fp4492 Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Lep pozdrav! Tudi jaz mislim, da pozabi na naked varianto. Če že, menjaj za Fazerja z oklepom
Thundercat Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Drugače pa je pravilo 1 leto ali 10000 km po moje kar OK. istega se sam držim!
zafet Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Ma po mojem mnenju je S verzija za starost 30 +. Naked verzija je bolj mladostna, skratka motor izgleda čisto drugi. Meni osebno je bolj všeč Naked zato sem ga lansko leto tudi kupil in nardiu 6000km in dela ko urča. Seveda pa sm dokupu tisti vetrobran, nekaj pomaga, bistvene razlike pa ni. Skratka motor dela ko švicarska ura :kva2: Jst ti priporočam Naked verzijo, seveda je pa to tvoja odločitev. Sto ljudi, sto čudi :P LP
MARE 65 Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Ma po mojem mnenju je S verzija za starost 30 +. Naked verzija je bolj mladostna, skratka motor izgleda čisto drugi. Meni osebno je bolj všeč Naked zato sem ga lansko leto tudi kupil in nardiu 6000km in dela ko urča. Seveda pa sm dokupu tisti vetrobran, nekaj pomaga, bistvene razlike pa ni. Skratka motor dela ko švicarska ura :kva2: Jst ti priporočam Naked verzijo, seveda je pa to tvoja odločitev. Sto ljudi, sto čudi :P LP Jaz jih imam 40, pa je to vetru, ki ti piha v glavo čist vseeno. Dejstvo je, da je vožnja pri višjih hitrosti pri naked motorjih bistveno bolj moteča. Je pa dejstvo, da se boš moral to sam odločit. Tudi meni je po videzu lepša naked varianta (tudi nova Fz1 ), vendar če kaj več potuješ mislim, da je oklep kar dobra varianta. Se pa strinjam sto ljudi, sto čudi.
kanibal313 Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 dosegel 275kmh :eek: ,poraba se giblje od 4.9-5.5l kljub preganjanju imam FZ6 fazer, l. 2005, max hitrost po števcu 248km/h pa tud mal ne več, poraba, ja pri zmerni vožnji (dosegel sem jo redno prvih 1000km, ko ni šlo čez 6.000 obr./min) je res tam okol 5,5 l/100, če je pa roka težka niti 200km nisem naredil s 16 litri, tko če ga res ožemaš se poraba kar približa 9 l, realno naredim med 220 in 250 km s 16 litri :alien1:
zafet Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 275km/h??????? :eek: ma kej si dau gor motor od 1000-ke?? Glede porabe pa tko. Meni rabi od 5 pa tja do 7 litrou na 100km. Je kar velika razlika glede na to pr kakšnih obratih vozš. Zanima me, kake izkušnje mate z akrapoviči na vaših FZ6. Odločam se al bi ga nabavu al ne pa me zanimajo mal vaša mnenja oziroma če ve kdo za kakega rabljenega kr med malimi oglasi ni nobenga. LP, Martin BloodWolf 1
bigi Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 275km/h??????? :eek: ma kej si dau gor motor od 1000-ke?? Glede porabe pa tko. Meni rabi od 5 pa tja do 7 litrou na 100km. Je kar velika razlika glede na to pr kakšnih obratih vozš. Zanima me, kake izkušnje mate z akrapoviči na vaših FZ6. Odločam se al bi ga nabavu al ne pa me zanimajo mal vaša mnenja oziroma če ve kdo za kakega rabljenega kr med malimi oglasi ni nobenga. LP, Martin Rabljenga ni lahko dobit, razen, če kdo prodaja motor posebej, akrapota pa posebej.
