condor Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 Slišal sm da obstaja tudi slabša različica tega motorja ?? ja, 98KM pa 72KM če se ne motim Zanima me, če ima mogoče kdo povišan vizir na FZS6 ter če se kaj pozna glede vetra? Pa kako se vam kaj zdi motor z povišanim vizirjem? povišan pomaga, sem ga imel gor, zgleda pa grdo
Roky9 Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 ja, 98KM pa 72KM če se ne motim povišan pomaga, sem ga imel gor, zgleda pa grdo hvala za odgovor. sej se mi je zdel da zgleda grdo. nisem se nikol vidu fazerja z povisanim vizirjem razn na sliki
rosse20 Objavljeno September 25, 2009 Opozori Objavljeno September 25, 2009 Slišal sm da obstaja tudi slabša različica tega motorja ?? ja, 98KM pa 72KM če se ne motim
bikez Objavljeno September 25, 2009 Opozori Objavljeno September 25, 2009 Slišal sm da obstaja tudi slabša različica tega motorja ?? Ni slabša ampak je blokirana! Je že opisano v tej temi.
Fresh_ales Objavljeno September 25, 2009 Opozori Objavljeno September 25, 2009 Prodam ohranjeno fazerko... http://www.motosvet.com/ads/motocikli/izpis.php?cid=262 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3091458
pkoco Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 aha in jih še proizvajajo al so že vkinli ?? Pa se pol lahk dda to blokado dol ??
bikez Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 aha in jih še proizvajajo al so že vkinli ?? Pa se pol lahk dda to blokado dol ?? Motor je identičen kot na močnejši različici. Pravzaprav je vse enako. Poglej malo nazaj po tej temi in boš našel vse kar rabiš.
cekada Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 aha in jih še proizvajajo al so že vkinli ?? Pa se pol lahk dda to blokado dol ?? blokado se da z lahkoto dol, omejen je hod gasa, odrezat je potrebno en jeziček, kje se to nahaja maš na sliki, če te zanima kdo lahko to naredi me kontaktiraj prek PM
condor Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 blokado se da z lahkoto dol, omejen je hod gasa, odrezat je potrebno en jeziček, kje se to nahaja maš na sliki, če te zanima kdo lahko to naredi me kontaktiraj prek PM sm pisou iz bratovega računa, tako da če te zanima kontaktiraj mene cekada in ImenitnaPriložnost 1 1
pkoco Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 AHA ZDEJ me zanima če še sploh obstajajo te blokirane verzije al so jih nehali prodajat ker jih nism nikjer drugje zasledu kot v zgodovini ?? Za odblokiranje vas kontaktiram lčez par let
pkoco Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 ej lahk mi poveš na kerih straneh je to opisano ker jaz ne morm najt pa sm se kr dobro nagledal :S
FazerMan Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 Pozdravljeni, imam težavo z ležajem pod balanco, ker sem prebral v tej temi da nisem edini me zanima če je vedno dovolj samo zategnit ta ležaj ali ga je potrebno tudi menjat. Pa če je kdo že opravil menjavo me zanima cena ležaja in zahtevnost posega?Lp
TheMan Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 me nekaj zanima... :unsure: a so se prodajali v sloveniji FZ 6 fazer z črno barvo okvirja in agregata? LP
Tadeusz Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 me nekaj zanima... :unsure: a so se prodajali v sloveniji FZ 6 fazer z črno barvo okvirja in agregata? LP Mislim, da ja...naj me kdo popravi če sm mimo ustrelil
bikez Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 me nekaj zanima... a so se prodajali v sloveniji FZ 6 fazer z črno barvo okvirja in agregata? LP FZ6S so se definitivno, za FZ6 pa ne vem ampak mislim, da boš takega našel le letnik 2006 in potem S2 dalje.
rosse20 Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 me nekaj zanima... :unsure: a so se prodajali v sloveniji FZ 6 fazer z črno barvo okvirja in agregata? LP misliš tako?
FazerMan Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 Pozdravljeni, imam težavo z ležajem pod balanco, ker sem prebral v tej temi da nisem edini me zanima če je vedno dovolj samo zategnit ta ležaj ali ga je potrebno tudi menjat. Pa če je kdo že opravil menjavo me zanima cena ležaja in zahtevnost posega?Lp A res nihče nima nobenga podatka o menjavi tega ležaja?
TheMan Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 fazerja oz S sem mislil, s poloklepom
bikez Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 fazerja oz S sem mislil, s poloklepom Ja pol pa povej . Evo mojga, se prodaja . riderrgirl 1
condor Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 A res nihče nima nobenga podatka o menjavi tega ležaja? Ležaji te pridejo okoli 70€ (zgornji+spodnji), menjava ni zahtevna, najtežje je del starega ležaja dobit iz spodnjega križa
MARE 65 Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 me nekaj zanima... :unsure: a so se prodajali v sloveniji FZ 6 fazer z črno barvo okvirja in agregata? LP Letnik 2006 sigurno, jaz imam plavo s črnim okvirjem in motorjem.
TheMan Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 Ja pol pa povej . Evo mojga, se prodaja . glih tega sem gledal na avto netu lep je bom moral verjetno zaradi cene kako leto starejšega kupit
bikez Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 glih tega sem gledal na avto netu lep je bom moral verjetno zaradi cene kako leto starejšega kupit Hehehehe, ja meni je tudi lep , vendar grem počas na jurja. Evo, dam za 3700€, nižje pa res ne grem, ker je že oprema ABS + geliran sedež 1000€.
dive Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 A res nihče nima nobenga podatka o menjavi tega ležaja? jaz sem svojega samo malce pritegnil. Deluje BP.
stuhec Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 A res nihče nima nobenga podatka o menjavi tega ležaja? a sklepaš da ti je crknil ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se