Skoči na vsebino

INDIAN BIKER'S cafe & galerija

Noise

Priporočene objave

Uzzy - želim ti predvsem dovolj $, če pa bodo kakšni problemi s t´zgornjimi pa povej. :hmm: Bomo probal ukrapat najprejna miren način saj mislim da so mi bili skoraj sosedje skoraj 10 let. :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uzzy,

v mojem imenu in v imenu MC Twin Horn, hvala za pogostitev in prijazen sprejem (in za brezplačne impulze na mobitelu).

Se vidimo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žal me včeraj ni bilo. Ne moraš biti na več krajih istočasno. sigurn pa pridem kdaj na pir.

Men tud traktor ni užgau u soboto. Ampak obljubim, da pridem večkrat na kakšno pivco! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdaj so pa take bejbe talal? No, pa sem zamudil. GRRR!!!

Ja Tadej. A ne veš? Lohk si izbiru.

Al čvapčiče, al pa takle žiu meso. :P

Ne vem zakaj si se raj za čvapčiče odloču. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mega je bilo, da Robycop ni bil preveč užaljen, ko sem odhajal. Se je brzdal in je bil glih prow.

Še bolj mega je bilo pa to, da me NfR ni pobruhala ampak je samo kupček podrla.

Že zaradi tega bi se splačalo še enkrat priti! B)

Govorimo o tehle dveh? Res sta videti, kot da bi ravnokar kupčke podirala :P

Zgleda pa, da je fejst veter pihal u soboto, Robycopa je namreč orenk zanašalo.

Nataša je bla bolj pametna, se je na trdna tla prisedla :)

post-20-1063012868.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uzzy. Špica otvoritev in kot sem ti obljubil sem pripeljal skor pol kluba.

Hvala za drink in čevape.

Full dobri so bli.

Pa kelnarce tud nisi mel slabe.

Še velikokrat priidem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Very nice, jap Uzzy Maistore! :yea2:

Z.t.H.!

P.S.: Da mi slučajno nebi bilo potrebno posebej omenjati pohvala gre tako Uzzyju kot tudi BOLJŠI POLOVICI! B) :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

P.S.: Da mi slučajno nebi bilo potrebno posebej omenjati pohvala gre tako Uzzyju kot tudi BOLJŠI POLOVICI!  B)  :OK:

Jep, vsaj toliko hvale, če že ne več... :notworthy:

post-20-1063020988.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PS: drug dan je nekje nekaj peklo... matr, sem se šele takrat spomnil, da so bli zraun čevapou tud fefefefefeferončkiiiiiii :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Men tud traktor ni užgau u soboto. Ampak obljubim, da pridem večkrat na kakšno pivco! :OK:

Ahaaaaaaaaa........zdej se boš pa na "traktor"zgovarjal......raj priznaj,da morš za nov moped šparat!!!!! :devil: :ph34r: B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A si bla lačna pa jih je ravno zmanjkalo, al si na dieti?

ne eno ne drugo..tja sem prisla zaradi Uzzya in ne zaradi čevapov....poleg tega se mi ne da guzvat za en kos mesa, ko pes v kardelu. :grrr :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uzzy in Mariči sporocata, da nas vabita danes v INDIAN BIKER'S v Smarci na premlevanje dogodkov prejsnje sobote.

Glede na tematiko lahko povem, da sem izjemno hvalezna obema, ker sta se zelo potrudila in nas, pozne prisleke s Stajerske, prezeble in lacne :rolleyes: , nahranila. B)

Tega pa res ne bom nikoli pozabila. :K

Lokal je B) in se bomo prisli. :)

Le tako naprej in Srecno! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...Se vidimo kmalu.

P.S. - Ves dogodek je dokumentiran, tako da ga bomo kmalu predvajali.

Kje pa bo to predvajano (RTV, POP-tv, Indian-tv :OK: ) oz. kdaj :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kje pa bo to predvajano (RTV, POP-tv, Indian-tv :OK: ) oz. kdaj :?

Si že zamudu! No, včeraj je delovalo ustno izročilo, vizualno pa še pride.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na tematiko lahko povem, da sem izjemno hvalezna obema, ker sta se zelo potrudila in nas, pozne prisleke s Stajerske, prezeble in lacne :rolleyes: , nahranila. B)

No ja, ene verjetno res. Enih pa tudi ne (ravno tako prezeblih in ravno tako lacnih). Verjetno fora statusa.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uzzy in Mariči sporocata, da nas vabita danes v INDIAN BIKER'S v Smarci na premlevanje dogodkov prejsnje sobote.

Oh shit, ravno takrat se dobivam z ljudmi v OLPju. Kaksno smesno nakljucje. Skoda ker sta si izbrala ravno ta dan.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kje pa bo to predvajano (RTV, POP-tv, Indian-tv  ) oz. kdaj 

Javno predvajanje takoj, ko bo zmontirana muska v ozadje :D

Tudi meni včeraj uspelo priti do Indijancev.

Uzzyju in Mariči želim, da jima bo posel tekel tako, kot si želita.

Sori, da se ti nisem bolj posvetil, a bilo je kar nekaj dela :rolleyes:

No ja, ene verjetno res. Enih pa tudi ne (ravno tako prezeblih in ravno tako lacnih). Verjetno fora statusa.

Ni bla fora statusa, ker me je Perla klicala, da ji dam chevape na stran, a jih je zal zmanjkalo, smo pac drugace poskrbeli za njih. Zakaj pa nisi nic omenil.

Oh shit, ravno takrat se dobivam z ljudmi v OLPju. Kaksno smesno nakljucje. Skoda ker sta si izbrala ravno ta dan.

Nic bat ne bomo vas odtrgali iz neder OLP :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aaaaa, Dave ... a se moram(o) kaj zagovarjat, al kako? :D

Odkar poznam Mariči & Uzzyja (skoraj zivljenska doba MS), vem, da sta prijazna, zelo gostoljubna in vedno pripravljena pomagati, ce se le da. Torej, to je del njunega statusa ;)B) - hehe, no ja, morda: njunih lastnosti - se strinjamo, kajne?!?! Za otvoritev je bilo napovedano, da bo pecenje in verjamem, da ga je bilo dovolj, ce pa je kdo padel skozi, je pa to ze obicajna zgodba nasih srecanj. :P

Kar se mojega sobotnonocnega statusa tice, lahko povem, da sem imela ob pol dvanajstih, ko smo prilezli, indijansko ime Velika Lakota (ker je pac tako naneslo) ... torej, brez statusa :P . Po prikazu krize gostiteljema, sta le-ta od nekod pribrskala, kar sta pac imela - kruh, nekaj pastete, tuno, sirni namaz ... Zal mi je za tistega, ki se zdaj pritozuje oz. je ostal lacen in bil zato (morda) razocaran nad vecerom v Smarci ... mar bi se nam pridruzil pri pasteti - z veseljem bi delili. :) In prepricana sem, da bi Mariči in Uzzy tako ravnala za vsakega od nas!

Dejansko - tezka bo, da bi se motosvetovci na isti dan dobivali v Trzinu in v Smarci. Da pa bi se le v Smarci, tezko verjamem. :? Ali pac? O tem bi bilo prav razmisliti in se nekaj dogovoriti (morda o dolocenem dnevu obiska motosvetovcev v Smarci?), da bo za vse (pardon, vecino) prav. :hmm:

P.s.: medtem, ko sem pisala odgovor, vidim, da je ze odgovoril tudi Uzzy. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!