Noise Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 V Šmarci pri Kamniku Uzzy odpira bajkerski lokal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 pridem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Vabljeni vsi po vrsti brez izjem. Našli nas boste na glavni cesti pred Kamnikom iz Domžalske smeri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rozi Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 A to je tam, k je že kakšen mesec nova freska enega motorista na chopperju v soncnem zahodu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Avgust 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 To je tam ja... In seveda pridemo, to nas bo veliko :D (Uzzy, priporočam, da podvojiš količino mesa za ćevape!) :lol: (velika usta press) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Pridem! Uzzy upam, da imas zrihtano tudi prezracevanje. Saj ves kadilci in nekadilci skupaj v enem prostoru pozimi.... Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Uzzy glej, da ne bo zmanjkalo cockte in ledu,....pridemo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Sej to je skor pri men doma. Jasno da pridem. Pa še pol kluba bom sabo pripeljal, tako da glej da ti ne bo zmanjkal mesa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Pridem s svojo polovico :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Uzzy, še maš cajt da fontano postavš. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 pa striptiz štango in oder tudi :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Ja ampak samo pod pogojem, da boš ti zraven :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 (popravljeno) Meso pričakujemo v vseh oblikah in velikostih !! :D :P ;) :rolleyes: <_< :) :blink: Ciao,by Pero Popravljeno Avgust 26, 2003. Popravil pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drekavac Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Glede na to, da bo vse skupaj praktično na mojem dvorišču, bom vsekakor prišel na kakšen čevap ali dva... ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Pridem s svojo polovico :D Me pa prav zanima kaj boš v tem lokalu uničla :D :P Lp Jaša, Honky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Prosim Jaša :( js nisem kje kaj uničla ... sem bila samo zraven, ko se je uničlo :( :unsure: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Pridem s fure, sestradan, glej da ne bo zmankal že vsega ;) ;) ;) ;) ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Uzzy upam, da imas zrihtano tudi prezracevanje. Saj ves kadilci in nekadilci skupaj v enem prostoru pozimi.... DA DA :P :P Uzzy glej, da ne bo zmanjkalo cockte in ledu,....pridemo! Bo Cokta, coca-cola in pepsi cola pa ko voli nek izvoli :P Sej to je skor pri men doma. Jasno da pridem. Pa še pol kluba bom sabo pripeljal, tako da glej da ti ne bo zmanjkal mesa. Kerga kluba pa ? Uzzy, še maš cajt da fontano postavš. Fontana bo, sam bo pir teku iz nje :D pa striptiz štango in oder tudi kurc sej je 6 stebrov od vrtne strehe, res da je neobdelan les ampak, kjer je volja je tud način :P Meso pričakujemo v vseh oblikah in velikostih !! kero obliko si pa želiš :rolleyes: :P :rolleyes: Me pa prav zanima kaj boš v tem lokalu uničla SOD PIRA :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viktor Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 žal se datum ujema z european bike week!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 No saj gres lahko tja v petek 5.9. ob 11 in 15 h na motozbor European Bike Week ko bo prisel Sonny Bargera kjer bo podpisoval svojo knjigo in potem se prides nazaj v soboto ;) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 Pridem na kakav... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 Mene,pa moje bolš polovice pa ne bo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj boš na mojih žuljih služu :ph34r: :ph34r: :o :P :P :P :P :P :P :P :P <_< ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maj Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 Kakšen gorenc bi pa bil če nebi še tabolš polovico prpelu na čevape :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 Mene,pa moje bolš polovice pa ne bo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj boš na mojih žuljih služu Ah itak :D ;) ko bo prisel Sonny Bargera kjer bo podpisoval svojo knjigo Tud v Indian-u bomo imelo podpisano knjigo za kratkočasenje dneva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vodka Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 Ja, ker sem tud jest čist bliz doma :rolleyes: , tud pridem, samo če imajo VODKO B) ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave