Schultz Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 Včeraj sm naredu en giro z mopedom. Blo je frišno ma tako frišno, da ko sem prišu domov, bi lahko brez problema otrgal prstke na roki in z njimi igral šangaj. Se popravljam...bi lahko drugi igrali šangaj :lol1: .
duhec Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 Jst sem dal dol Bp...lepe slikce.... Me veseli. :) Glavno da dela. Blo je frišno ma tako frišno, da ko sem prišu domov, bi lahko brez problema otrgal prstke na roki in z njimi igral šangaj. Se popravljam...bi lahko drugi igrali šangaj Jahaha ma tapravi se motoristi se vozijo tudi po mrazu... in dezju.. in snegu, bi reku sulica ;) :lol: B) hehe lp duhec
sulica Objavljeno November 23, 2004 Opozori Objavljeno November 23, 2004 Jahaha ma tapravi se motoristi se vozijo tudi po mrazu... in dezju.. in snegu, bi reku sulica ;) :lol: B) hehe lp duhec ← :OK: Zdej pa govoriš tapravi jezik,bravo :notworthy:
nts Objavljeno November 23, 2004 Opozori Objavljeno November 23, 2004 Jahaha ma tapravi se motoristi se vozijo tudi po mrazu... in dezju.. in snegu, bi reku sulica ;) :lol: B) hehe lp duhec ← Sej se midva s TC tudi voziva po mrazu, dežju in snegu.... ampak ne z motorjem :kva2:
Sanda7 Objavljeno November 23, 2004 Opozori Objavljeno November 23, 2004 ej na uni prvi fotki vidim da je ena guma prslonena ob avto,ma kaj ste kej kurli al kaj .) a ma niste povedal da je bil duhc z vami pa da sem jaz pol grela njegov stov naprej,škoda k se nismo vidli. no ma je blo pa fajn sulica un z banditom je faj poba upam da bo šel gdaj z nami okrog
sulica Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 ej na uni prvi fotki vidim da je ena guma prslonena ob avto,ma kaj ste kej kurli al kaj .) a ma niste povedal da je bil duhc z vami pa da sem jaz pol grela njegov stov naprej,škoda k se nismo vidli. no ma je blo pa fajn sulica un z banditom je faj poba upam da bo šel gdaj z nami okrog ← Tista guma ku sloni na avtu je t stara pa brez kurjenja.Ku sem šou do vulkanizerja me je mal čudno pogledu kaj ta motorist menjava ob tem cajti gume in pol pa tudi ni jmu nobene nove :cry: taku da sem mogu dt eno malo rabljeno fak....drgači poki šoldi poka muzika. Duhci se je pa mudilo na šiht, lahko pa je bla kaka ženska ku mu ne da mira :lol1: :kva2: Uni z banditom pa se kliče Štok Igor mi mu pravimo samo štok pomisli na pijačo, je pa iz Dutovelj. Treba pa ponovit zdej v kratkem času dukr ni še plugov po cesti. čau bau
duhec Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 Treba pa ponovit zdej v kratkem času dukr ni še plugov po cesti. Sicer je zdej ze malo pozna ura :blink: za it na motor :rolleyes: sam jst bom skocu zdej malo na kras do dutovelj. ce bo kdo on line alpa on the road... .) se vidmo. duhec
duhec Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 Nobenga odgovora? <_< Ben vam je lahko zal. Sm sou do dutovelj in se ustavu pr Schultzu k ga ni blo. :grrr Je blo kr toplcke, tudi ob 15.30h ko je ratalo soncke svoh, ko sm se vracu domov po Krasu ni blo nc mres. :mellow: Maste pa zlo lepo na krasu :notworthy: . Danes sm tko uzivu se peljat skozi ze kr zimsko pokrajino v sport mode, da mi hmal solze tecejo :cry: . Ma od veselja. :OK: :huh: Skoda da nism mel fotoap. s sabo bi nrdu en par lepih fotk. V Ivanjem gradu za nazaj se je vidlo morje. Res lepo no. Kras je lep, dejte ga izkoristit dokler ni peska potleh, resno mislim. :mellow: Pol eni se boste hotli vozit ze marca in boste pizdli da so ceste ku peskovnik! :doze: :ph34r: Skoda samo da nism upu delit dneva se s kom. :) en lp duhec
gizmOkak Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 bomo že delili dneve mištrije (VTR&CBR pa še dva panjokota) Kdaj gremo pa kej smučat.....k zapade snegec a :naughty:
duhec Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 Kdaj gremo pa kej smučat.....k zapade snegec a :naughty: ← Ja, ma neč prej. Treba prvo motoristicno sezono koncat. Po vrsti ku hise u Trsti! ;)