fp4492 Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Zanima me, kake izkušnje mate z akrapoviči na vaših FZ6. Odločam se al bi ga nabavu al ne pa me zanimajo mal vaša mnenja oziroma če ve kdo za kakega rabljenega kr med malimi oglasi ni nobenga. LP, Martin To si že vidu? Lp http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=61264
kanibal313 Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 ej ustav konje!!! sem pozabil napisati, da sem citat (275km/h in 4.9-5.5l/100km) vzel iz enga starega curijevega posta, ker sem kar mal popizdu k sem vidu kakšne izmišljotine je sposoben nekdo napisat!!! Zato sem napisal kako je dejansko.... pa sory, ker nisem napisal za kaj točno se gre LP vsem :rolleyes:
curi Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 sem pozabil napisati, da sem citat (275km/h in 4.9-5.5l/100km) vzel iz enga starega curijevega posta, ker sem kar mal popizdu k sem vidu kakšne izmišljotine je sposoben nekdo napisat!!! ej ustav konje a si si prebral celotno temo in kaj si ugotovil da nisem sam ki mi je pila 4.9-5.5l in da smo izmerili hitrost z GPS,ki je bila za 20kmh nižja števec laže ne boš verjel glede porabe in hitrosti so se prepričali na lastne oči-mnogi sorry da nisi bil med njimi flero 1
SLEPEC Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 akrapoti za fz6 se prodajajo na avto netu pod yamaha cena 130.000 sit
Ice Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 ej ustav konje!!! sem pozabil napisati, da sem citat (275km/h in 4.9-5.5l/100km) vzel iz enga starega curijevega posta........ pa sory, ker nisem napisal za kaj točno se gre LP vsem :rolleyes: forum ima rubriko - test - kjer lahko vadis kako se dolocene funkcije (citiranje, vstavljanje slik itd.) uporabljajo. priporocam. :)
DDEAN1 Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 akrapoti za fz6 se prodajajo na avto netu pod yamaha cena 130.000 sit nekaj smrdi tukaj :hmm: mail vrača nazaj, na mobitel se pa noben ne oglaša lp
SiR Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 (popravljeno) nekaj smrdi tukaj :hmm: mail vrača nazaj, na mobitel se pa noben ne oglaša lp Ni treba takoj zganjat panike in shakespearjansko trdit "nekaj je smrdljivega v deželi Kranjski"... Mobitel zna biti samo za 'male oglase', maila pa ne (za)vrača, temveč reče "Disc quota exceeded", kar je dost pogost pojav pri Arnesu (dobiš dva, tri malo daljše štose, pa si že over quota). Morda je prodajalec očka/fant/bratec/stric/dedek/boter/laverboy od gospe/dične. Popravljeno Januar 18, 2006. Popravil SymRu
bigi Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Eno vprašanje. Aje mogoče komu svetila signalna lučka za dolgo luč v števcu, tudi, ko je imel prižgano kratko luč?
MARE 65 Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Kako vam je všeč tale "oklepek" na kolegovi Yamahi ? Men se zdi kar :OK:
mrsek Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Kako vam je všeč tale "oklepek" na kolegovi Yamahi ? Men se zdi kar :OK: Men je tud kr všeč. Sam se mi zd da se barva na oklepu pa na tanku ne ujemata. Na slik se ne vidi najbolje. Mogoč se motm. Me pa zanimam kolk stane tak komplet plastik pa kje se ga da kupt. Pa če je barvano naknadno, al se da barvano že kupt. lp Matjaž
SiR Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 to se dobili morda pri Yamahi original, ali pa pri recimo http://www.jfmotorsport.de/. cena: 479.00 EUR
Ganges Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Tudi zic izgleda super. Kje pa je tega nabavil? lp
gic Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 res zgleda zanimiv... :naughty: sam ne vem, :hmm: al je zic tk težek, al ma tolk v kufru, al so akrapoti pretežki, al pa je v maski balon s helijem.... ker ma zadnje kolo na tleh! :lol1:
Gallus Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 ker ma zadnje kolo na tleh! :lol1: ... kovček ... :? :slap: :slap: :slap:
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Men je Fazerca najlepša napol oblečena,brez te dodatne šare okol motorja .) Zic ma pa res lep ja...
Frips Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 sej je lahk lep za 300 ojrov,al kolk že ta hec stane :grim
MARE 65 Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 (popravljeno) Men je tud kr všeč. Sam se mi zd da se barva na oklepu pa na tanku ne ujemata. Na slik se ne vidi najbolje. Mogoč se motm. Me pa zanimam kolk stane tak komplet plastik pa kje se ga da kupt. Pa če je barvano naknadno, al se da barvano že kupt. lp Matjaž Kupljen na Nizozemskem, že barvan, cena cca. 500 euro (če koga zanima dostava, PM) Tudi zic izgleda super. Kje pa je tega nabavil? lp Zic v TC shopu cena 69.000 sit se pa odlično sedi na njem res zgleda zanimiv... :naughty: sam ne vem, :hmm: al je zic tk težek, al ma tolk v kufru, al so akrapoti pretežki, al pa je v maski balon s helijem.... ker ma zadnje kolo na tleh! :lol1: Zadnji bicikel na tleh, ker je postavljen v naklonu, na sliki se to ne porajta... .) Popravljeno Junij 6, 2006. Popravil MARE 65
Tanatos Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 to se dobili morda pri Yamahi original, ali pa pri recimo http://www.jfmotorsport.de/. Jfmotorsport vse plastike in dodatno opremo pobarva v original Yamaha barve. Sem se pogovarjal na imotu na njihovem razstavnem prostoru. Sem hotel tudi kupit masko za nejkeda pa se je ni dalo, so imeli samo razstavne eksponate.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se