Pervy Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 no ja dragan je že doma, zadeva se očitno rihta. saj nekaj dobrega če berem, da je tip spet v "akciji". :angry: :BUA: jebo te slovenija! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 tole bi mogli dat na TV, da bi ljudje vidl da nismo norci samo v kombinezonih, pač pa tudi stari fotri, ki se očitno brez slabe vesti in nekaznovani še naprej vozijo po cesti :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Itaq smo vse motoristi krivi pa ce pocasi in lepo vozim al pa divjamo pa hitro.....Da bi pa bli ti tsari opeki z pir podni kaj krivi :blink: ni sans ....Prej nas za hudice proglasijo kot pa da bi priznali opeki krivdo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CrashOver Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 danes, 30.09.2203 , cirka dve ure nazaj, se je pri trojanah zgodila huda prometna... 2 motorista.. baje da so rešilci kr zraven vozli, pa ful so zastoji - še zdaj... ve kdo kaj podrobneje, kaj se je zgodilo? LP PS: ludje, pazite... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 Vceraj se je zgodila prometna nesreča na relaciji Zagorje-Trbovlje na glavni cesti, ki vodi ob Savi. Sicer ne vem, kaj tocno se je zgodilo. Vem, da je motorist fural neko bolj hard enduro, v nesreci pa ni bilo vpletenega nobenega drugega. To je vsaj tako, kot sem jaz videl, ko sem se pozneje pripeljal na kraj nesreče. Baje, da ni bilo nic hujsega, sam vseeno; kdo ve, kaj se je zgodilo? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 žal moram poročati o nesreči motorist, ki se je zgodila danes ob 15.00 popoldne pri Postojni...podrobnosti mi še niso znane...vem pa da je bil poškodovan motorist na cesti iz Postojne proti Rakitniku (smer proti Ilirski Bistrici)...na kraj nesreče sta prispela dva rešilna avtomobila kar priča o resnih poškodbah....upam da ni bilo kaj hujšega.... previdno v novo sezono.... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juddy Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 žal moram poročati o nesreči motorist, ki se je zgodila danes ob 15.00 popoldne pri Postojni...podrobnosti mi še niso znane...vem pa da je bil poškodovan motorist na cesti iz Postojne proti Rakitniku (smer proti Ilirski Bistrici)...na kraj nesreče sta prispela dva rešilna avtomobila kar priča o resnih poškodbah....upam da ni bilo kaj hujšega.... previdno v novo sezono.... :( Ja res, se je na žalost že začelo. Na radiu so zjutraj povedali, da je voznica avtomobila iz ceste Postojna-Pivka zavijala levo na vstopno postajo AC proti kopru. V trenutku, ko je zavila levo, je nasproti pravilno pripeljal motorist (s sopotnikom) iz postojne na motorju znamke Kawasaki. Pri padcu sta se oba poškodovala (voznik ima zlomljeno nogo, ostalega sei nisem zapomnil). Upam, da bo letos čim manj takih poročil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 danes sem po radiu slišal, da je v Kranju neka voznik/-ca vzel/-a prednost motoristu <_< , kakšne so poškodbe pa nisem ujel, pomoje je kr hudo :( upam da bo letos res čim manj nesreč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HOMAR Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 Na temo, da smo motoristi vedno krivi : še eno mojo od predlani : Peljal sem mimo stoječe kolone enosmerne ceste. Pred STOP znakom ( 2 m - so imerile uradne osebe ) sem zapeljal nazaj v kolono brez izsiljevanja, saj je kolona stala. Ob speljevanju pa je zadaj stoječi avto FOTO TIVOLI namenoma pospešil in se zaletel v mene. Udarec je bil točno sredinski in zato nisem zgubil ravnotežja in nisem padel. Bil pa je tako močan udarec, da je bilo kar nekaj poškodb. Epilog pa takšen : na zavarovalnici pa na koncu pregovarjanja priznajo sokrivdo, ker sem peljal prehitro ( nedokazano in nemogoče ) in sem utrpel dejansko cca 120.000 sit stroškov čeprav nisem bil kril. Tudi preko sodišča tega nisem mogel dokazati, ker so zahtevali sodnega izvedenca itd ... pa sem obupal. Cenilec je izjavil, da je zadnja guma "dobra" in mi jo ne bo priznal nove. Povedal pa sem mu, da naj se prvo on pelje s to gumo 300, potem bom pa tudi jast se strinjal. Na to pa ni bil pripravljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 Ob speljevanju pa je zadaj stoječi avto FOTO TIVOLI namenoma pospešil in se zaletel v mene. "What is it about driving on four wheels that makes you such assholes?" - Torque [2003] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 Pred STOP znakom ( 2 m - so imerile uradne osebe ) sem zapeljal nazaj v kolono brez izsiljevanja, saj je kolona stala. Ob speljevanju pa je zadaj stoječi avto FOTO TIVOLI namenoma pospešil in se zaletel v mene. a pa je bla na tistem mestu črtkana ali polna črta med pasovi? te je on butnil med tem, ko si se ti notri vključeval, ali potem, ko ste že nekaj časa stali in je zmotno mislil, da boš ti hitreje speljal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se