko d neboš končal kukr edn na ridah O:-) ) Stisneš se h rezervarju in razširiš kolena (kr precej) in se z ritjo presedeš d ti notranja žemelca visi v prazno skorej v celoti (nekje na 1/2, oz. 3/4 cele riti maš na sedežu) z zunanjo nogo pa nrdiš kukr eno kljukico d "ne zdrsneš notr". Uvedeš v ovinek, pazi na stopala!!! D ti ne prime škornou. Morš met sam prstke na stopalki. Pelješ vinek in glej d ne prenizko k boš odletu u koruzo :wacko: Koleno bo takoj na asvaltu, ne se bat... K začneš dvigovat motor in odpirat gas se zravnaj usedi na celo rit in stisni kolena h rezervarju ( s tem pomagaš motorju d se prej dvigne v vertikalo in ima guma bujš oprijem). Odpelješ. Js sm to tehniko probu in glej zlomka....strgu hlače (nimam sliderjou) že v prvem ovinku :yea2: Na slikci zgoraj si SUPER naštiman :OK: Popravljeno September 7, 2004. Popravil gizmOkak
Burnout Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 No dost bo zdej moje hvale :lol1: Sej tut vi zakon vozite :notworthy: :notworthy: . Aja slikca je pa vzeta iz enega filmčka k sva se s frendom malo posnela, tko da je slika bl u kurcu, ma je nekaj tko da lahko pokažem kako gre. Aja pa v tem ovinku nisem bil čisto nagnjen, ker bi se dalo še malo (tistih par centinov), sam kaj mi pa rabi. Itak nimam drsnikov tako da se več k to spljoh ne splača. (trebamettutkajrezervezakriznesituacije press) P.S. Ma glede inštrukcij pa: Rajši si poglej en MotoGP pa mal sprmljaj kako se vozjo kukr pa da moje nabijanje poslušaš :P LP Burnout
MOTOVILC Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 če smo rekli 18. septembra, naj bo takrat... :fight2: ma kaj to še velja :hmm: se madonna o tem nič več ne govori :yea2:
Burnout Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Velja velja, drugače pa ti vesta gozmOkak al pa Manu kaj več povedat. Baje nas je nekje okrog 25 prijavljenih. P.S. A Schultz-a pa noben nč ne pohvali k nas je celo pot vodil :hmm: ? Jst me dam eno petico! :OK: Aja pa iz Vrhnike na ride sem samo Schultz-a lovil tako da tudi njemu pohvale za vožnjo! P.P.S. Ma zdej bo pa že dost tega nabijanja od nedeljske vožnje :D Naj še drugi kaj napišejo :P ! Lp Burnout
Schultz Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Ma ne me tolko hvalt......sej mi bo še nerodno ratalo .) .
JAZBEC Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 ma kaj to še velja :hmm: se madonna o tem nič več ne govori :yea2: ...kokr smo zmenjeni...jst sm pripravljen....pravjo da nekje okol 25 vas bo, tko da bo... :yea2:
Manu Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Itaq. :yea2: A si že razširil parkirišče? :hmm: ;)
Burnout Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 viggen v nedeljo si me spraševal o eni hondi z nekimi podaljšanimi lučmi :hmm: A je to to: Lp Burnout
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se