Skoči na vsebino

Shopping u Trstu

Yamahaaa

Priporočene objave

Gre keri kaj v Italijo? :)

hehe, bonzy gre okoli 25.6. v trst s5 :devil: :devil: :devil: sprejemam naročila, pogoj pa je, da predno grem v trst pošljete denar! ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

naročila preko PM afkors :P :)

pa ko bote pisal seznam delov, zravn napiste točno kataloško številko ;)

Popravljeno . Popravil bOnZy
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa ko bote pisal seznam delov, zravn napiste točno kataloško številko 

V kateri trgovini pa to kupuješ. Kakšen link? :hmm:

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

motoracing je draga trgovina po neuradnih virih, nasldnjič pejdi pogledat še v MOTOSTAR

no pa ti povem da so po uradnih virih cene iste :P :)

Popravljeno . Popravil bOnZy
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

_Roba_ : v Grazu je poleg metroja tam en shop, ki je stupit-a kupo :D

v Lipnici pa je še en... mislim da neki moto klinik al kaj.. ne vem no

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

_Roba_ : v Grazu je poleg metroja tam en shop, ki je stupit-a kupo :D

pa imajo kaj robe?

Kaj pa tu v Cmureku je zadnjič eden nekaj govoril......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej neke dele majo :hmm: :hmm: Treba it pogledat :)Ce se ve kdo za kako naj napise .)

Popravljeno . Popravil _Roba_
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej neke dele majo :hmm: :hmm: Treba it pogledat :)Ce se ve kdo za kako naj napise .)

jas bom zdaj 1x šel malo iskat te trgovine, če najdem kaj pametnega napišem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdaj smo prisli z Graca in nismo najdli niti ene trgovine kjer bi imeli tuning dele za skuterje....Kaj gori je isti propad kot pri nas al kaj? :wacko: :wacko: :angry: :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Roba malo bi mogo mladino spraševat :) če pa gori kr vidiš natunane skuterčke.. .

Sem vido enega SF z Yasunijem R :) :naughty: Samo lastnika nisem nikjer zasledil :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdaj smo prisli z Graca in nismo najdli niti ene trgovine kjer bi imeli tuning dele za skuterje....Kaj gori je isti propad kot pri nas al kaj? :wacko: :wacko: :angry: :cry:

Dvomim da boš videl v Avstriji trgovino z izložbo polno tuning delov, to je hitro gibajoča in spreminjajoča se roba ki ne sme stati eno leto v izložbi. Avstrijci niso Italija, Italijani imajo namesto avtomobilov skuterje Avstrijci pa ne, zato je tudi ponudba manjša (poskusi dobiti v Sloveniji feltno za Yugo, potem pa isto poskusi še v Srbiji).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

motoracing je draga trgovina po neuradnih virih, nasldnjič pejdi pogledat še v MOTOSTAR

no pa ti povem da so po uradnih virih cene iste :P :)

figo pa iste!!!! V motoracingu so mi za zavorne ploščice (težji motor) zaračunali 66 EUR, v Motostaru sem jih dobil za 34 EUR!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Roba malo bi mogo mladino spraševat :) če pa gori kr vidiš natunane skuterčke.. .

Če nebi jaz s mojo "Wo ist Auner" nemščino za silo gastarbeiterje spraševal pa se trudo razumet tak nebi nič našli :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo jaz sem ravno kar priso z Trsta po navigacija po telefonu od bOnZy-a&perota smo le nasli Moto Racing :) Motostar pa je dol zaprt :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 mesecev pozneje...

A mi zna kdo povedat kje priblizno je motostar? Ker fotru sem narocil da naj gre v motoracing po malossi kuplungo, pa nevem ce bo dobil.. Tko da bi rabil podatke kje priblizno naj bi bil motostar glede na motoracing...

hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!