david46 Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 (popravljeno) a lahko dobim podatek, kje dobiti takšen nosilec tablice? jaz sem si ga sam izdelal z rostfreja da sem se lahko rešil tega spodnjega dela zdaj pa se lepo lonci vidijo tak pa je končni izdelek nosilca Popravljeno Marec 7, 2010. Popravil david46
rosse20 Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 Kako pa to, da ga prodajas? Me firbec matra, ker sem zasledil, da ga nimas dolgo. Ne ustreza stirivaljni karakter? čisto sem spregledala tole. ja, prav razmišljaš. pred tem sem imela sv-ja, ki je bil dvovaljnik in mi je bolj ustrezal. zato ga tudi prodaja in bi potem kupila sv650s, er6n ali gladius-a. vsi so dvovaljniki. jaz sem si ga sam izdelal z rostfreja da sem se lahko rešil tega spodnjega dela zdaj pa se lepo lonci vidijo tak pa je končni izdelek nosilca a je potrebno zraven namontirat lučko? ali je lahko brez? a lahko narediš še eno sliko od zadaj? (tako, da se vidi tablica, da vidim, kako je tam narejen).
david46 Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 a je potrebno zraven namontirat lučko? ali je lahko brez? a lahko narediš še eno sliko od zadaj? (tako, da se vidi tablica, da vidim, kako je tam narejen). mislim da ne bodo kompliciral policaji če neboš mela lučke ker ti sveti od luči na tablico.. to fotko mam če kaj pomaga
david46 Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 aha. kje imaš pa zadaj smerokaze? notri v zadnji luči so
rosse20 Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 AAAAA... to je pa potem druga. Ker mi ni bilo nič jasno. Moram jaz moj nosilec dol vzet, da vidim, kako je narejeno in kje morajo biti luknje in potem kaj skicirat in dat odrezat.
rosse20 Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 david46... a ti si to doma sam naredil ali si dal komu, da ti je zapigal in odrezal?
david46 Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 david46... a ti si to doma sam naredil ali si dal komu, da ti je zapigal in odrezal? sam sem izrezal pa zapigal nato pa še spoliral... ker taki košček materiala pride nekje 5€ samo se splača če lepo narediš
rosse20 Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 jaz še nikoli, ampak res nikoli nisem delala s temi rečmi. kateri material pa si uporabil?
david46 Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 jaz še nikoli, ampak res nikoli nisem delala s temi rečmi. kateri material pa si uporabil? rosfrei 2mm....če se boš ke okol ormoža vozla si lehko prideš naredit nosilec...košček rosfreia še je pa vsa potrebna orodja so
rosse20 Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 hvala za ponudbo! če pridam kaj tam mimo... sporočim
blindek Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Ker mi je nekako padel v oči FZ6 letnik 2007, vas lastnike teh motorjev naprošam za par nasvetov, na kaj biti pozoren pri nakupu? Vsaka še tako mala informacija bo prišla prav! Vnaprej se vam zahvaljujem za info! david46 1
musaschi64 Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Ma nič posebnega , tko kot pri drugih.Glede na to da jih je kar nekaj na trgu glej da nima popraskano mašino, ker ko sem ga jaz kupoval sem naletu na enega ki je bil sicer popravljen samo ko sva z frendom pobliže pogledala je bla mašina spodaj sicer lepo pošvasana a ko smo motor pustil da je neki časa lavfal sem spodaj lepo utipal da je mastna mašina.Uglavnem pel se in motor naj lavfa na mestu kar nekaj časa. SHREDDER in david46 1 1
jonlion Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Pozdrav vsem! Mene zanima kje bi lahko dobil prednjo masko za fz6 fazer letnik 04, če ima slučajno kdo kakšno odveč, se priporočam. Kakšne izkušnje imate glede akumulatorjev, katere priporočate. Meni se dopadejo cenejšim, ker je lahko razlika v ceni očitna! Tale mi je še posebej padel v oči: http://www.akumulator.si/index.aspx?source=katalog&kategorija=&nadgrupa=A3&grupa=A3 13&id=A3 13 010
blindek Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Ma nič posebnega , tko kot pri drugih.Glede na to da jih je kar nekaj na trgu glej da nima popraskano mašino, ker ko sem ga jaz kupoval sem naletu na enega ki je bil sicer popravljen samo ko sva z frendom pobliže pogledala je bla mašina spodaj sicer lepo pošvasana a ko smo motor pustil da je neki časa lavfal sem spodaj lepo utipal da je mastna mašina.Uglavnem pel se in motor naj lavfa na mestu kar nekaj časa. hvala za info konec tedna sem dogovorjen za ogled in bom poročal, če bom se odločil o nakupu
damjanus Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 Evo, nova fazerca odpade, v sloveniji jih ni več. Gledam pa rabljene. A mogoče kdo ve glede ABS-a, a se ga da dodatno montirati na motor, ki ga prej ni imel? Pa kakšen strošek bi to bil?
