Skoči na vsebino

SVETLEČI VENTILČIKI

Priporočene objave

Objavljeno

Tovariši ,

(in tovarišica) :wub:

vsem zainteresiranim ....

sem poslal naslov trgovine po ....

PM-ju...

Objavljeno

Pol dej pa še men in da vidim to čudo. kje bi se pa dal v živo videt?

Objavljeno

MAX najlepša :004 hvala pošta prispela,problem rešen zadeve sicer še nisem dvignila ker je poštar na terenu tako da po 17h je zadeva doma.Ker pa obljuba dela dolg,in jaz obljubo držim,se pravi ko se vidimo častim rundo al pa dve.

Objavljeno
Pol dej pa še men in da vidim to čudo. kje bi se pa dal v živo videt?

Na mojem motorju....

ko se naslednjič snideva... :rolleyes:

Objavljeno

Dons sem najdu eno stran k so gor te ventilčki, sam nevem če so isti. Sicer pa grem pogledat situacijo glede tega v soboto v lj B)

klik

es_tirefly_info2.jpg

Objavljeno

Max, a lahko prosim še meni na PM naslov te trgovine. Hvala!

Sicer pa ne vem, zakaj taka panika, da se ne bi smelo to tukaj gor napisat...reklama in to. Vse za narodov blagor! Saj nismo židje - ali pač?!. Sicer so pa tudi o drugih na forumu zapisi (npr. iz glave...dobri in slabi servisi ipd.). Po mojem je treba človeka (firmo) nagradit, da ima tako želeno robo na zalogi kot (očitno) eden redkih.

LP

Objavljeno

prosim,da vsi ventilckov zeljni posljete kekecu ali maxu prosnjo za PM po PM.hvala.

v nasprotnem primeru se lahko tudi omeni proizvajalec ali kje se to v sloveniji dobi.

IN NEHAJTE GA SRAT Z TEMI "da ne bo reklame"!! :angry: :angry:

Objavljeno
Mam se en komplet ventilckov :yea2: , ce ga gdo zeli ga bom imel sabo za pokazat verjetno jutri v OLP. :010

Maxine včeraj ventilčkov seveda ni prinesel pokazat ... :( O:-) :lol: celo pot do doma smo jokali ... pa glih rdeeeeeeeeeeeč motor imamo pr bajt ... :naughty:

Objavljeno

Zadevo na hitro sprobali deluje na 3 baterijce(od ure)ko se začne kolo premikat začne lučka svetit in ko se ustaviš po parih sekundah neha.Uprašanje je kako dolgo bojo baterije držale,v temi sicer še nisem videla kako pride do izraza zato jih grem zdaj stestirat jutri poročam.

Objavljeno

kaj lahko da kiri kako sliko gor, ko ma bol malo ventilčkof ko pa oni čoper prej... da vijim kak to zgleja ko se sveti....

LP

Objavljeno

Zdej bodo kimal začel električne lučke za jelke prodajat pa lahko kdo namontira.

Obvezno poročanje, kako se obnese..... ;) ;) <_< <_<

Objavljeno

No učeraj ko je padla noč sem šla en krog z ventilčki.Izgleda :OK:

je resnično lepo,edino kar mi je padlo na pamet med vožnjo,pa saj je skor brez veze kolk se pa vozmo ponoč,skoraj nič.Čez dan se pa itak skor ne vidi,če nimaš za mar.Je pa fajn ko jih lahko na avto namontiraš.

Objavljeno (popravljeno)

Men vseeno nakaj zanima. Po vsem, kar berem sodeč, ima zadeva tudi svojo težo, in nekaj volumna (sploh, če so noter res tudi baterije. Kako je pa v tem primeru s centriranjem koles, ali jih je potrebno ponovno?

Popravljeno . Popravil lojzi
Objavljeno
Men vseeno nakaj zanima. Po vsem, kar berem sodeč, ima zadeva tudi svojo težo, ...

Iz izkusenj sodec, ce dovolite, povem, da je zadeva presenetljivo lahka ;) :grim

Objavljeno (popravljeno)
No učeraj ko je padla noč sem šla en krog z ventilčki.Izgleda :OK:

je resnično lepo...Je pa fajn ko jih lahko na avto namontiraš.

Hej, dobra ideja za pozimi, ko je motor v mizalah :naughty: :hmm: O:-) :yea2: :notworthy: :OK: :kva1:

Popravljeno . Popravil Max
Objavljeno
še vedno ne vem kje (v btc-ju) se to dobi pa kakšna je cena...

..poslal sem ti PM (ne tebe..) :)

Objavljeno

pa bi dal kdo kako slikico? lahk tut med vožno da vidmo kak zgleda? :unsure:

Objavljeno

Moj bog sej to izgleda kot ,, ooo cirkus je prišel v mesto,,

Fužine bodo navdušene

Objavljeno

Kaj pa če bi si celo podvozje osvetlili, pa nujno je treba še ozemljiti motor, pa kakšen blokec napopat--tko, če je treba kej na hitro napisat-- pa kosmate ročke , pa nujno še kak kvačkan povšterček na zic prišit.... :lol:

Objavljeno
Moj bog sej to izgleda kot ,, ooo cirkus je prišel v mesto...

To je nekako tako, kot je napisal prjatu :notworthy: AMan! :OK:

AlterMann Objavljeno: 3 Sep 2003 @ 13:19 

...

P.S.: Drugačemislečim pa tole:

Tud oralni sex je stvar okusa.  :hmm:

Objavljeno
(BC @ 15 Sep 2003 @ 10:40)

še vedno ne vem kje (v btc-ju) se to dobi pa kakšna je cena...

..poslal sem ti PM (ne tebe..) :)

No, me je ze Kekc prehitu :yea2: tko, da si info dobil :naughty:

Le to bi dodal, ko sem pred kratkim sel mimo btc sem pokukal not in jih takrat niso imeli :BUA: tak da sm biu mal razocaran, sploh ce bi se tja pripeljal nacrtno in od dalec :cry:

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!