Skoči na vsebino

Yamaha FZ 6

Priporočene objave

Objavljeno

:naughty: Hvala Ice za poučno opozorilo, no, da ne bomo eni izpadli tako zelo neumni bi Icu povedal, da to zadevo, ki jo vidiš na sliki pri Yamahi imenujejo Roller Protectors: Part Number 5VX-W0741-00-00, tisto o čemer pa ti govoriš pa imenujejo Engine Guards: Part Number 5VX-W0741-30-00. Kako pa se ta zadeva imenuje "narečno" pa resnično ne vem.

še linki:

http://www.yamaha-motor-europe.com/accesso...cessoryId=25519

http://www.yamaha-motor-europe.com/accesso...cessoryId=25729

Objavljeno

Nevem zakaj to vse meni grdo zgleda :hmm:

Je pa res, da sem lani doživel padec pri 5km/h, ko se je od zadaj v mene zaletel kolega, ki ni videl da sem ustavil, pa je blo takoj za ene 350-400 jurjov škode. Tank stane 150.000 :blink:

Če bi to imel verjetno ne bi blo tolko škode. Je pa res, da me je blo najbolj strah za okvit, ki tudi zgleda njabolj izpostavljen, pa ni dobil niti praskice. Pa tudi res je, da če bi sam kril stroške veliko zadev nebi blo treba menjati pa sem zdaj zahteval, ker je krila pač zavarovalnica.

lp

Objavljeno

Ja men osebno teli ščitniki na motorju sploh estetsko ne pašejo na motor ampak so pa še kako uporabni!

Je kolega s tole tanovo fazerco pršu do mene,mal nerodno stopu z motorja pa še mal ga je križ bolel in je bil prec motor na levem boku!Pa je bla praskica...s tem ščitnikom je pa sigurno nebi bilo .)

Objavljeno
In kje se da dobit te neoriginalne, ker mislim da je pravi kriminal toliko odšteti za original

če te zanima kontaktiraj na PM jih imam ker sem prodal mofo cena 15.000sit

post-5614-1118346217_thumb.jpg

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

A ima slučajno kdo na novi Fazerki montirano povišano šipo in kako se kaj obnese?

Objavljeno

Če si višji od 180cm,ti bo ves veter nabijal v glavo,jaz sem jo prodal,nisem bil zadovoljen :BUA:

Objavljeno
Če si višji od 180cm,ti bo ves veter nabijal v glavo,jaz sem jo prodal,nisem bil zadovoljen :BUA:

Pa si višji od 180cm???

Drugač je zame k sm visok 183cm že mogoče malenkost premejhna šipca tko da se je treba sklont pri višjih hitrostih!

Objavljeno

visok sem 188cm,pa mi ni ustrezala,original ti piha v prsi,povišana pa v glavo,kolega je pa visok 175cm,pa tudi ni bil zadovoljen,je pa prodal motor in kupil drugega,predno kupiš raje sprobaj od lastnikov,ki jo imajo

Objavljeno

Namontiral crash pade (ščitnike okvirja), ker so mi vsi originalni in neoriginalni bili bolj :SS , sem se odločil za home made.

post-5410-1122126540_thumb.jpg

Objavljeno

Ima mogoče kdo od vas na fazerki montiranega wingsa ali akrapota. Me zelo zanima, če se tudi tako ogreje sedež kot pri originalnem izpuhu. Boljša polovica jamra po doljši vožnji, da je pa to že preveč vroče.

Objavljeno
Ima mogoče kdo od vas na fazerki montiranega wingsa ali akrapota. Me zelo zanima, če se tudi tako ogreje sedež kot pri originalnem izpuhu. Boljša polovica jamra po doljši vožnji, da je pa to že preveč vroče.

Imam Akrapota, pa se sploh ne greje prevec (tytan).

Objavljeno

Kaj pa veš kaj tvoji bejbi dogaja na zadnjem zicu :yea1: :whistle:

Objavljeno

Wingsa,ko zamenjaš avspuh ,gretje sedeža izgine 100%

Objavljeno

Cena akrapota je nekje blizu 200, kok je pa wings?

