Skoči na vsebino

Shopping u Trstu

Yamahaaa

Priporočene objave

A mi zna kdo povedat kje priblizno je motostar? Ker fotru sem narocil da naj gre v motoracing po malossi kuplungo, pa nevem ce bo dobil.. Tko da bi rabil podatke kje priblizno naj bi bil motostar glede na motoracing...

hvala

Kolko imam informacije motostar več ne obstaja, motoracing pa še obstaja mislim da.

Je pa v VIA MILANO ulici. Kak pa prit do tja pa ti zaj težko rečem, čeprav sem bil tam .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolko imam informacije motostar več ne obstaja, motoracing pa še obstaja mislim da.

Je pa v VIA MILANO ulici. Kak pa prit do tja pa ti zaj težko rečem, čeprav sem bil tam .)

Foter je bil ceraj gor, v motoracing nimajo nic od malossi, isto v motostaru (reku je da je bil tud tam). Da majo kao samo polini, malossi pa da majo v skladiscu na drugi strani mesta..

bonzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Offtopic.. Zdej je foter zgonu tolko dnarja za bencin da bi že lahko mel dve kuplungi če bi jih v Sloveniji kupu kajne? V Italijo hodi če boš nakupu robe za 300 jurjev ne pa 5.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 leto pozneje...

mam eno vprašanje...kje točno je motostar???

jutr grem kje pa me zanima kje je...rabm nujno vedt...tuki nism nč pametnga zasledu...pa če je možnost kšn zemljevid...???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

ej dej poglej kok stane MHR REPLICA za piaggio lc prosim

Popravljeno . Popravil slovenc46
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

malossija niso mel sam je povedu okvirno ceno tm okol 200E mau mn tm okol 190 je reku :) v motosprintu.,..delča slovenc ..v v MOtostarju pa en hrvt k zna slovensk .-...ZAKON ......splaca se kupovat v italiji ..jst sm dobu kit k stane kle u sloveniji 50 jurjov..priblizn tm za 117 evrov se na skuter centru je drazki ..144 E ....sam men je deu mau popusta k sm tm ze kupoval ...splaca se fantje :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!