stuhec Objavljeno Maj 26, 2011 Opozori Objavljeno Maj 26, 2011 je že kdo zamenjal pogonsko verigo ? pri km za ono tresenje bi tut rekel da so diski problem, ker če bremzaš naj več diski delajo
poggy Objavljeno Maj 28, 2011 Opozori Objavljeno Maj 28, 2011 je že kdo zamenjal pogonsko verigo ? pri km za ono tresenje bi tut rekel da so diski problem, ker če bremzaš naj več diski delajo Veriga+verižniki pri 40.000km
stuhec Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Veriga+verižniki pri 40.000km te bo mene to zdej tut počas čakalo, man 50 stankolovski 1
stankolovski Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Se opravičujem če že kje piše, zanima me kje kupiti najbolj ugodno varianto akumulatorja, za fz6n..Kompromis med ceno, in kvaliteto..Namrec po 2 dneh stanja motorja v garazi ne vzge vec, dokler ne priklopim na polnilec.. Lp,S.
stuhec Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 Pozdravljeni, Mene samo zanima ali je že imel kdo težave z indikatorjem bencina oziroma plovcem na yamahi fazer 600 2007 letnik. Namreč pred kratkim sem spraznil bencin do kraja, potem pa sem dolil poln tank in po približno 70km mi je vrglo na rezervo, ko sem motor ugasnu in nazaj prižgal je spet naromalno kazalo, čez kakih 50 km pa ponovno rezerva. ko sem natankal poln tank je bila na indikatorju še kr rezerva.u glavnem indikator bencina ne kaže druga kot rezervo. sicer se zdej ravnam po kilometrih ampak mi gre vseeno na živce utripanje zadnje črtice. Kak predlog kaj naredit? LP Grega po 3-4 tankih polnih in praznih če se isto dogajalo, se potem močno pozanimaj mogoč pa bo potem v redu
kiki89 Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 samo eno vprašanje, prosim za odgovor ali so imele fazer-ke 2005 kakšno hibo?
rosse20 Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 jst vem za eno fz6n, črne barve, srebrn okvir, letnik 2007, 7000 km, od 1. lastnika, nikoli na tleh. cena 3600€. če kdo kupuje...
kiki89 Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 (popravljeno) jst vem za eno fz6n, črne barve, srebrn okvir, letnik 2007, 7000 km, od 1. lastnika, nikoli na tleh. cena 3600€. če kdo kupuje... javi mi številko, ter iz kot je, ima oglas na internetu? http://tinyurl.com/5wcegb4 pozna kdo? Popravljeno Junij 16, 2011. Popravil kiki89
T0xiic Objavljeno Junij 17, 2011 Opozori Objavljeno Junij 17, 2011 Rosse mene bi zanimalo. Mi lahko posljes vec informacij po pm?
rosse20 Objavljeno Junij 18, 2011 Opozori Objavljeno Junij 18, 2011 kaj več informacij nimam, telefonsko pa napišem takoj, ko jo prejmem (to, da se prodaja, mi je povedala prijateljica, ki je bivša punca tega tipa)... že čakam drugače pa vem tole: - letnik 2007 (oktober) - redno servisiran (če se ne motim vsako sezono, ne glede na km) - mislim da okoli 7000 km (bo vanja povedal, ko ga boste poklicali) - črne barve, srebrn okvir - 3600€ - kupljen v Sloveniji - 1. lastnik - Koper p.s.: telefonska je prispela 031254942
kiki89 Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 lp, pri fz6 05" z akrapovič izpuhom, motor pri prostem teku na trenutke ne teče tekoče (se zaganja), baje je potrebno nekaj dat naštelat. Je to res? Kaj kako kje hvala Ali gre na fz6, 190 zadnja guma gor?
