SF Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 Hočeš reči, da ti je počil nosilec (dva uhlja) na mestu kjer je nanj privijačena stopalka?
FazerMan Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 Hočeš reči, da ti je počil nosilec (dva uhlja) na mestu kjer je nanj privijačena stopalka? Ja točno ta tazgorni uheljc.
poggy Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 Dečki in deklice, koliko je po vaše vreden FZ6 S2, letnik 2007, nekje 23500 prevoženih km, givi maxia z original zavornimi lučmi, nosilci givi za givi torbe (tudi zraven), vgrajena blokada 25kw (možnost deblokade), vsi servisi delani redno pri pooblaščenem serviserju, notri je celo original yamaha olje... Super ohranjen, gume so roadsmart, še za nekje 3-4000km Razmišljam o menjavi za kakšno večjo malo bolj potovalno enduro.... Anyone?
SF Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 Ja točno ta tazgorni uheljc. Jest bi najprej na kak servis vprašal, kakšne imajo izkušnje z zavarjenimi podobnimi deli... Potem malce povpršaj, če ima kdo kej rabljenega...
bikez Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 Garancije ne priznajo, košta pa 20€ nova. Meni se je zgodilo isto, pa so rekli, da je krivo to, da drajsam z stopalkami po tleh. Špilal se pa jaz ne bi, ker te lahko košta dosti več kot pa samo stopalka.
david46 Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 pozdravljeni! Mene pa zanima kake gume mi priporočeta da dam na fazerja, ker sem komaj začetnik in se preveč še ne spoznam na gume in kak se katere odnesejo! Ciljam pa na višji rank gum pa mehke da bo prileplen na asfalt :) hhh! LP :D
FazerMan Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 Hvala za odgovore. Moje izkušnje pravijo na to da so mi za na fazerja najbolj priporočali dunlop sportmax qualifer/rr. Glede na ceno in uporabnost bi naj bilo to to. Porabil sem par in pov in sem zaenkrat zelo zadovoljen. Seveda to ti govorim skozi oči začetnika.LP
dive Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 pozdravljeni!Mene pa zanima kake gume mi priporočeta da dam na fazerja, ker sem komaj začetnik in se preveč še ne spoznam na gume in kak se katere odnesejo! Ciljam pa na višji rank gum pa mehke da bo prileplen na asfalt :) hhh! LP :D Kupi tako gumo, ki bo najbolj ustrezala tvojemu načinu vožnje. Če boš samo nažigal po ravninah in v ovinek parkiral, lahko kupiš bilokatero gumo pa boš prilepljen na asvalt :whistle:
suhi Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 Anyone? 5000€ pa bo mrbit šla - kar je več je utopija :naughty: ajd
rosse20 Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 Pa dobr men tole ni jasno... Še z nobenim motorjem mi ni uspel gum znucat v manj kot 10000, pa nisem najpočasnejši, večina pa pravi da je 8000 že cel uspeh! Mi zna to kdo pojasnit? tudi jaz ne vem kako to.
bikez Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 tudi jaz ne vem kako to. O se da in to čist akamot. Če ne verjameš mi dej motor.
suhi Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 Men bol ni jasno kako narediti več kt 10000km z enimi gumami :) ajd
SF Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 Ne vem... Men to ne rata s tremi kufri... Je pa res, da sem z leti izoblikoval en tak precej tekoč slog vočnje brez nepotrebnega zaviranja in pospeševanja...
rosse20 Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 Men bol ni jasno kako narediti več kt 10000km z enimi gumami :) ajd veš tiste gume, ki si mi jih ti pustil na sv-ju... jaz sem z njimi naredila še 11000km in potem sem menjala zadnjo, sprednjo pa še ni bilo potrebno in sem naredila še 4000km, se pravi skupaj 15000km in še ni bila na indikatorjih.
