Jebediah Objavljeno Avgust 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 uau B) :rolleyes: že krasi moje namizje ;) držte fige da prodam ditecha pa dobitm tega ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 Ja aprilie majo z sportnim filtrom svetovn zvok samo so se vedno tisje od mojega :) Tak da nevem zakaj se ti sekiras....ce se mene ni doben prijavo nevem zakaj bi tebe :blink: Al pa me ne upajo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 Bolj se dere boljši je. Te vsaj čujejo, ko se pelješ, da se umaknejo :D Tak, da če maš dober zvok ga pusti tak, ker je športni filter fajn met sploh, če maš malo večji fergazer, edino pucat ga moreš redno pa gre. Jaz mam okoli 1.000 sosedov pa s nobenom nimam problemov (HINT: sem blizu britofa doma :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 (popravljeno) Ja ti mas res sreco ja da se tvojih 1250 sosedov nic ne dere ja al pa da te doben nena prijavi :) :P Popravljeno Avgust 24, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Sej so nas že prjavl se mi zdi!! (k nas je pet)! Sam kapsi niso k tapravmu pršli!! hehe :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Njamsar Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 (popravljeno) sj sam kva bi pa naredu da bi mn žru????? To je največji problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! H E L P !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Popravljeno Avgust 25, 2003. Popravil Njamsar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 dobr naštelej (al pa daj naštelat) fergazar ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se