Skoči na vsebino

Shopping u Trstu

Yamahaaa

Priporočene objave

Natancno preberite zgornje poste, ker ne bodo vec dolgo na forumu - imajo zelo zelo malo veze s shoppingom v Trstu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No za avspuh sm pa koncno najdu tapravga!!! Prvo sm sel k Mik mehaniku- Kovicu in je hotu narest za 20.000!!!!! To ti pa je LOPOV! Tja nikol vec! No zdej sm pa najdu pr enem varilcu in mi bo naredu za 3.000 sit!!!! To ti je pa postena cena!!!! Hvala bogu da so se tapravi mojstri na svetu!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 5 mesecev pozneje...

mene zanima ce ma kdo nacrt od trsta, kuko se tocn pride do motoracing-a pa motostar-ja, k mam v bliznji prihodnosti tekmo u trstu, pa bi su se mal na hitr pogledat an...

em url od motoracinga mam, zej me pa zanima ce ma motostar ksn url??

Najlepša hvala!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Majo v teh trgovinah (Motoracing, Motostar) tut kaj robe za motorje (npr. RS125), kombinezonov itd.?

Moto shop Pignolo pa se mi zdi nekak cheap...pa zdi se mi da ona prodajalka (ki je sicer ful faca :) ) malo nap***uje glede cen.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Majo v teh trgovinah (Motoracing, Motostar) tut kaj robe za motorje (npr. RS125), kombinezonov itd.?

Moto shop Pignolo pa se mi zdi nekak cheap...pa zdi se mi da ona prodajalka (ki je sicer ful faca :) ) malo nap***uje glede cen.

v motoracingu majo vso opremo! od čelad do kombenezonov pa rokavic in škornjev, baje da je zlo velika trgovina an :) samo ko bi jaz rabil nacrt za do ke pridt, se blk me pa zanima za motostar, če sploh obstaja kakšna internetna stran od te trgovine :?

hvala!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tetka ma skoraj vso robo, sicer res največ od Dainese, tako da ne vem kako misliš, da je cheap :hmm: Vse kar sem tam kupila je zelo dobro in tudi drago nisem plačala (sicer zaradi Saxa, ker ima veze in je tetki simpatičen) ampak vseeno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tetka ma skoraj vso robo, sicer res največ od Dainese, tako da ne vem kako misliš, da je cheap :hmm: Vse kar sem tam kupila je zelo dobro in tudi drago nisem plačala (sicer zaradi Saxa, ker ima veze in je tetki simpatičen) ampak vseeno.

Ma tak že trgovina kot sama se mi zdi cheap...no sej sicer v Gorici ni nobena zgradba nekaj posebnega, tak da mam neupravicene predsodke verjetno :D

Pa še meni kake veze zrihtaj B)

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prej ni nben odgovoru kako se v Trstu pogovarjate Italjansk, Anglešk al kr Slovensk. Kakšno tekmo pa maš boonzy ti v Italiji :?

Slovensko razumejo, govorijo pa bolj malo, tako da če ne znaš italijansko se tudi z rokami in nogami zmeniš ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A mogoče kdo ve kakšne so kej tam cene za kombinezone, škorne, ledvične itd. Pa a majo oni tut zdej kej popustov, kao posezonsko znižanje :?

No pol bom pa velik mahu z rokami da me bojo razumel :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede Pignola,bi povedal samo to, da je tip (sin od tetke) imel na zalogi nosilce za kufre od givija za tdm900 stiri mesece po prihodu motorja na trzisce....sem spraseval povsod,pa so mi rekli da nosilcev ni ne bo se en lep cajt tko da si predstavljate kako sem pogledal, ko je tip prisel z nosilci ven iz skladisca....

Kar se tice pa motoracinga morate prvo najti koncno postajo od tramvaja v trstu (je na glavni ulici)....nato gres od nje po glavni ulici v smeri proti kopru in zavijes v prvo ulico desno....in potem je vse tam v krogu 100m(motoracing,motostar,pk-moto) ....pa pes hodite,ker drugace ste opleli.... B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prej ni nben odgovoru kako se v Trstu pogovarjate Italjansk, Anglešk al kr Slovensk. Kakšno tekmo pa maš boonzy ti v Italiji :?

judo tekmo an :) sicer ni recen da bo an samo jest bom useen sel an :) :)

Kar se tice pa motoracinga morate prvo najti koncno postajo od tramvaja v trstu (je na glavni ulici)....nato gres od nje po glavni ulici v smeri proti kopru in zavijes v prvo ulico desno....in potem je vse tam v krogu 100m(motoracing,motostar,pk-moto) ....pa pes hodite,ker drugace ste opleli.... 

yankee najlepša hvala za razlago :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Em ko bote eno trgovino od teh najdl ste ubistvo use ker so kr na kupu!Drugace sm biu v motoracing in nimajo nc od kit-ov, fer.,itd.Trgovina sploh ni velika koker govorite je glih 5x3, motostar je pa 3x2 pa je 100 krat vec robe not!!!

:OK: MOTOSTAR :OK:

Aja pa itak usi znajo slovensko al pa hrvasko tak da ni problema se kej zment!

Popravljeno . Popravil zazy
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A pol ne veste kakšne so v Trstu cene za opremo, a mogoče saj veste kok je kej tm cenej k pr ns :?

Odvisno kako naletis.....v grobem je nekje 25% ceneje kot pri nas ce dobis davek nazaj...samo so tudi tam dol ogromne razlike v cenah....sem pred dvemi leti se zanimal za eno tako banalno stvar kot so naramnice od dainese za motoristicne hlace pa so bile v PK-motu 100.000lir ter v Motoracingu, ki je v sosednji stavbi 50.000 lir :blink: (popolnoma enake) Moras it dol in pregledat....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v trstu dobiš kar hočeš, samo čas si moreš vzet, pa it po vseh trgovinah! večinoma znajo slovensko, hrvaško tudi!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A pol ne veste kakšne so v Trstu cene za opremo, a mogoče saj veste kok je kej tm cenej k pr ns :?

kot tudi pri nas je tudi tam odvisno od trgovine....tam je fajn ko ti takoj Ivo odbije...jst sem kupu hrbtenični pas za 20% ceneje kot bi ga dobil tukaj...tako da se splača če kupuješ več stvari se ti popusta kar nabere...pa tudi izbire je veliko....naprimer pignola ki je založena z Dainese...ti da katalog izbereš zadevo in je mir....naprimer meni je ponujala hrbteničnik s 6-10 rebri...katerega sem hotu...barvo tisto katero hočeš...model isto...to v sloveniji težko dožviš....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

yo yo yo... :))

no sm biu u trstu sm kupu vse kr rabm in ne rabm :P :P

uglavnm glih prou popuste sm ujeu in ivo, tko da je vse skupej zlo zlo pocen prslo, ceprov ne zgleda da bi, tko da hitr u trst kdor ma namen :))

evo kupu sm pa naslednje:

- čelada AGV replica Rossi

- Malossi 70 KIT MHR replica alu.

- Malossi digitronic EPROM elektronika

- Malossi Multivar 2000

- Malossi Fly Clutch

- Malossi prenosi

- Malossi rezevrn piston

- Motul Scooter power

evo se slikce! :devil: :devil: naj se vam sline cedijo :P :P

22124DSC00968-med.JPG

22124DSC00969-med.JPG

22124DSC00970-med.JPG

22124DSC00971-med.JPG

22124DSC00972-med.JPG

22124DSC00973-med.JPG

22124DSC00974-med.JPG

hudo a? :) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!