Špilferderber Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 No to je razlaga tipa, ki ima 90% možgan v glavci in ne glavi...... ;) ← nope. to je razlaga tipa. in pika.
pupa Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 nope. to je razlaga tipa. in pika. ← a tisti moški, ki pa ne razmišlja tako, pa ni tip??? :hmm: :hmm: nisem vedela :lol1: :grrr
Špilferderber Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 a tisti moški, ki pa ne razmišlja tako, pa ni tip??? :hmm: :hmm: nisem vedela :lol1: :grrr ← kateri dec pa ne razmišlja tako :hmm: :? ?!?
pupa Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 jaz jih kar nekaj poznam....... aja, :slap: uni ne razmišljajo samo s tičem, ampak tudi z glavo :wacko:
Špilferderber Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 jaz jih kar nekaj poznam....... aja, :slap: uni ne razmišljajo samo s tičem, ampak tudi z glavo :wacko: ← dec, pupek, dec... ne bit naivna, no.. :nono: p.s. dajva se kregat.. danes sem v formi :004
pupa Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 dec, pupek, dec... ne bit naivna, no.. :nono: p.s. dajva se kregat.. danes sem v formi :004 ← yep..... tut taprav dec razmišlja še o čem drugem, kot je samo pir, fuk in pa kako se bo med fuzbalsko tekmo praskal po riti, prdel in rigal........ samo ti še do tega nisi prišel, kaj šele, da bi potem šel še eno stopnjo naprej. OZ. če je definicija dedca vse to, kar sem zgoraj napisala, potem ne hval - deda nočem!!!! :BUA:
Godfather Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 kateri dec pa ne razmišlja tako :hmm: :? ?!? ← Mogoče kakšni pederčki :lol1:
pupa Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 Mogoče kakšni pederčki :lol1: ← bogi reveži, kako sami seb jamo kopate..... :slap:
bubamara Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 No to je razlaga tipa, ki ima 90% možgan v glavci in ne glavi...... ;) ← ampak ma prav....prijateljstvo samo in zgolj med moškim in žensko ni možno.... sicer je pa včasih fajn, če ima tip 90% možgan v glavci.... ;)
Nagaya Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 edina možnost za iskreno prijateljstvo je da sta dve osebi seksali, se izseksali in skregali in da po nekaj časa mogoče nastane prijateljstvo, pa še nad tem visi demoklejev meč pogube ker se prej ali slej spet razvije seksualna privlačnost. no go, ženske so za odnose, za prijateljstvo pa kolegi eh...jest pa moja naivnost <_< ..... od zdej naprej ste mi vsi sumljivi :angry2:
pupa Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 pa saj nisem rekla, da je kaj narobe, če ima toliko možgan v glavici...... hotela sem povedati le, da je to njegova percepcija..... moja po izkušnjah sodeče je drugačna......... .)
pirrulz Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 :xx: :lol: :xx: hehe kaka izvajanja.... :lol: kaj pa dialektična razlaga: pir+fuk+fuzbal+možgani v spodnji glavci+možgani v gornji glavi? :grim
pupa Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 :xx: :lol: :xx: hehe kaka izvajanja.... :lol: kaj pa dialektična razlaga: pir+fuk+fuzbal+možgani v spodnji glavci+možgani v gornji glavi? :grim ← če fuzbal spustiš si mi še všeč :lol1: :lol1: :lol1:
bubamara Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 če fuzbal spustiš si mi še všeč :lol1: :lol1: :lol1: ← sej na fuzbal bo šel sam, da maš mal miru vsaj vsaketolko časa.... :P
Nagaya Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 pa saj nisem rekla, da je kaj narobe, če ima toliko možgan v glavici...... hotela sem povedati le, da je to njegova percepcija..... moja po izkušnjah sodeče je drugačna......... .) ← ampak v resnici pa ne boš nikol vedla za zihr .)
pupa Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 sej na fuzbal bo šel sam, da maš mal miru vsaj vsaketolko časa.... :P ← hmmmmmm ok, če ne pomeni gledanje fuzbala doma pred tv-jem ampak s kolegi ali v lokalu, ali pa kar na fuzbal tekmi tut to sprejmem....... da ga mam pa doma zavaljenega na kavč in da mene forsira to gledat oz. poslušat - :nono: no go!!
klimbra Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 :closedeyes: res groza ← Se strinjam........fuzbal je res neki groznga!!!!!! :doze:
Rude Boy Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 agrrrr... dr. Pervy oz. dr. Voice je javno razkrinkal skrivnosti "prijateljstva" med nasprotnima spoloma ! :devil: ...dr. Pervy a sedaj vidiš koliko je bilo še "v rezervi" ! :grim
Anubis Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 OZ. če je definicija dedca vse to, kar sem zgoraj napisala, potem ne hval - deda nočem!!!! :BUA: ← Tudi dedci te ne marajo, tko da se nimaš česa bat. :) :devil:
Špilferderber Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 ženska percepcija fuzbala je silno zanimiva in vredna nadaljnjega obravnavanja.. Ž "..a to je un, ko z Victorio Beckham hodi in ga je z Rebecco sral?.." M "..ja, pa tud fuzbal včasih špila.." :glare: Ž "..pa tretjega sina je zdaj dobil, a ne?!" M "..ja, pa tud fuzbal včasih špila.." :glare:
pirrulz Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 (popravljeno) ....Ž "pa ful lepo frizuro ma" M "ja, pa tud fuzbal včasih špila..." itd. :lol: Popravljeno Marec 10, 2005. Popravil pirrulz
pupa Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 ampak baje res sam včasih :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
SiR Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 jaz jih kar nekaj poznam....... aja, :slap: uni ne razmišljajo samo s tičem, ampak tudi z glavo :wacko: ← Mogoče ti ne upajo rečt "daj fukaaaat" ;) pol pa ti misliš, da so "prjatli" :)
SiR Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 eh...jest pa moja naivnost <_< ..... od zdej naprej ste mi vsi sumljivi :angry2: ← a si v enem samem trenutku zgubila ful "prjatlov"? :friend1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se