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 Ali gre na fz6, 190 zadnja guma gor? Kaj piše v homologacijskem kartončku? special749 in MowzancR 1 1
TOMCAT Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 lp, pri fz6 05" z akrapovič izpuhom, motor pri prostem teku na trenutke ne teče tekoče (se zaganja), baje je potrebno nekaj dat naštelat. Je to res? Kaj kako kje hvala Ali gre na fz6, 190 zadnja guma gor? ....mala malca za serviserja....preko armaturke ti s kombinacijo tipk nastavi parametre vbrizga, pa je stvar rešena, vprašanje 3 min
kiki89 Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 ....mala malca za serviserja....preko armaturke ti s kombinacijo tipk nastavi parametre vbrizga, pa je stvar rešena, vprašanje 3 min hvala, bom poklical pooblaščenega serviserja, hvala
kiki89 Objavljeno Junij 27, 2011 Opozori Objavljeno Junij 27, 2011 hvala, bom poklical pooblaščenega serviserja, hvala v petrovčah bi moral pustiti motor za 2 ure ter plačati ti 2 uri 60€ ter menjavo senzorja wtf :beer1: Moti me itak ne, kvečjemu dopade, tako da nevem Imam še en problem Pri mrzlem motorju, ko ga vžeš kakšno dobro minuto nekaj "strašno" cvili, ko se motor malo ogreva postopoma neha cvilit' kakšna ideja, poskušam poslušat a je tako strašno da nemorem ugotovit, nekje na zadnjem delu motorja na sredini recimo, sem mislil da kakorkoli katalizator, a mislim da ni... imam tudi posnetek če bo potrebno, a nevem kako zvočni posnetek uploadat sem
rosse20 Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 v petrovčah bi moral pustiti motor za 2 ure ter plačati ti 2 uri 60€ ter menjavo senzorja wtf :beer1: Moti me itak ne, kvečjemu dopade, tako da nevem jaz vem za serviserja, ki je prej delal pri top motu (pooblaščeni za yamaha), zdaj pa dela pri čepinu. če hočeš, me kontaktiraj in ti dam telefonsko in ga vprašaš kako in kaj.
LooLekSLO Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 v petrovčah bi moral pustiti motor za 2 ure ter plačati ti 2 uri 60€ ter menjavo senzorja wtf :beer1: Moti me itak ne, kvečjemu dopade, tako da nevem Imam še en problem Pri mrzlem motorju, ko ga vžeš kakšno dobro minuto nekaj "strašno" cvili, ko se motor malo ogreva postopoma neha cvilit' kakšna ideja, poskušam poslušat a je tako strašno da nemorem ugotovit, nekje na zadnjem delu motorja na sredini recimo, sem mislil da kakorkoli katalizator, a mislim da ni... imam tudi posnetek če bo potrebno, a nevem kako zvočni posnetek uploadat sem To si lahko nastaviš tudi sam. In sicer tako. Povečuj po 5 enot in poskušaj vmes. Nekje pa si zapiši prvotno stanje
kiki89 Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 (popravljeno) hvala, razumem ne ang najbolje, bom dal naštelati majstru... kje najceneje kupit števček kateri kaže v kateri prestavi imaš in kam se montira oz priklopi hvala, lp kakšna je sploh približna cena tega Popravljeno Junij 29, 2011. Popravil kiki89
kiki89 Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 hvala, razumem ne ang najbolje, bom dal naštelati majstru... kje najceneje kupit števček kateri kaže v kateri prestavi imaš in kam se montira oz priklopi hvala, lp kakšna je sploh približna cena tega http://tinyurl.com/5uvm2lz klical ampak nimajo, niti nevedo kdaj dobijo kakšna vaša ideja?
kiki89 Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 http://tinyurl.com/5uvm2lz klical ampak nimajo, niti nevedo kdaj dobijo kakšna vaša ideja? ok, našel še 2 oglasa, jutri kličem, hvala, moti me še samo prej omenjeno piskanje, kako se da zvočni posnetek sem gor?
Kawl Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 To je tudi meni piskalo pri Triumph Tigru, ter pri Aprili Mille. Mislim da to piska bencinska pumpa. Ponavadi se to rado zgodi ko motor pereš in voda pride tja kamor ne sme. Jaz se to nebi sekiral. Z milletom sem naredil potem ko mi je občasno začelo piskati še 10k km z tigrom pa preko 20k km. LP Rok
kiki89 Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 (popravljeno) ne ne, piskanje je grozno glasno, ko je motor mrzel bom ju3 snemal zvok preko kamere, in uploadal Popravljeno Julij 1, 2011. Popravil kiki89
rozzman Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 To si lahko nastaviš tudi sam. In sicer tako. Povečuj po 5 enot in poskušaj vmes. Nekje pa si zapiši prvotno stanje sta določeni vrednosti pri novem motorju ali je različno od motorja do motorja?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se