Skoči na vsebino

zavorne ploscice

xpuffx

Priporočene objave

ve mogoce kolko pridejo zavorne ploscice za speedfighta 1ko spredne in zadne seveda

aja pa se to kje v okolici mb jih je najboljse kupit (seveda kje so najcenejse je bistvo) :))

hvala

pa sory ker ni najbolj vmesno vprasanje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja 3000 sit komplet to je dobra cena zaj pa tak ne hehe kak pa se zaj to menja malo sn ze gledo kak bi se zraven spravo pa sn nekak tak vido ce pa se kje motim pa me je treba opozorit

najprej pac treba kolo dol vzet potem se tam celinder dol odsraufat pol pa ono kajlo al kak se rece to slovensko hmm ne vem ven potegnit obe pa cilinder narazen potisnit da nebo pol problemov z namestitvijo novih ploscic pol pa stare ven pa nove not. Aja pa ce se nebo slo narazen celinder je verjetno prevec bremz olja.

zaj pa mnenje prosim

10x

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja je krivo ker nima kam it ker na posodici ni einliftera pa ce je polna ne mores narazen stisnit ker olje nima kam tect iz posodice ...

ne drzi ?

al kaj bi se lahko blo ?

10x LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3k pride za eno kolo sem vprasal pizda pri serbineku pa za obe koli 9k

malo drago to za tak malo materjala

kaj ve kdo ki bi to dobo ceneje

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

samo za info: Prijatelj je v Motoracingu kupil sprednje in zadnje zavorne ploščice za Runnerja in je dal skupaj 27 evrov (~6400sit). Firma je brembo. Sprednje ploščice so bile ta hude za 20 evrov od brembota, tazadnje pa tud od brembota ampak originalne za samo 7 evrov. B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa vem ...meni so sprednej 8500km drzale pa sn skoz na jih visel tako da to je to.....Samo so orginalne brembo ne...ne neke gold ferna al pa SBS...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!