Objavljeno

pol manj, dobiš pa cca 0,5 konja manj kot z Akrapoti, zvok pa je v obeh primerih enak

Objavljeno
pol manj, dobiš pa cca 0,5 konja manj kot z Akrapoti, zvok pa je v obeh primerih enak

ja pa ja de ... in FZ6 je praktično R6, sam da ma malenkost manj plastike gor navešene ...

Objavljeno

''ja pa ja de ... in FZ6 je praktično R6, sam da ma malenkost manj plastike gor navešene ...''

SymRu - če pogledaš tovarniške podatke pol vidiš da ti da zadnji lonec od Krapota cca 1,5 dodatne KM, ostali konkurentje pa 1 KM, kaj si pa mislil tukaj z R6 pa nimam pojma, ker je fora večje moči v odmični gredi, ventilih, valjih in še bi se dobilo kakšno malenkost.

Glede krivin je pa sam Mr. Akrapo dejal da boljših pač ne more narediti.

lp

Objavljeno

se opravičujem za kanček cinizma ...

pa saj debata o akrapotih in drugih after market izpuhih teče drugje ... tistih konjev skorda nihče ne občuti, sploh pa ne na teh majhnih "allrounder" prdulcah ... za ceno izpuha in krivin bi si lahko kupil bistveno boljši serijski motor z bistveno več moči - ampak to je vse stvar okusa in preferenc :)

sj ni, da bi se človek kregal - ... :OK:

Objavljeno

Tukaj ti dam pa prav, zakaj hudiča bi naknadno kupoval Akrapota ker lahko v štartu kupiš dosti boljši motocikel za ta znesek.

Objavljeno

pa saj debata o akrapotih in drugih after market izpuhih teče drugje ... tistih konjev skorda nihče ne občuti, sploh pa ne na teh majhnih "allrounder" prdulcah ... za ceno izpuha in krivin bi si lahko kupil bistveno boljši serijski motor z bistveno več moči - ampak to je vse stvar okusa in preferenc :)

sj ni, da bi se človek kregal - ...  :OK:

Ma, prav zares si ga zadel na glavico.

LP Cvetoo.

Objavljeno

Hvala bogu da taki "naivneži" obstajajo, drgač lahko Akrapovič ipd. dol zaprejo štacune... :photo:

Objavljeno

Akrapovičevi izdelki so kolikor vem cenejši od tovarniškega rezervnega dela? To so mi že veči zatrdili, tako da če se originalni poškodujejo ...

Je pa seveda res da so pri FZ6 rori tako postavljeni, da če se tam poškodujejo, je cel zadnji del mopeda sesut :)

Objavljeno

Kdor ni probal zamenjati loncev in probal serijskega in predelanega ,nima pojma kakšna je razlika ne govorit o 1 konju

Ko sva s kolegom zamenjala motorja seveda FZ 6, sem mislil ,da sedim na frčotu,kolega je bil pa tako presenečen ,da je še isti dan naročil Wingsa in odstranil katalizator

Objavljeno

pa saj debata o akrapotih in drugih after market izpuhih teče drugje ... tistih konjev skorda nihče ne občuti, sploh pa ne na teh majhnih "allrounder" prdulcah ...

Tistega 1,2 ali tudi 3 konje, ki jih z drugim izpuhom pridobiš na 'maksimalni' moči, se res ne čuti kaj preveč.

Se pa spremenjena krivulja navora lahko ZELO čuti.

za ceno izpuha in krivin bi si lahko kupil bistveno boljši serijski motor z bistveno več moči - ampak to je vse stvar okusa in preferenc :)

Že, samo ta 'bistveno boljši' serijski motor je potem lahko tudi bistveno drugačen - npr. preveč športen, neprimeren za sopotnika, ...

D.

Objavljeno
Hvala bogu da taki "naivneži" obstajajo, drgač lahko Akrapovič ipd. dol zaprejo štacune... :photo:

Nasravfaj, sprobaj, pol pa bluzi!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!