PoŽiG Objavljeno Avgust 22, 2003 Deli Objavljeno Avgust 22, 2003 hm... nalepke? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 22, 2003 Deli Objavljeno Avgust 22, 2003 Ja kot prvo očisti plastiko in jo spoliri, da gre stran tolk prask kolkr se da. Sam mislim da si to že naredu. Če ma tvoj skuter eno izi barvo lahko to preštrihaš z alkoholcem al pa greš k enmu ličarju pa ti zmeša barvo. Sej to je blo tut že velik napisanga pa si lahko prebereš. Lahko fukneš še na drugo stran na isti način sam nevem če si za to verjanto ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 22, 2003 Deli Objavljeno Avgust 22, 2003 Pa še to sm pozabu omenit. Tut men se je dons zgodila nesreča, sam ne take vrste da bi fuknu al pa da bi se zaletu, ampak nesreča tiste vrste, k ti neki crkne. In jest mislim da mi je spet jermen vtrgal. Pa jest ne razumem, a grejo res tolk hitr te jermeni v kurac al jest ne znam vozt al kaj? Sem pa menu jermen z orginalnim, sam ta je star 5k km :( :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 23, 2003 Deli Objavljeno Avgust 23, 2003 Jah barve ne bo nikol več take kot je biv razn če ne bom menow plastik. Una runnerca k je tm pod novo mesto meeting je moja. Dvomim de bi kje dubu tako barvo!! S čim pa nej to spoliram? Z GS 27?? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Avgust 23, 2003 Deli Objavljeno Avgust 23, 2003 gs 27 je nateg.sm na lastne oči vidu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Avgust 23, 2003 Deli Objavljeno Avgust 23, 2003 manijak dej jim še povej kako si zaružu :P GS-27 je tvoje edino upanje :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 23, 2003 Deli Objavljeno Avgust 23, 2003 gs 27 je nateg.sm na lastne oči vidu. Ja po moje je isti efekt če z zobno pasto namažeš!! :D :D Aja kak sm zaružu?? No ko sma se s kremšnitarjem pelala na miting sma šla tankat. In lepo natankam grem plačat pridem nazaj zakurblam skutr in se odpelem par metrow naprej. Pol pa ne wem kwa hudiča je blo in mi je sam zadn konc odneslu in sm ležaw pred vhodom!! :P :P :angry: :angry: No pol sma se še na enmu park placi ustavla de sm balanco poravnaw!! Pa ku me zdej kdu upraša kwa sm delow mu rečem de sm ga maw preweč položu!! :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runner man Objavljeno Avgust 23, 2003 Deli Objavljeno Avgust 23, 2003 Mojmu frendu se je učer čisttttt isto zgodil sm da ni zaružu sam je čist enaka zgodba k pr nem (naklučje) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 23, 2003 Deli Objavljeno Avgust 23, 2003 A je možno da si zapelov na krkšno nafto al pa na kej tacga in k si gas nabov te je okol vrgel? GS-27? :D Kje so one dobre stare maže Astonish? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 Ja možn! ej tuk hitr se je naredlu!! Tut pol k sm že na tleh ležu nism še nikol skutrja tuk hitr dvignu s tal! <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 :o :D :D :D :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runner man Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 :lol: pejd do nih pa reč če majo posnetek od tvojga paca :D pol pa na net vrž :P :P :P :P :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 To, to, da mi vidimo tvojo salto :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 (popravljeno) Dons sm biw spet na tisti pumpi in je ena kamera glih tm pred vhod usmerjena (tm kjer sm jst manewriraw). Tak de posnel so me!!! KOlk cajt pa hranjo posnetek??? Popravljeno Avgust 24, 2003. Popravil Manijak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 Tozi jih :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runner man Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 Moj brat dela na petrolu pa se posnetki brišejo edin če jim ker avto spizdi pol shranijo posnetek da ga izsledijo.Pejt za foro uprašat mogoče so ga shranil za video smešnice :P :P :P :P :D :D :D :o :o :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 Kr nj dajo na videosmešnce ja!!! Pol jih pa tožm pa dnar dobim in si kupm en orngi motor!! :D :D :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 Sej lahko zaslužiš tudi če jim prodaš avtorske pravice za tvoje akrobacije... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 Itaq ti mas licenco za tvoje padce :) :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 Normalno, sej se je on po tleh metu ne oni :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 S čim pa bi več zaslužu?? :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 A samo za denar ti gre al kaj? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Ja itak da mu gre. Bo vsaj motor popravu. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 S čim pa bi več zaslužu?? :P :P Hum....z mano bi mogo bit ko je gondola dol padla ba bi mel miljon zagotovljen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Kwa k si biw ti not k je dol padla?? :o :o <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se