kiki89 Objavljeno November 1, 2011 Opozori Objavljeno November 1, 2011 kokerkoli, hvala bomo pozorni kaj se bo dogajal. Sem pa prepričan da si mi kaj takega ne bo zgodilo
musaschi64 Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 (popravljeno) kokerkoli, hvala bomo pozorni kaj se bo dogajal. Sem pa prepričan da si mi kaj takega ne bo zgodilo Razen če se boš po malinah prevračal. :grim Popravljeno November 2, 2011. Popravil musaschi64
TOMCAT Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 :blink: :unsure: :oops: :surrender:
kiki89 Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 v tem primeru tega ne izključujem...
Robertjur Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 ful vlke slike... sem mnenja da se ob normalni uporabi kaj takega ne more zgoditi al pa babo menjite, nvm kulk je dovoljeno obremenit motor kaj drugega kot zašvasat pa tak ne preostane Slike so ble čez cel ekran!! Zdej so pa čisto male. :blink: Nima veze, ker zdej se je zgodila pa še pika na i ! Peljal moped pokazat k mojstrom Jermanom. Človek je na žive in mrtve iskal napako na mašini ker to naj bi bila le posledica počenega ušesa na mašini. Okvir postane nosilen šele ko nanj pritrdiš mašino. Eno brez drugega ne deluje nosilno. Dogovorili smo se da razdremo zadek motorja in izpuh da lahko vari tudi od zadaj. Zdej pa ugante kaj se mi je doma zgodil!!?? Zapeljem frezo s prikolice...hočem vžgat. vžiga normalno ene dva kroga obrne taramtamtampuf!!! Čuden zvok Probam še enkat... nobene kompresije, vse nekje piha mimo ampak ne morem ugotoviti kje. Niti na misel ji ne pride da bi kresnila. Sem pa prepričan da je mašina kaput. Za kazen bo čez zimo parkirana zunaj
Robertjur Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 Pa človek ne more verjet kako se vse veselje lahko hitro razblini. Šmrc!! Blagor vam motoristom A kdo pozna kakega modela ki odkupuje pokojne mopede za dele??
kiki89 Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 (popravljeno) če imaš kupim bug spoiler Popravljeno November 2, 2011. Popravil kiki89 BloodWolf 1
TheMan Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 en je polek Maribora SS MOTO, SAŠA SVENŠEK Miklavž na Dravskem polju 041 445 643 lp
Robertjur Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 JAOOO Tvoj ma pa še feltne jajčaste, če uno babo z avater slike gor voziš... A poj ma tzvoja kvadratne k nakladaš kt softič na kvadrat?? Mal študiram da bi poiskal kako čimmanj zabito brez vilc za kakega jurčka pa skompletiral zadevo z mojimi kosi!? Zih najcnej, sam nevem če tud najbol!? Za tako kt je bom težko 500 ejrotov dobu.
Fazer03 Objavljeno November 3, 2011 Opozori Objavljeno November 3, 2011 Robert: povprašaj v Elisi, kaj storiti v takem primeru kot je tvoj - BTW: koliko prevoženih pa ima ta tvoj motor in ali si 1. lastnik?
Zajebant Objavljeno November 3, 2011 Opozori Objavljeno November 3, 2011 (popravljeno) Robi sicer ne bom pametoval ampak kot si že sam povedu ima FZ6 okvir priterjen na motor.Se pravi če boš kupil čim manj zbito ti spet lahko poči okvir{če že ni}pa uprašanje je kaj je z nosilci motorja in z tem posledično tudi motorjem{da ni tak kot tvoj}.Odloči se sam vendar dobro premisli. Popravljeno November 3, 2011. Popravil Zajebant
TheMan Objavljeno November 3, 2011 Opozori Objavljeno November 3, 2011 za kake dele povprašaj tudi pri Svenšku, kontakt par postov nazaj, tam je sparkranega svega in svašta...
stuhec Objavljeno November 6, 2011 Opozori Objavljeno November 6, 2011 je že kdo vzel pumpo in kaj je poleg iu rezervoarja ?
WhiteWolf Objavljeno November 6, 2011 Opozori Objavljeno November 6, 2011 Če slučajno kdo kupuje rabljeno FAZERKO Z ABSOM jo ugodno prodam. Motor je u nulo ohranjen in brez napak, z realnimi kilometri... http://www.avt0.net/_MOTO/ad.asp?ID=5318678
šokac Objavljeno November 6, 2011 Opozori Objavljeno November 6, 2011 A kdo pozna kakega modela ki odkupuje pokojne mopede za dele?? Nekje na Ptuju ali v njegovi okolici. Vprašaj Habjaniča - Yamaha MotoScenter Ptuj
kiki89 Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 http://www.facebook.com/groups/27690772530/
Borut81 Objavljeno November 9, 2011 Opozori Objavljeno November 9, 2011 http://www.bolha.com/naked-bike/motorno-kolo-yamaha-fz6-n-z-vso-opemo-oglas1276789487 Evo še jst prlagam svoj piskr :grrr Seveda se da še o ceni kaj pogovarjat.
WhiteWolf Objavljeno November 12, 2011 Opozori Objavljeno November 12, 2011 (popravljeno) 1. Ve kdo, kje pri nas se dobi takšen "adapter" za odvijačiti oljni filter (na uradnem servisu? ali pa avtomehanični trgovini?), ki bi ustrezal za filter od Yamahe FZ6? Torej, kot je uporabil tip tukaj: "Oil filter wrench #5, 17mm socket" in http://www.youtube.com/watch?v=28UBzs4P_pc. 2. Glede menjave zobnika spredaj za enega manj - kje pri nas, se da dobiti sprednji zobnik za (1) zob manj (torej 15)? Je važno katerega proizvajalca je zobnik? 3. "štelanje, pregled" ventilov je predpisano pri 40.000km če se prav spomnim? Trenutno sem nekaj čez 30.000km. Motor dela ko ura, bo sploh potreben pregled pri 40.000? Kako sploh veš, da z ventili kaj ni ok? Popravljeno November 12, 2011. Popravil WhiteWolf
MiDge Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 3. lahko ti povem samo to da je pri meni potem ko je bil na glavnem servisu motor delal občutno lepše, ni bil pa to nek strošek mislim da je bilo tam nekje okrog 150 eur.
kiki89 Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 (popravljeno) to je to? http://tiny.cc/pxedy Popravljeno November 13, 2011. Popravil kiki89
Borut81 Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 ????? Kak pa lahk do tega pride da ti okvir poči ????
kiki89 Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 Aluminij je občutljiv na razna čistila (tudi wd40) in se skrha in poči. eden od razlogov :grrr
stuhec Objavljeno November 14, 2011 Opozori Objavljeno November 14, 2011 eden od razlogov :grrr ja pa ja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se