pogi Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 uaaaa noro noro :OK: :OK: :OK: :OK: to boš razturov ;) :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 go bonzi .) :yea2: :yea2: :OK: ma da gre zej runer na zadno :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 hvala vsem za podporo pa za dobre zelje! upam da bo use skp zdržal kr dost kilometrov :) beno: ma ej, sej s 50ko je slo bl u izi, ampak ce zej naus slo, pol pa nwem! :) ma sej bo, te nam razočarov :P evo se mal slikc kuko deli zgledajo tisti kso bli zaprti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 smem uprašat kok si dav za vse tole :unsure: :kva2: zdej bo pa šlo :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 Kolk si dal za čelado? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 škoda keša! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 škoda keša! tebi se zdi skoda kesa, nekaterim se pa zdi skoda dajat kes za 125-ke O:-) in zato rajsi vlagamo v skuter, pri tem uzivamo ker skoz sraubamo in na koncu dosezemo nekaj na kar smo ponosni :) svoboda tuningu :yea2: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 škoda keša! skoda keša za 125ko kjo bos mel samo 2 leti pol pa itaq neomejeno. raj dam ene 100-150k pa mam se 2let to kokr pa da dam za 2let 1.000.000sit zej pa razmisl kaj je pametnej ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 škoda keša! škoda je umrt.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 škoda je umrt.... ja sam to je pa res najbl skoda! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 skoda keša za 125ko kjo bos mel samo 2 leti pol pa itaq neomejeno. raj dam ene 100-150k pa mam se 2let to kokr pa da dam za 2let 1.000.000sit zej pa razmisl kaj je pametnej ;) če hočš pocen skoz pridet je najbol da najprej kupš rablen skutr pol pa rableno 125-ko pa bo cenj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 Hudo bOnZy, hudo, Jst sm ti ful fovš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 Hudo bOnZy, hudo, Jst sm ti ful fovš :D vrjame ja, pa pomoje nisi edini, sam jest sm kr douge 2leti sparov za to, na koncu mi je pa fotr use kupu, jest sm idin 40k prispevu za kit + bat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 ma js ne vlagam niti v 125ko, brezveze, rajši si bom potem kupu kej bolšega! kdo je bol pameten?? moj sošolec je porabu 200k za si friznit runnerja, plus to da šraufa, plus to da mu težijo policaji, plus to da se friznjenemu ne da zaupat, jaz pa se z originalom lahko peljem unih 110 do 130 kolkor hočem, pa nimam frk s policijo, pa nimam šraufanja,.... kdo je bol pameten?? ma sej ni frke, pač meni se zdi brezveze, če je pa tebi to všeč, pa to delaj, če si ti vesel sem tudi js! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 :beer2: jz se čist z kocko strinjam :notworthy: sam skutr mam vsen mav predelan :D 45 km/h pa tud ne zdržim :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 po eni strani je res da se bl splača da kupš 125 runnerja pa registracijo pa izpit. Pa tut kr se tiče polcajev in same vzdržljivosti (ni treba menjat bata in to) je bolš. Ampak je pa v tuningu sploh poseben čar k se velik bl da kombinirat in je precej bl zabavno :hmm: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 jst mam zdej rs 50, pa mi gre tolk kot zablokirana rs 125, tko da mi je zdej škoda dnara vlagat v 125, rajš še to mal sfreeziram, pa tud premlad sem še za 125 (izpit A do 125cc) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 (popravljeno) evo dans sem s5 bil v trstu, sem šel po ivo, ki mi je od prejšnič ostala, sem pa kupil za beno-ta in PRJATU-la :) ene dele, kot vidite na slikci, za sebe sem pa samo malossijev E5 filter kupu :) sem hotu tut kupit tist obesek za kjuče od malossija ki ga das okrog vratu, pa mi ga je prodajalec senkal, prodajalka mi je pa dala ceu kup enih nalepk :) :) to je omenjeni obsesek moj filter z vseh strani :P pa še deli od PRJATU-la :) tak tako, das ist das :) zej cakam samo, da v ponedeljek dobim PHBG 21 BS Del'Orto-ta :devil: pol pa še mal stylinga pa boost bottle ko bo dosegliv pa bo dost počas, pol pa samo se sparat :) Popravljeno April 24, 2004. Popravil bOnZy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LittleDevil Objavljeno Maj 16, 2004 Deli Objavljeno Maj 16, 2004 bOnZy koliko te pa je prišel kit, filter,PHBG 21 BS Del'Orto? Ali kdo redno hodi v italijo, ker bi tudi sam nekaj stvari naročil za mojo aprilio rs, pa če bi mi lahko prinesel. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 A kdo ve, če je kšna trgovina v Gorici al pa v Udinah? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duke Objavljeno Junij 4, 2004 Deli Objavljeno Junij 4, 2004 A kdo ve, če je kšna trgovina v Gorici al pa v Udinah? V Gorici so trgovine, za Udine pa ne vem. Nekaj trgovin je v Vidmu, če si to mislil ;) Duke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Gre keri kaj v Italijo? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 (popravljeno) v ponedeljek dobim PHBG 21 BS Del'Orto-ta :devil: a dobis Petrol gratis?? :P :D :D Popravljeno Junij 17, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 a dobis Petrol gratis?? :P :D :D Ta fergazer mam jaz zdaj B) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dule3 Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Aha, v Sloveniji obstajajo trije 21 mm uplinjači, ki si izmenjujejo lastnike. :grim Koliko je filtrov v obtoku :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se