Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ojla sori za tole temo, ampak nujn rabm slo-it-slo slovar. Vem da je na netu nekje ena zbirka BREZPLAČNIH slovarjev pa sm "zgubu" link, neki sm ze srčov pa ne najdem, na slo.gov hočjo en username pa neki

HVALA ZA POMOČ :unsure:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

WWW.encyclopedia.com

• 7 mesecev pozneje...
Objavljeno

Ojla!

Če ima kdo idejo ali celo rešitev: rabim Rusko-Slovenski (in obratno) slovar - dam za pir (al pa dva...). Lahko tudi na PM. Aja, slovar naj ne bi bil online.

Thank's

• 2 let pozneje...
Objavljeno

Lp zanimam se kateri slovar priporočate, če se da naj bo online - angl-slo in slo -angl ...rabim za en prevod pa bi moral bit precej točn lp mare

Objavljeno

Lp zanimam se kateri slovar priporočate, če se da naj bo online - angl-slo in slo -angl ...rabim za en prevod pa bi moral bit precej točn lp mare

Za točn prevod rabiš pa še kaj več, kot le slovar.

• 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

Nekaj uporabnih moto-fraz v različnih evropskih jezikih, če vam gre na poti z motorjem slučajno kaj narobe .)

Pannenlexikon

Objavljeno

Hej jaz imam na računalniku slovar enih 10 najpomembnejših svetovnih jezikov. Če rabiš piši ti pošljem, saj zaseda le 1mb ali dva

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Hej jaz imam na računalniku slovar enih 10 najpomembnejših svetovnih jezikov. Če rabiš piši ti pošljem, saj zaseda le 1mb ali dva

a to je za 200 osnovnih besed verjetn, a? ;) Tolk, da ne ostaneš lačn pa žejn v tujini... ampak izbrat, kaj bi jedu, pa tut ne morš s pomočjo tega :)

Objavljeno

kaj da ne, meso pa krompir pa solato..... :D

Objavljeno

bi mi našel kdo morda ali pa ve za link do angleško- hebrejskega slovarja, sem iskal pa nič našel....tak da prosim za pomoč... aja, gre pa za novodobno hebrejščino in ne staro :D

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

:evilgrin: sorry imam samo staro

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!