bOnZy Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Gre keri kaj v Italijo? :) hehe, bonzy gre okoli 25.6. v trst s5 :devil: :devil: :devil: sprejemam naročila, pogoj pa je, da predno grem v trst pošljete denar! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Se boma zmenla .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 (popravljeno) naročila preko PM afkors :P :) pa ko bote pisal seznam delov, zravn napiste točno kataloško številko ;) Popravljeno Junij 17, 2004. Popravil bOnZy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LittleDevil Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 pa ko bote pisal seznam delov, zravn napiste točno kataloško številko V kateri trgovini pa to kupuješ. Kakšen link? :hmm: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 V kateri trgovini pa to kupuješ. Kakšen link? :hmm: LP hodim po večini v MOTORACING Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Ve slucajnko kdo za kako trgovino v Gracu in okolici kjer bi meli dele za skuterje? :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 motoracing je draga trgovina po neuradnih virih, nasldnjič pejdi pogledat še v MOTOSTAR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 (popravljeno) motoracing je draga trgovina po neuradnih virih, nasldnjič pejdi pogledat še v MOTOSTAR no pa ti povem da so po uradnih virih cene iste :P :) Popravljeno Junij 25, 2004. Popravil bOnZy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 pol pa vredu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Junij 26, 2004 Deli Objavljeno Junij 26, 2004 _Roba_ : v Grazu je poleg metroja tam en shop, ki je stupit-a kupo :D v Lipnici pa je še en... mislim da neki moto klinik al kaj.. ne vem no Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 26, 2004 Deli Objavljeno Junij 26, 2004 _Roba_ : v Grazu je poleg metroja tam en shop, ki je stupit-a kupo :D pa imajo kaj robe? Kaj pa tu v Cmureku je zadnjič eden nekaj govoril...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Junij 26, 2004 Deli Objavljeno Junij 26, 2004 Ej ne vem... Mislim da tam prodajajo Hebo. Bil še pa tam nisem, samo vido od daleč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 26, 2004 Deli Objavljeno Junij 26, 2004 (popravljeno) Torej neke dele majo :hmm: :hmm: Treba it pogledat :)Ce se ve kdo za kako naj napise .) Popravljeno Junij 26, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 26, 2004 Deli Objavljeno Junij 26, 2004 Torej neke dele majo :hmm: :hmm: Treba it pogledat :)Ce se ve kdo za kako naj napise .) jas bom zdaj 1x šel malo iskat te trgovine, če najdem kaj pametnega napišem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 30, 2004 Deli Objavljeno Junij 30, 2004 Zdaj smo prisli z Graca in nismo najdli niti ene trgovine kjer bi imeli tuning dele za skuterje....Kaj gori je isti propad kot pri nas al kaj? :wacko: :wacko: :angry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Junij 30, 2004 Deli Objavljeno Junij 30, 2004 Roba malo bi mogo mladino spraševat :) če pa gori kr vidiš natunane skuterčke.. . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 Roba malo bi mogo mladino spraševat :) če pa gori kr vidiš natunane skuterčke.. . Sem vido enega SF z Yasunijem R :) :naughty: Samo lastnika nisem nikjer zasledil :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dule3 Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 Zdaj smo prisli z Graca in nismo najdli niti ene trgovine kjer bi imeli tuning dele za skuterje....Kaj gori je isti propad kot pri nas al kaj? :wacko: :wacko: :angry: :cry: Dvomim da boš videl v Avstriji trgovino z izložbo polno tuning delov, to je hitro gibajoča in spreminjajoča se roba ki ne sme stati eno leto v izložbi. Avstrijci niso Italija, Italijani imajo namesto avtomobilov skuterje Avstrijci pa ne, zato je tudi ponudba manjša (poskusi dobiti v Sloveniji feltno za Yugo, potem pa isto poskusi še v Srbiji). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikec Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 motoracing je draga trgovina po neuradnih virih, nasldnjič pejdi pogledat še v MOTOSTAR no pa ti povem da so po uradnih virih cene iste :P :) figo pa iste!!!! V motoracingu so mi za zavorne ploščice (težji motor) zaračunali 66 EUR, v Motostaru sem jih dobil za 34 EUR!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 Roba malo bi mogo mladino spraševat :) če pa gori kr vidiš natunane skuterčke.. . Če nebi jaz s mojo "Wo ist Auner" nemščino za silo gastarbeiterje spraševal pa se trudo razumet tak nebi nič našli :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 Evo jaz sem ravno kar priso z Trsta po navigacija po telefonu od bOnZy-a&perota smo le nasli Moto Racing :) Motostar pa je dol zaprt :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 Dele bojo makaronarji na dopuste začel hodit, pa bo mal suša čez poletje, se mi zdi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
micho Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 roba in kaj si kupo??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 roba in kaj si kupo??? Nic sel sem gledat ki je trgovina da se drugic ne zgubim :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 A mi zna kdo povedat kje priblizno je motostar? Ker fotru sem narocil da naj gre v motoracing po malossi kuplungo, pa nevem ce bo dobil.. Tko da bi rabil podatke kje priblizno naj bi bil motostar glede na motoracing... hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se