sulica Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 Nobenga odgovora? <_< Ben vam je lahko zal. Sm sou do dutovelj in se ustavu pr Schultzu k ga ni blo. :grrr Je blo kr toplcke, tudi ob 15.30h ko je ratalo soncke svoh, ko sm se vracu domov po Krasu ni blo nc mres. :mellow: Maste pa zlo lepo na krasu :notworthy: . Danes sm tko uzivu se peljat skozi ze kr zimsko pokrajino v sport mode, da mi hmal solze tecejo :cry: . Ma od veselja. :OK: :huh: Skoda da nism mel fotoap. s sabo bi nrdu en par lepih fotk. V Ivanjem gradu za nazaj se je vidlo morje. Res lepo no. Kras je lep, dejte ga izkoristit dokler ni peska potleh, resno mislim. :mellow: Pol eni se boste hotli vozit ze marca in boste pizdli da so ceste ku peskovnik! :doze: :ph34r: Skoda samo da nism upu delit dneva se s kom. :) en lp duhec ← :cry: Tudi jst sm se vozu sam včeraj.In še to,včeraj zvečer so posuvali sol po krasi,ma kaj neki se grejo ko pa imamo tako lepa jutra. :cry: Naslednjič se lahko vstavš tdi pr meni nikoli se ne ve,sejpa zde veš ki sm doma :OK:
duhec Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 Naslednjič se lahko vstavš tdi pr meni nikoli se ne ve,sejpa zde veš ki sm doma :OK: ← Ja tocno, sm pozabu napisat. :doze: Jst sm se ze mislu ustavt pr tebi, samo sm za nazaj iz Dutovelj sou raje tm skozi Kranjo vas proti Komnu. Una pot je meni prou vrhunska! :OK: Pa drugic! lp duhec
Sanda7 Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 jaz sem ravnokar prišla iz fure po vrenski dolini,vidla pa sem nekej neverjetnega na poti in sicer v Prestranku ob cesti eno veliko kamelo ki se je nekaj matrala prehranjevat po vejah praznega drevesa sprva sem mislila da vidim narobe sam sem vidla kr prov,edin škoda da nisem mela digitalca sabo no pa še kot opozorilo vidla policiski avto z PO targo in sicer vinsko rdeč fiat bravo al brava no un k je mal dalši,tako da previdnost ni odveč Duhc mi je blo zanč kr žal k nisem šla na bajk,si me čist zrajcov.
punK Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 Evo banda primorska, včeraj sva z Šulcem spičla ne eno kafe do Opatije in nastala je ta sugestivna razglednica!!!! :D :hmm: Lep pozdrav iz sončne Opatije klmn & Šultz :lol1: :lol1:
punK Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 kapitano Šultz & kawa sisters! :)
Dr. _MAXXI_ Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 @ klmn .... lepo enim :cry:
sulica Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 (popravljeno) kapitano Šultz & kawa sisters! :) ← :kva2: MENI SE ŠE NAJBOLJ DOPADE TISTI NOV MODEL KAWASAKIJA NA SKRAJNO DESNI Z OKROGLO LUČ :lol1: :OK: Popravljeno November 29, 2004. Popravil sulica
viggen Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 A ni oglaševanje tobaka prepovedano? Banda......kok so vm plačali........ :D
punK Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 :kva2: MENI SE ŠE NAJBOLJ DOPADE TISTI NOV MODEL KAWASAKIJA NA SKRAJNO DESNI Z OKROGLO LUČ :lol1: :OK: ← ja sej liči malo na hondo!! :devil: :D :lol1:
Schultz Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 ja sej liči malo na hondo!! ta star model wd vfr-ke si mislu, a ne? :devil:
punK Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 ta star model wd vfr-ke si mislu, a ne? :devil: ← O:-) :) :D
gizmOkak Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 (popravljeno) @klmn, schultz: lepo, tudi js bi :P Zdej ta tedn bo bol u znamenju lulanja ne...štala. :BUA: U soboto so karočke (tj. sejem sv. Andreja v stari GORICI) a gre kdo na frittelle z nutello :kva2: js bom sigurno šou, gre še kdu :) Popravljeno November 30, 2004. Popravil gizmOkak
duhec Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 Maaaa... na kej si me zdej spomnu!! :D Letos po pravici se mi prou ni dalo it k itak karwcke so zmeri iste in se zmer bolj drago ratava... ma fritelle!!! Mljask!! :notworthy: Se vidmo dole! ;) LP duhec
Schultz Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 U soboto so karočke (tj. sejem sv. Andreja v stari GORICI) a gre kdo na frittelle z nutello js bom sigurno šou, gre še kdu v soboto sem dežuren....morda v nedeljo, drugače pa itak mi je vseeno...bom vsaj pršparow 50 evrov če ne grem .)
gizmOkak Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 @Schultz: pa u petek a? @Duhec: Kaj pole ti boš šou al ja na fritele? Dej pokliči kej če greš.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se