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 veš tiste gume, ki si mi jih ti pustil na sv-ju... jaz sem z njimi naredila še 11000km in potem sem menjala zadnjo, sprednjo pa še ni bilo potrebno in sem naredila še 4000km, se pravi skupaj 15000km in še ni bila na indikatorjih. Pa še tisti za tabo bo tri sezone z njimi vozil, pa se bo komaj 1 milimeter profila znucal? :D babilon 1
SF Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 Pa še tisti za tabo bo tri sezone z njimi vozil, pa se bo komaj 1 milimeter profila znucal? :D Taprav k se posmehuje... :headbang: Ti si itak tko hud, da morajo u fabrki posebej zate 16,5 colsko gumo nalit kot pred leti Garryju McCoyu... :naughty:
Frips Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 Ne vem... Men to ne rata s tremi kufri... Je pa res, da sem z leti izoblikoval en tak precej tekoč slog vočnje brez nepotrebnega zaviranja in pospeševanja... Tukaj je poanta kako do veliko kmjev z enim parom ;) V primeru, da bolj živo pospešuješ, grejo tudi gume temu primerno. Razlika se neverjetno občuti. Dokler ne doživiš, ne vrjameš :D
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 Taprav k se posmehuje... :headbang: Ti si itak tko hud, da morajo u fabrki posebej zate 16,5 colsko gumo nalit kot pred leti Garryju McCoyu... :naughty: Mah, men zarad teže grejo gume zlo hitr u maloro, k je zmer vožnja 'u dvoje' (čeprav je solo) :P Pa mal sm se hecu, madona ...
SF Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 (popravljeno) Vožnja v dvoje zame pomeni z opremo in kramarijo motor + 280 do 300 kil... Tko je blo včasih z ER5... Ti jih pa prav veliko čez 150 žive vage nimaš... Hehehe Popravljeno Oktober 27, 2008. Popravil SF
bikez Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 Eh, @Fripsi, to sploh ni res. Take gume še ti nisi mel. To je zmes kavčuka, rostfraja in ogljikovih vlaken, ter Ibitola za boljši oprijem v ovinku in pri bremzanju. No zdej pa zares. Če ne pospešuješ, pa če se voziš dokaj konstantno pol se da nardit z ST gumo tolk km. Ker pa takih osebkov primankuje, se tud gume prej znucajo. Sej na avtu je isto. Če si šel na Mobikrog, nisi menjal samo gume ampak tud diske pa disk ploščice :)
NX650 Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 Eh, @Fripsi, to sploh ni res. Take gume še ti nisi mel. To je zmes kavčuka, rostfraja in ogljikovih vlaken, ter Ibitola za boljši oprijem v ovinku in pri bremzanju. No zdej pa zares. Če ne pospešuješ, pa če se voziš dokaj konstantno pol se da nardit z ST gumo tolk km. Ker pa takih osebkov primankuje, se tud gume prej znucajo. Sej na avtu je isto. Če si šel na Mobikrog, nisi menjal samo gume ampak tud diske pa disk ploščice :) Koliko so ti M3 zdžale, in kako so se obnesle na koncu? B)
bikez Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 Koliko so ti M3 zdžale, in kako so se obnesle na koncu? B) Zdej sem naredu 4 zarezco and counting. Ene 6-7 jih bo, s tem, da je blo kr velik grobih štartov pa nism nč lepo delal z gumo.
rosse20 Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 Pa še tisti za tabo bo tri sezone z njimi vozil, pa se bo komaj 1 milimeter profila znucal? :D ma me sploh ne gane. zadaj ima zdaj itak s 4000 prevoženimi kilometri novo Z6, spredaj pa za kakšnega tisočaka ali 2 bo 100% dobra. potem pa... znajdi se :whistle:
raceaprilia Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 Ker je ravno govora o gumah me zanima, koliko km ste prevozili z originalnimi pnevmatikami na fz letnik 04 dalje. Moj 05 letnik je naredil 6500 km na zadnji-do indikatorjev ne do platna, prednja 8000 . Prva vgradnja Dunlop 202 (mislim da je prava oznaka). lp
NX650 Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Zdej sem naredu 4 zarezco and counting. Ene 6-7 jih bo, s tem, da je blo kr velik grobih štartov pa nism nč lepo delal z gumo. Potem je po prevoženih km primerljiva s pilot power :smoke: Meni zdaj zadnja isto gola pri 7000 :P Mešana vožnja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se