david46 Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 Pozdrav vsem! Mene zanima kje bi lahko dobil prednjo masko za fz6 fazer letnik 04, če ima slučajno kdo kakšno odveč, se priporočam. jaz jo imam samo je zaradi padca malo počena vendar se da popravit (cena maske 45€)
Fazer03 Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Evo, nova fazerca odpade, v sloveniji jih ni več. Ne vem no, (na nesmemnapisat.net jih ponuja PilkoPromotorPetrovče) ?
bikez Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Evo, nova fazerca odpade, v sloveniji jih ni več. Gledam pa rabljene. A mogoče kdo ve glede ABS-a, a se ga da dodatno montirati na motor, ki ga prej ni imel? Pa kakšen strošek bi to bil? Okol 2k€, skratka ne splača se. casper7 1
damjanus Objavljeno Marec 19, 2010 Opozori Objavljeno Marec 19, 2010 Ne vem no, (na nesmemnapisat.net jih ponuja PilkoPromotorPetrovče) ? Sem preveril, pa pravi da je možen samo uvoz iz tujine, pri nas so pa vse prodali. Tudi v Krškem pravjo tako. Bo pa rabljena mašinca v garaži, nekaj je že ogledano.
persl Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 Pozdravljeni! Že dolgo časa prebiram forum, zgleda da sem prišel na vrsto . Zet je dopolnil dolgo nazaj 21let in sem se odločil, da ga potegnem v življenje motorista. Za nakup sva se odločila "Yamaha Fazer 600" zato ker sem bil sam prepričan, da lahko opravi izpit za A kat. pri 21letih in glej ga zlomka novi zakon je tu in fant lahko opravi LE A2 kat. do 35kW ...sama FZ ima pa +/-70kW Motor nama je obema pri srcu, dobra izbira, ....itd Kako za boga bi se dalo rešiti ta problem? Mogoče predelava/blokada na FZ6 do 35kW, registrirat, potem pa ven blokade? Kaj se lahko naredi, če se lahko sploh kaj? Hvala Vam za nasvet in pomoč! Lp Jani
persl Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 Se oproščam za dvojno objavo...ampak sem tole zasledil med iskanjem na internetu http://www.tlo-bikeshop.de/index.php/cPath/433_463/category/yamaha-ab-600-ccm.html/XTCsid/vubpgkk7e527nunnoem0ba0q30 Predelava Yamaha FZ6 na 25kw ??? Lp hvala Jani
Slyder Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=31454 drgač pa mislm da ne bo šlo blokirat na 35kw ker ima FZ6 72kw, torej je izvorna moč motorja več kot 2x večja od blokiranega. Mislm da se da edino tako da se kupi že zablokiran motor in ima potem v prometni 25/35kw ??
bikez Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 Se oproščam za dvojno objavo...ampak sem tole zasledil med iskanjem na internetu http://www.tlo-bikes...7nunnoem0ba0q30 Predelava Yamaha FZ6 na 25kw ??? Lp hvala Jani Najbolj, da pokličeš zastopnika za Yamaho in ti bo povedal kako in kaj. KLIK
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se