Thor Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 (popravljeno) Je kdo že delal kakšne modifikacije na fazerju? Kolikor berem po netu se da svašta. Od preobrazbe prednjih luči pa do menjave prednjih vilic za nastavljive od r6. Popravljeno Oktober 30, 2008. Popravil Thor
SF Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 No jest ne vem, zakaj bi mel želje po nastavljivih vilicah. Podložiš z zgornje strani feder za kak centimeter do centimeter in pol, in naliješ malo gostejše olje (npr. namesto 7.5W naliješ 10W) in to je cela zmaga... Samo za cestno vožnjo je take stvari nesmislno počet, ker močno trpi udobje, pa tudi povprečen voznik ne bo nič boljše peljal...
Thor Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 No, razumljivo ane. Lahko se tudi s serijskimi vilicami čisto spodobno voziš in nimaš nobenih potreb po trših. Ampak mi je bilo pa zanimivo dejstvo, da je sploh precej delov kompatibilnih in nekateri ljudje vseeno probajo kaj zamenjati ali dodati. Tukaj je recimo tabela delov, ki so lahko premestljivi: klik Pa tudi bogati opisi postopkov in povezave do delov se najdejo: fz6 aftermarket mods
SF Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Te aftermarket robe ke ogromno za videt na sejmu v Padovi... Sam sem pred leti imel podobne ideje da bi si predelal eno Laverdo na tri ognje... Sicer me je malce srečala pamet, a ideja še tli...
motofrik Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Te aftermarket robe ke ogromno za videt na sejmu v Padovi... Sam sem pred leti imel podobne ideje da bi si predelal eno Laverdo na tri ognje... Sicer me je malce srečala pamet, a ideja še tli... Stara ljubezen, trovaljna bela lepotica... Ah, to so bili časi.
rosse20 Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 pozdravljeni danes izračunala porabo... 5,1 l/100km. nekaj več, kot pri sv-ju, vendar zadovoljivo
SF Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Stara ljubezen, trovaljna bela lepotica... Ah, to so bili časi. Ja to so bli res časi... Ko si motor pržgal na centralnem stojalu se je tri metre okrog zemlja tresla... Zdej pa sam še Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz delajo... :evilgrin:
stuhec Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Ja to so bli res časi... Ko si motor pržgal na centralnem stojalu se je tri metre okrog zemlja tresla... Zdej pa sam še Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz delajo... :evilgrin: to se je zaradi satojala :D sem videl da se je tudi beton tresel v premeru 5-ih metrov, pa motor star trenutno 8 let
trojan69 Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Je kdo že delal kakšne modifikacije na fazerju? Kolikor berem po netu se da svašta. Od preobrazbe prednjih luči pa do menjave prednjih vilic za nastavljive od r6. Slikica ene ameriške predelave ki je men osebno zelo všeč.
stuhec Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Slikica ene ameriške predelave ki je men osebno zelo všeč. moj boljš izgleda
Kawl Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 pozdravljeni danes izračunala porabo... 5,1 l/100km. nekaj več, kot pri sv-ju, vendar zadovoljivo Sam sem imel enkrat porabo tam okoli 4,2 litra.... Ko sem prevozil celo istro v dežju pri ene 5-7 ih stopinjah - uglavnm tok je blo mraz da sem se peljal ko upokojenc :)
bikez Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Sam sem imel enkrat porabo tam okoli 4,2 litra.... Ko sem prevozil celo istro v dežju pri ene 5-7 ih stopinjah - uglavnm tok je blo mraz da sem se peljal ko upokojenc :) Tolk sem jaz mel samo enkrat, k sem mel res sam relacijo, pa sama lepa vožnja. Drugače pa nekje 5.5 pri vsemogočih obremenitvah :)
SF Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 (popravljeno) Hmmm no jest sm opažal, da ob lagodnejši potovalni vožnji po kakih regionalnih cestah poraba ni šla čez 4,5 litra, nekako povprečno pa sem se vozil za 5 litrov. Nikoli mi ga ni uspel spravit čez 6 litrov. Popravljeno November 11, 2008. Popravil SF
Fazer03 Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 (popravljeno) Modelno leto 2009: brez teh.sprememb; le barve in grafike so "nove": Popravljeno November 11, 2008. Popravil Fazer03
rosse20 Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 pozdravljeni danes izračunala porabo... 5,1 l/100km. nekaj več, kot pri sv-ju, vendar zadovoljivo ma jst sem do zdaj samo 2x tankala in spraznala 1 tank, tako da... drugo porabo bom lahko izračunala kasneje. bolj natančno bo drugo leto, ko se bom več vozila.
dive Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Kolkr mam jst izkušnje s porabo, se giblje nekje od 5 pa tudi do 7 L/100 km. :whistle: Vendar z drugim izpuhom.
NX650 Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Kolkr mam jst izkušnje s porabo, se giblje nekje od 5 pa tudi do 7 L/100 km. :whistle: Vendar z drugim izpuhom. Tudi z originalnim izpuhom ni umetnost priti na 9l/100km, pod 6l je res kar lepa vožnja, kaka pista pa okoli 13l to so moje izkušnje. :smoke:
stuhec Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Tudi z originalnim izpuhom ni umetnost priti na 9l/100km, pod 6l je res kar lepa vožnja, kaka pista pa okoli 13l to so moje izkušnje. :smoke: po cest lahk kar takoj prideš čez 6,5 l
SF Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Ne vem jest se česa takega ne spomnem, al pa ne znam gasa obrnit?
poggy Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Ja tud js še nism prišu čez 6,2... Pa mislim da če je treba, gre tud fazer zlo hitroooo :evilgrin: Ampak itak ni smisel nabijat po gasu na polno, UŽIVAT je treba v vožnji ane... vsaj jaz :naughty:
stuhec Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Ne vem jest se česa takega ne spomnem, al pa ne znam gasa obrnit? mogoče je pri men auspuh in filter
SF Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Kaj pa vem... Jest mam ponavadi navado našaltat pol pa ko ga mam v šesti vozim sam še z gasom, tud prehitevam z naletom, tko da se nč ne ustavljam za pred mano vozečimi... Niti ne bremzam kej dost, niti ne pospešujem, mogoče je po od stila vožnje odvisno...
stuhec Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 ja, sam ne moreš se stem motorom v 6-i vozit, saj komaj pri 8 tisoč obratih začne it
bikez Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 ja, sam ne moreš se stem motorom v 6-i vozit, saj komaj pri 8 tisoč obratih začne it Se da. Sam treba mal zobe zamenajt, pol pa šesta tud puli :OK:
SF Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Seveda se da... Celo 40 se da čist mirno peljat brez cukanja, čeprav v praksi tega res ne počenjam. 8000???? Zgleda da sm jest res en penzjonist... :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se