Skoči na vsebino

Yamaha FZ 6

Priporočene objave

Objavljeno

sta določeni vrednosti pri novem motorju ali je različno od motorja do motorja?

Vsak motor ima nastavljeno začetno vrednost (ni pri vseh enaka), zato si jo je bolje zapisati.

Objavljeno (popravljeno)

evo:

View My Video

Upam da kdo ve od kje prihaja ta grozen zvok, ki je v živo še hujši

Naj ponovim, da se to piskanje sliši samo pri mrzlem motorju

ker tko fejst cvili, nemorem ugotovit od kje prihaja...

Popravljeno . Popravil kiki89
Objavljeno

Zdravo motoristi!

Sem ravno pred nakupom FZ6 naked, pa me zanima v čem je razlika med serijo S1 in S2? Za vsak odgovor vam bom hvaležen.

Lep motoristični pozdrav,

Rok

Objavljeno

Pozdravljeni

Imam vprašanje

Danes sem se peljal malo na črno po avtocesti v MB, 35km in sem opazil da mi pri hitrosti okoli 90km/h daje motor od sebe čuden brenčeč zvok,

pa nevem če je mogoče da daje tak zvok ketna?

Ta zvok pa je samo pri okol 90km/h oz kak km gor dol, nad 95 do nevem 150 kaj sem se peljal danes je vse ok in po 85 je vse ok.

Prosim za kak nasvet oz info, če je to ketnica ali bo treba obiskat servis?

hvala

Lp

Gregor

Objavljeno

... v čem je razlika med serijo S1 in S2? ...

Takole na hitro se probam spomnit: druga armaturna plošča (analogno digitalna kombinacija), druga zadnja vilica, druge zavorne klešče, prva strešica spredaj, sedež, stopalke za sovoznika (privijačene na okvir in malo nižja pozicija) ... LP in dober nakup.

Objavljeno

Edino kar me skrbi je to, da bo 600ccm in 98KM malo premalo za vožnjo za dva na malo bolj daljše relacije. Ali se motim?

Lep dan!

Objavljeno

Edino kar me skrbi je to, da bo 600ccm in 98KM malo premalo za vožnjo za dva na malo bolj daljše relacije. Ali se motim?

Lep dan!

Se motiš :)

Objavljeno

Se motiš :)

Upam da se res motim :)

Kateri model je pa boljši S1 ali S2? Ker imam ogledano oba modela pa ne vem za katerega bi se odločil?

Objavljeno

Upam da se res motim :)

Kateri model je pa boljši S1 ali S2? Ker imam ogledano oba modela pa ne vem za katerega bi se odločil?

Nekako takole gre:

http://en.wikipedia.org/wiki/FZ6

Objavljeno

vidim da ne bom nic falil ce izberem katerikoli model...

Objavljeno

Lep dan!

Edino ena stvar.. Je tvoja boljša polovica kaj višje narave? Moja draga ima 180cm+, pa je zadnji sedež malo prekratek po dolžini in kolena ima previsoko zaradi višjih tačk. Tako da bi me pri krogu 500km+ že davila, če ne bi bila preveč zmatrana in razbolela. :whistle:

Objavljeno

vidim da ne bom nic falil ce izberem katerikoli model...

FZ6S = z masko

FZ6(N)= brez maske

Kasnej so polej reduciral moč, originalu sz 98 konji pa prpopal oznako S2:

European versions other than the S2 have reduced power of 78 hp (58 kW).

Objavljeno (popravljeno)

jaz imam fz6-n z 98hp (l.2005) črna mašina in rušt

foter ima fz6s z 78hp (l.2007) srebrna mašina in rušt, -odprta na 98hp (zavarovanje pa vseeno cenejše)-

al ma foter S2?

Popravljeno . Popravil kiki89
Objavljeno

Naša ima tam okol 168cm jst pa 180cm. Sva šla na probno vožnjo in moram reči da sva oba prou lepo sedela in tudi pozicija nog je bila obema všeeč. Tako da tukaj je velik plus. Sva se pa vozila z S1, letnik 07. Se pravi, če prav razumem med S1 in S2 ni nobene spremembe pri moči?

Objavljeno

To si lahko nastaviš tudi sam. In sicer tako. Povečuj po 5 enot in poskušaj vmes. Nekje pa si zapiši prvotno stanje ;)

v nemšlem jeziku kaj takega ni ?

Objavljeno

v nemšlem jeziku kaj takega ni ?

Google translate. Mislim, da v druge jezike kar lepo prevaja. Sam ne razumem niti besedice nemško, zato ti kaj drugega ne morem pokazati.

Objavljeno
Se pravi, če prav razumem med S1 in S2 ni nobene spremembe pri moči?

Še enkrat: leta 2004 je prišla FZ 6 kot n in kot Fazer - obe sta imeli po 98 KM; ko pa so jo leta 2007 prešminkali in posodobili, je dobila oznako S2 (kot n in kot Fazer z 98 KM); istočasno pa so obdržali v prodajni paleti "stari" model iz leta 2004 in ta je ostal enak (se pravi brez novotarij) le s to razliko, da so ga "zaprli" na 78 KM. Ti dve sem si tudi lastil: srebrna je bila letnik 2004, rdeča pa potem 2007.

post-1569-0-58232000-1310422450_thumb.jpg

post-1569-0-38133200-1310422552_thumb.jpg

Objavljeno

jaz vem za serviserja, ki je prej delal pri top motu (pooblaščeni za yamaha), zdaj pa dela pri čepinu.

če hočeš, me kontaktiraj in ti dam telefonsko in ga vprašaš kako in kaj.

to je pa zihr Sandi. fajn poba.:notworthy::worship:

Objavljeno

to je pa zihr Sandi. fajn poba.:notworthy::worship:

jp. res je :notworthy:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

A kdo od nas fzjčkov slučajno vozi Dunlop SportSmart?

Zanima me predvsem kako se obnaša v ovinku in koliko KMjev je sposobna narest? surrender.gif

merci

Objavljeno

A kdo od nas fzjčkov slučajno vozi Dunlop SportSmart?

Zanima me predvsem kako se obnaša v ovinku in koliko KMjev je sposobna narest? surrender.gif

merci

Jaz jih vozim to sezono, super zadovoljen, do sedaj cca. 4000 km pa še ne kaže neke obrabe.

Objavljeno

evo:

View My Video

Upam da kdo ve od kje prihaja ta grozen zvok, ki je v živo še hujši

Naj ponovim, da se to piskanje sliši samo pri mrzlem motorju

ker tko fejst cvili, nemorem ugotovit od kje prihaja...

Objavljeno

Jaz jih vozim to sezono, super zadovoljen, do sedaj cca. 4000 km pa še ne kaže neke obrabe.

Kako se pa čez ovinek pelje?

Meni namreč Roadsmart kar sam pada navznoter in ga potem pobiram iz ovinka, kar mi gre malenkost na živce.

Imam raje da ga jest navižam vanj... whistle.gif

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!