Yamahaaa Objavljeno Avgust 22, 2003 Deli Objavljeno Avgust 22, 2003 No glihkar sm prsu iz Trsta!Morem povedat zgodbico! Najprej grem u Motoracing kjer mi Gospodicna ki se ji je videlo da nima pojma o skuterjih ali kerih kol drugih motorjih pove da nimajo skor nc od Malossija in da fergazerjev 17.5 sploh!!! ne delajo in zato tega oni nimajo! Grem u un shop takoj zraven-Pikappa moto in podn-nc nimajo pametnega! In pol odkrijem Moto star in Aleluja!!!!! Dobim enga modela k je u ibr faca in mi ful pomaga in se mi ful posvet in mi zrihta kit+fergazer+se ene nalepke in mi da se na koncu POPUST!!Pa se ivo dobim!In na koncu mu recem da je COOL on pa mi rece nej tega ne govorim u Trstu k to pomen da si RIT!!!hahaha! Za rocke pa luci pa vse pa mi rece da pridem konc septembra k dobijo ful nove robe! Ok pol sm rabu se bele zmigavce in sm sel nazaj u Moto racing in mi model da dvoje bele zmigavce+zarnice, pol pa vzamem se 2 ledvicna pasa. pa mi skupno pride 110 EU pa ga prosim ce lah dobim mal popusta k ne morm niti ive vnovcit k je znesek premajhen. pa mi odgovori da ce sm mogoce kupu pol trgovine da bi dubu kej popusta???!!! BEDNIK!! In sm mu reku da tud ce bi mel dnar da mu nebi kupu tok!Ker je BEDNIK!!! Vazn da ko sm kupoval pri njemu da sm mu na pult odlozu dve polne vrecke z napisom MOTO STAR!!!hehehehe U glavnem Moto racing=BAAAAAAAAAAAAD Moto star=VERY GOOOOOD PA se to: po celem Trstu so cune znizane-50-70%=HUDO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 22, 2003 Deli Objavljeno Avgust 22, 2003 Zanimivo.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 23, 2003 Deli Objavljeno Avgust 23, 2003 tako kot sn ti reko, motoracing baad, motostar rules :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king4ever Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Klko je cena 17.5 fergazerja? A prodaja mogoce kdo rabljenega? l Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Hum.... jaz bom mogoce mojega zdaj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Hum.... jaz bom mogoce mojega zdaj :) jas ti ga kupim :) samo naj gnar dobim :D tak btw. 2 šraufncigra si danes pozabo v mojem skutere pa še neke: reči golobo za oni fedro naj ti jo prneso, za ceno sma se že tak zmenla ---> 500 sit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Meni je Motoracing čist OK. Prodajalc je nek tip, ki ima majico od POLINI in lepo pomaga če vprašaš. Seveda moraš znat Italijansko. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Pa vi vsi znate po italjansk al kak se to sporazumevate?? Ingliš??? dojč?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Ej mene pa zanima kolko pride v italiji primarni in sekundarni zobnik, pa še tista os (vse z ravnim ozobljenjem) od polinija?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 poglej na page od motoracing, k majo online cenik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Poglej al pa poklici dol....samo jih ni na zalogi trenutno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamahaaa Objavljeno Avgust 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Fergazer 17.5 je 60 EU v Trstu! Zdej me pa se neki zanima- morm dat avspuh popravt(novo koleno) pa spucat pa me zanima ce kdo pozna koga k to dela? Sm bil ze pr Mik mehaniku-Kovic pa hoce cez 20.000 sit pa sm mu reku ne hvala! Jutr grem k Zivcu sam pricakujem podobno! Bil sm pa ze pr Lausu pa Jerancicu pa se ne ukvarjata s tem! Tko da ce kdo ve...... HVALA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 zakaj pa bi to naredu ? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamahaaa Objavljeno Avgust 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Hmmm.....plocniki.... so bli majckn previsoki pa sm mal preoblikoval spodn del avspuha zdej ga pa upocasnuje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Kupi novi avspuh pa konec :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamahaaa Objavljeno Avgust 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Hahaha! Dal sm u ibr kesa za tega in zdej nej kupm novga.....Al pa tud ne! Tega bom zrihtu sam za en mal mal bol normalen dnar! Pr Miku ti zracunajo 100% PREVEC! Na zalost!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Kaki avspuh mas sploh???Pa kaj ti bi ona blokado ven odzagal tako sem jo jaz?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 jas sn tudi nasel na pločnik :D na cilindru sem zlamal uho, koleno od auspuha pa se je zvilo :D foter jo je zravnal MIT GEWALT :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 To pa je to kokaj za brezveze dol pa gor skacete z plocnikov :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamahaaa Objavljeno Avgust 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Imam Polini For race! Nima to nc veze z blokado! Je pa trba ta zviz del odrezat in novo koleno gor nasvasat! Pa celga z brenerjem da se saje not zapalijo in da se auspuh ocisti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Aja For Raca mas to pa je druga pesem ja......Ja ce bim mel brener bi ti anredo ne samo se ga nimam :( :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamahaaa Objavljeno Avgust 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 HVALA!!!! Bom probu mal veze uporabt!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 Nekak probaj ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 Rad bi opozoril folk ko še ni delal na fergazerju.Nekater fegazerji od Dell'Orto nimajo narejene pipice za podtlak,in če tega ni si lahko fergija v rit tišiš ali pa če greš sam vrtat.Ker je to bilo pri meni vrtano mi je noter prihajal luft, blablabla--> seveda da skuter ne bo potem delal, tako da se dobro pozanimajte o tem kaj kupujete. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 (popravljeno) Ja tvoja stara 19-ka je super racing izvedba :) wb _Aerox_ :) Popravljeno Avgust 27, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se