Skoči na vsebino

INDIAN BIKER'S cafe & galerija

Noise

Priporočene objave

Predlog urnika

Ponedeljek - počivamo, fitnesiramo, gledamo Studio City

Torek - obiščemo MC Firestarters

Sreda - ob 18h na 3M, ob 20h OTP, ob 21h OLP

Četrtek - Uzzy&Mariči

Petek - prosti program "Ljubljana in okolica" :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Predlog urnika

Ponedeljek - počivamo, fitnesiramo, gledamo Studio City

Torek - obiščemo MC Firestarters

Sreda - ob 18h na 3M, ob 20h OTP, ob 21h OLP

Četrtek - Uzzy&Mariči

Petek - prosti program "Ljubljana in okolica" :)

ej, jaz ne bi gledal Studio City - a lahko to preskocim?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdaj bi biu pa že čas, da uvedejo še kakšen nov dan v tednu.

Saj vidte, da jih že zmankuje. :yea2:

... zato je osmi dan Bog ustvaru ROCK ... :yea2: :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi meni včeraj uspelo priti do Indijancev.

Uzzyju in Mariči želim, da jima bo posel tekel tako, kot si želita.

... škoda, ker nisi še malo počakal ... B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja ravno o temu smo se v Sredo s hočkom, milenco, bmw-jem,Lucky-em, Janjo in Hanzi-jem pogovarjali, da bi bila še najboljša varijanta nek drug dan, kajti midva nikakor nimava namena spreminjati tradicije, ki se je v zadnjem letu ali več že tako ukoreninila vsem nam, da se zavedava da je to skoraj nemogoče, ali pač :P :D

... zato je osmi dan Bog ustvaru ROCK ... 
in takoj zatem še IBCG :yea2: :yea2: :yea2:

P.S. - DELOVNIK IBCG-ja :

PON-PET 06.00-22.00

SOB: 07.00-22.00

NED : 09.00-22.00

Žal, ni šlo kot sva planirala in ne dobiva soglasja od sosedov za delovnik, ki je bil včasih na tej lokaciji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ja , tudi ja z sm se včeraj oglasu na en kofetek, :rolleyes: sm si pa predstavljal, da je vse skupaj večje, kolkr reklame in cirkusa se zganja! :OK: Drugače še en motoristom prijazen, prijeten lokalček, pohvalno, še se bomo kej oglasli! :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po službi, valjda! Na poti domov. :naughty:

Kdaj pa gres ti iz sluzbe in se na poti domov oglasis v Indianu? :? Bi se jaz tud oglasil kdaj takrat, ko gres ti iz sluzbe na poti domov spotoma tja. :D

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje, nima se več veze o tem pogovarjat... smo se danes že srečali tam :lol:

Upam, da se večkrat vidimo pri Uzzyju!

Relacija je meni idealna (res malo preblizu, ampak uredu... ;) ). Tista cesta do Kamnika je tako lepo ravna in z lepim razgledom... B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdaj pa gres ti iz sluzbe in se na poti domov oglasis v Indianu? :? Bi se jaz tud oglasil kdaj takrat, ko gres ti iz sluzbe na poti domov spotoma tja. :D

lp

Običajno po peti uri. Se pa skoraj vsak dan oglasim tam. Če ne zjutraj, pa zvečer.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na reklamo o kavi ki jo je Lucky zganju po otvoritvi lokala, sem enostavno moral probati zadevo:

Kava št.1: Kreativni mešanec med kavo z mlekom in kapučotom. Odličnega okusa, fantastična postrežba, ..... hudooooooo dobra kava! :notworthy:

Pa rečem ma se je našmu Uzzyju usral, dejmo mi to probat kot se gre:

Kava št.2: Bela kava, fantastična šalca, fantastična postrežba, .... hudooooooooooooo dobra kava! :notworthy:

Kava št.3: "Makiato", heh mali strup, okus hudoooo, količina da bi italijani jokali za tak "makiato", hmm postrežba itaQ ++++, .... hudoooo dobra kava! :notworthy:

Pol sta pa še BMW in Mustang uletela, pa preventivno nisme več kofeina konzumiral.

Bottom line: Kava fantastična, glih prav kremasta, polna, prijetno močna z mlekom, useka ko bejzbol kij (lesen in ne kot za pussije aluminijast) v "straight" varianti, okus poln, .... Hmmmm najtabolša kava v ljubljanski kotlini trenutno. :OK:

Z.t.H.! :kva1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kava št.2: Bela kava, fantastična šalca, fantastična postrežba, .... hudooooooooooooo dobra kava! :notworthy:

Bi se splačalo preizkusiti. Moram še izvohati, kje to je, potem pa grem na pokušino. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na prvi strani topica maš še zmeri skeniran flyer za otvoritev, lokacija je prekleto dobro označena in hej uživaj v kofeinu!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Yep, uzzy knows his coffee. Mi je čist lepo povedal, da sta z ženo oba strastna kofetarja, tako da ve kaj dela :OK: Pa še nekaj je meni všeč pri njemu: ni treba posebej naročati kozarca vode ob kavi - dobiš že v standardnem paketu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kofeinnnnnnn...nnnn...nnnnn.....vruuuuuummm...nnn...nnnnnn.....

er......ehm....torej....no ja....ja.

Ja, se te še spomnim, kako si pripeljal v enem dnevu v Dubrovnik. Hard core, baby! :010

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bila z najdrazjo vceraj. Super postrezba, ambient, kava, sok in pivo. :) Ostale stvari se sprobava. :unsure: :D :D

Zaenkrat pa vse ta najbol! :)

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še nekaj je meni všeč pri njemu: ni treba posebej naročati kozarca vode ob kavi - dobiš že v standardnem paketu

Pa na bombončka ne pozabit :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!