EoS Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 jah...pa nej bo kraški teran :OK:
Schultz Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 Eos, moram te malo popravt, mi srce ne dovoli takega pisanja.......kraški teran je najboljši in kraški pršuti so najboljši! Ja viggen, kar popravi ga, da ne bo ta mulo šmrkavi govoru monad po svetu :lol1: . @vsi:jutri ne bo nič, ker sem v portorožu na veslašli regati......v nedeljo pa zajaham motor in gas in douge luči. Če se mi bo kdo pridružu je v redu....drugače pa tudi. :P
gizmOkak Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 Če se mi bo kdo pridružu je v redu....drugače pa tudi. :P ← Mikavno mikavno. Kašno bo pej kej vreme. Js nevem neč, sm prou out. Mam kolokvi u četrtek, vidim sam še številke integrale :rolleyes: :kva2: :wacko: :wacko: Bi se prleglo mal zdivjanja. Sporoči če kam greš, pa magar na GSM, na motosvetu sm bl malo. :hmm:
duhec Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 @vsi:v nedeljo pa zajaham motor in gas in douge luči. ← I ja če! :grim
Sanda7 Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 uh danes sem sklestla mal goske,mlincov in rdečega zelja,sam vinčka pa res nisem. ma men se že kr mal trga tok ga pogrešam,komaj čakam novo sezono in nove dogodivščine kaj primorci na 4.novoletno forumsko gremo kej al ne CHAT dela jupi
gizmOkak Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 kaj primorci na 4.novoletno forumsko gremo kej al ne ← :grrr
duhec Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 kaj primorci na 4.novoletno forumsko gremo kej al ne Tudi jst :grrr . Sicer pa sm danes sou na giro s prijateljem (opet RSV :doze: ) do mosta na soci, tolmin pa nazaj v NG in je blo kr fajn. :OK: Tudi mraza ni blo. :huh: Zdej je se dobro se vozit tudi ce je mraz ker vsaj peska ni po cestah. <_< Spomladi ko bo ratavalo toplo pej bo za :SS peska. Jutri baje bo pihalo za wse soude in samo 10°C. :ph34r: Eni ste rekli da boste sli na giro jutre. Kej vam cem rect, bejzte pocasi in nagnte se zmeri v smeri burje! :blink: :lol1: LN (lahko noč) duhec
Sanda7 Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 jutr ma pa SAX POJSTN DAN upam da nas bo za okroglo trideset letnco kej povabu na praseta :naughty:
SiR Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 :grrr ← ma jooooj lahko bi se malo pokazali naokoli :grim :grim :yea2:
dave the wave Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 Se ze pece!!! ← <_< Kaj tu diši??????????? :kva2: Sax, ti si moj najboljši prijatelj, vse najboljše, pošlji kračo ......
gizmOkak Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 SAX vse tanartabuli :yea2:
Schultz Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 SAX vse tanartabuli tudi jst vse naj naj...dosti sexa in malo otrok .)
Sanda7 Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 sax še zdej se mi riga po prascu,ampak ti bom vsen prtisnla tri vsazga za deset let :004 :004 :004
Dr. _MAXXI_ Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 tudi jst vse naj naj...dosti sexa in malo otrok .) šulci ... jst ma eno pitanje zate tko mal za hec .... ti vsakemu zaželiš dost sexa pa mal ostrok .... pa se mi je porajalo vprašanje če ti to navajaš iz želja al iz izkušenj :) :P Mislim hočem rečt .... a si ti mal sexal pa velik otrok mel? :grim :grim :P
Sanda7 Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 ja schulc ma res kje jih skrivaš :hmm: sanda7 ti pa movč pa se spoki na motor dokler je še sonce in dan o.k no pa grem
Schultz Objavljeno November 17, 2004 Opozori Objavljeno November 17, 2004 Mislim hočem rečt .... a si ti mal sexal pa velik otrok mel? :grim :grim maxxi: jih imam polno...eden je na kitajskem, drugi v ameriki tretji v vietnamu, četrti v Argentini in peti na japonskem......ja jih imam pet pa še priživnine sem oproščen :lol1: Ma maxxi kot da ne bi ti vedel...ma je un modo di dire per la voščilnica di rojstni dan bi rekel Franco Mercatori.
sulica Objavljeno November 17, 2004 Opozori Objavljeno November 17, 2004 (popravljeno) maxxi: jih imam polno...eden je na kitajskem, drugi v ameriki tretji v vietnamu, četrti v Argentini in peti na japonskem......ja jih imam pet pa še priživnine sem oproščen :lol1: Ma maxxi kot da ne bi ti vedel...ma je un modo di dire per la voščilnica di rojstni dan bi rekel Franco Mercatori. ← Kaj se samo hvalste. :lol1: HOČEMO DOKAZE :OK: Popravljeno November 17, 2004. Popravil sulica
Sanda7 Objavljeno November 17, 2004 Opozori Objavljeno November 17, 2004 ma se morem mal pohvalt da mi boste folš pa da se boste po glavi tepli he he ma sem šla danes en giro do črnga kala matr je blo :OK: fajn res da je blo cca 10 stopin ampak je sedlo,za nekaj časa bo zadostilo ma prov za dolgo pa ne. celo dva motorja sem srečala,skor nisem mogla verjet .)
Dr. _MAXXI_ Objavljeno November 17, 2004 Opozori Objavljeno November 17, 2004 Kaj se samo hvalste. :lol1: HOČEMO DOKAZE :OK: ← Nismo vsi tok sposobni :lol1: :kva2: ... vsaj ne še :P
viggen Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 Ja fantje in dekleta. Sulica ima prav. On ima najboljši dokaz, da sploh je....... :OK:
sulica Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 ma se morem mal pohvalt da mi boste folš pa da se boste po glavi tepli he he ma sem šla danes en giro do črnga kala matr je blo :OK: fajn res da je blo cca 10 stopin ampak je sedlo,za nekaj časa bo zadostilo ma prov za dolgo pa ne. celo dva motorja sem srečala,skor nisem mogla verjet .) ← Pa glih včeri sem reku šulci da pejmo do PO pa da naj te pokliče da se dobimo na kfetu.Reku pa je da zebe tam,tako da sva šla do GO pa še naprej proti bovcu enih 30km. Pa prav nič nas ni zeblo. :yea2: :OK:
viggen Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 Ja, fantje ku se šika! Pravi borci! :D
pek Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 Sulica ma kej pole smo se srečali učeri na rotondi u Rožni dolini :blink: ti si vozu spredi Šulc pa z modro kavo odzadi :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se