premza Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Mam nekaj AVI-jev večjih od 1GB, pa jih nikakor ne morem pretvorit v MPEG. :( Predvajajo se pa normalno! Programi za pretvarjanje (probu sem jih kar nekaj) takoj na začetku javijo, da je format napačen, ali pa da je z datoteko nekaj narobe! Če jih spustim skozi program za AVI-je popravljat, pa mi jih le ta odreže na 1GB. Je pa res, da se pol dajo pretvorit! Sicer sem na internetu zasledil nekaj okol tega problema (AVI>1GB) sam nobene rešitve. <_<
Windsurf Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 In zakaj bi pretvarjal avi v mpeg? Editing & stuff?
premza Objavljeno Avgust 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 (popravljeno) In zakaj bi pretvarjal avi v mpeg? Editing & stuff? Ker na disku zasede 50-krat manj prostora! :D 2GB AVI -> 40MB MPEG :P Popravljeno Avgust 25, 2003. Popravil premza
cyc Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Ti bi verjetno hotel z DivX ali Xvid codecom reencodeat? MPEG je namrec se kako pozresen kar se potrebnega prostora tice ... v bistvu je na nivoju starih "avi" codecov, pre-divx obdobje :)
Windsurf Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Ti bi verjetno hotel z DivX ali Xvid codecom reencodeat? MPEG je namrec se kako pozresen kar se potrebnega prostora tice ... v bistvu je na nivoju starih "avi" codecov, pre-divx obdobje :) zato sem se čudil... primerljiva kakovost (konkretno Enterprise) v .MPEG formatu cca. 450MB, v .AVI z divx 3 cca. 300MB. LP Windsurf
premza Objavljeno Avgust 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Ne vem kake AVI-je imate vi, ampak moji so zelo veliki! Naredi jih pa TV-tuner! 320*240, 25slik/s, 10min z zvokom -> 2GB :blink:
Gugo Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Ti bi verjetno hotel z DivX ali Xvid codecom reencodeat? MPEG je namrec se kako pozresen kar se potrebnega prostora tice ... v bistvu je na nivoju starih "avi" codecov, pre-divx obdobje :) zato sem se čudil... primerljiva kakovost (konkretno Enterprise) v .MPEG formatu cca. 450MB, v .AVI z divx 3 cca. 300MB. LP Windsurf ejga..vespaman.....enterprise je tud dolg sam 80Mb...zlo dobra kvaliteta Divx 5.05.....;-) LP Gugo
Gugo Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Ne vem kake AVI-je imate vi, ampak moji so zelo veliki! Naredi jih pa TV-tuner! 320*240, 25slik/s, 10min z zvokom -> 2GB :blink: Jaz osebno uporabljam Ulead VideoStudio 5.0, in lahko pretvarjas iz cesarkoli v karkoli.....rabis pa seveda codece....en zanimiv paket codecov je kazaa lite codec pack....v njem imas vse kar potrebujes za delat avije v stisnjeni obliki....probaj ;) LP Gugo B)
premza Objavljeno Avgust 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 (popravljeno) Jaz sem pa slišu, da kmalu pride nov standard za stiskanje videa... AMPAK TO NIMA NOBENE VEZE S TO TEMO!!! :angry: Popravljeno Avgust 25, 2003. Popravil premza
premza Objavljeno Avgust 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 (popravljeno) Jaz osebno uporabljam Ulead VideoStudio 5.0, in lahko pretvarjas iz cesarkoli v karkoli.....rabis pa seveda codece....en zanimiv paket codecov je kazaa lite codec pack....v njem imas vse kar potrebujes za delat avije v stisnjeni obliki....probaj ;) Predrago! :( Popravljeno Avgust 25, 2003. Popravil premza
premza Objavljeno Avgust 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 rabis pa seveda codece....en zanimiv paket codecov je kazaa lite codec pack.... Bom probu tele nove kodeke, pa moje free programe za predelvat! :D Javim, če mi kaj rata! B)
Gugo Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 (popravljeno) Predrago! :( odvisno ;) MOTOSVET ni mesto za piratske aktivnosti. Če se mate kaj za zment, uporabljajte GSM ali e-mail. LP, SymRu LP Gugo B) Popravljeno Avgust 25, 2003. Popravil SymRu
CrashOver Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Pinacle STUDIO ... si zrihtaj.. en program je to za montažo filmov... s tem bo šlo.... LP
elbarto Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 Virtual dub, skineš ga lahko kjerkoli na netu, spreša ti pa v tisto, katere kodeke ti najde na mašini. Easy & đabaka.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se