Skoči na vsebino

nesreča

firefox f-15

Priporočene objave

Ja kot prvo očisti plastiko in jo spoliri, da gre stran tolk prask kolkr se da. Sam mislim da si to že naredu. Če ma tvoj skuter eno izi barvo lahko to preštrihaš z alkoholcem al pa greš k enmu ličarju pa ti zmeša barvo. Sej to je blo tut že velik napisanga pa si lahko prebereš.

Lahko fukneš še na drugo stran na isti način sam nevem če si za to verjanto ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še to sm pozabu omenit. Tut men se je dons zgodila nesreča, sam ne take vrste da bi fuknu al pa da bi se zaletu, ampak nesreča tiste vrste, k ti neki crkne. In jest mislim da mi je spet jermen vtrgal. Pa jest ne razumem, a grejo res tolk hitr te jermeni v kurac al jest ne znam vozt al kaj? Sem pa menu jermen z orginalnim, sam ta je star 5k km :( :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jah barve ne bo nikol več take kot je biv razn če ne bom menow plastik.

Una runnerca k je tm pod novo mesto meeting je moja. Dvomim de bi kje dubu tako barvo!!

S čim pa nej to spoliram? Z GS 27?? :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

gs 27 je nateg.sm na lastne oči vidu.

Ja po moje je isti efekt če z zobno pasto namažeš!! :D :D

Aja kak sm zaružu??

No ko sma se s kremšnitarjem pelala na miting sma šla tankat. In lepo natankam grem plačat pridem nazaj zakurblam skutr in se odpelem par metrow naprej. Pol pa ne wem kwa hudiča je blo in mi je sam zadn konc odneslu in sm ležaw pred vhodom!! :P :P :angry: :angry:

No pol sma se še na enmu park placi ustavla de sm balanco poravnaw!!

Pa ku me zdej kdu upraša kwa sm delow mu rečem de sm ga maw preweč položu!! :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A je možno da si zapelov na krkšno nafto al pa na kej tacga in k si gas nabov te je okol vrgel?

GS-27? :D Kje so one dobre stare maže Astonish? :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja možn!

ej tuk hitr se je naredlu!!

Tut pol k sm že na tleh ležu nism še nikol skutrja tuk hitr dvignu s tal! <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons sm biw spet na tisti pumpi in je ena kamera glih tm pred vhod usmerjena (tm kjer sm jst manewriraw). Tak de posnel so me!!!

KOlk cajt pa hranjo posnetek???

Popravljeno . Popravil Manijak
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moj brat dela na petrolu pa se posnetki brišejo edin če jim ker avto spizdi pol shranijo posnetek da ga izsledijo.Pejt za foro uprašat mogoče so ga shranil za video smešnice :P :P :P :P :D :D :D :o :o :P :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kr nj dajo na videosmešnce ja!!!

Pol jih pa tožm pa dnar dobim in si kupm en orngi motor!! :D :D :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej lahko zaslužiš tudi če jim prodaš avtorske pravice za tvoje akrobacije... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!