kekec III Objavljeno September 10, 2003 Opozori Objavljeno September 10, 2003 Tovariši , (in tovarišica) :wub: vsem zainteresiranim .... sem poslal naslov trgovine po .... PM-ju...
BC Objavljeno September 10, 2003 Opozori Objavljeno September 10, 2003 jst sm tut zainteresiran... kakšna je pa cena v BTCju?
MARJA Objavljeno September 10, 2003 Opozori Objavljeno September 10, 2003 Pol dej pa še men in da vidim to čudo. kje bi se pa dal v živo videt?
Sanda7 Objavljeno September 10, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2003 MAX najlepša :004 hvala pošta prispela,problem rešen zadeve sicer še nisem dvignila ker je poštar na terenu tako da po 17h je zadeva doma.Ker pa obljuba dela dolg,in jaz obljubo držim,se pravi ko se vidimo častim rundo al pa dve.
kekec III Objavljeno September 10, 2003 Opozori Objavljeno September 10, 2003 Pol dej pa še men in da vidim to čudo. kje bi se pa dal v živo videt? Na mojem motorju.... ko se naslednjič snideva... :rolleyes:
manjak Objavljeno September 10, 2003 Opozori Objavljeno September 10, 2003 Dons sem najdu eno stran k so gor te ventilčki, sam nevem če so isti. Sicer pa grem pogledat situacijo glede tega v soboto v lj B) klik
Sitko Objavljeno September 10, 2003 Opozori Objavljeno September 10, 2003 Max, a lahko prosim še meni na PM naslov te trgovine. Hvala! Sicer pa ne vem, zakaj taka panika, da se ne bi smelo to tukaj gor napisat...reklama in to. Vse za narodov blagor! Saj nismo židje - ali pač?!. Sicer so pa tudi o drugih na forumu zapisi (npr. iz glave...dobri in slabi servisi ipd.). Po mojem je treba človeka (firmo) nagradit, da ima tako želeno robo na zalogi kot (očitno) eden redkih. LP
Ice Objavljeno September 11, 2003 Opozori Objavljeno September 11, 2003 prosim,da vsi ventilckov zeljni posljete kekecu ali maxu prosnjo za PM po PM.hvala. v nasprotnem primeru se lahko tudi omeni proizvajalec ali kje se to v sloveniji dobi. IN NEHAJTE GA SRAT Z TEMI "da ne bo reklame"!! :angry: :angry:
SiR Objavljeno September 11, 2003 Opozori Objavljeno September 11, 2003 Mam se en komplet ventilckov :yea2: , ce ga gdo zeli ga bom imel sabo za pokazat verjetno jutri v OLP. :010 Maxine včeraj ventilčkov seveda ni prinesel pokazat ... :( O:-) :lol: celo pot do doma smo jokali ... pa glih rdeeeeeeeeeeeč motor imamo pr bajt ... :naughty:
Sanda7 Objavljeno September 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2003 Zadevo na hitro sprobali deluje na 3 baterijce(od ure)ko se začne kolo premikat začne lučka svetit in ko se ustaviš po parih sekundah neha.Uprašanje je kako dolgo bojo baterije držale,v temi sicer še nisem videla kako pride do izraza zato jih grem zdaj stestirat jutri poročam.
CrashOver Objavljeno September 12, 2003 Opozori Objavljeno September 12, 2003 kaj lahko da kiri kako sliko gor, ko ma bol malo ventilčkof ko pa oni čoper prej... da vijim kak to zgleja ko se sveti.... LP
Damian Objavljeno September 12, 2003 Opozori Objavljeno September 12, 2003 Zdej bodo kimal začel električne lučke za jelke prodajat pa lahko kdo namontira. Obvezno poročanje, kako se obnese..... ;) ;) <_< <_<
Sanda7 Objavljeno September 13, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2003 No učeraj ko je padla noč sem šla en krog z ventilčki.Izgleda :OK: je resnično lepo,edino kar mi je padlo na pamet med vožnjo,pa saj je skor brez veze kolk se pa vozmo ponoč,skoraj nič.Čez dan se pa itak skor ne vidi,če nimaš za mar.Je pa fajn ko jih lahko na avto namontiraš.
lojzi Objavljeno September 15, 2003 Opozori Objavljeno September 15, 2003 (popravljeno) Men vseeno nakaj zanima. Po vsem, kar berem sodeč, ima zadeva tudi svojo težo, in nekaj volumna (sploh, če so noter res tudi baterije. Kako je pa v tem primeru s centriranjem koles, ali jih je potrebno ponovno? Popravljeno September 15, 2003. Popravil lojzi
Max Objavljeno September 15, 2003 Opozori Objavljeno September 15, 2003 Men vseeno nakaj zanima. Po vsem, kar berem sodeč, ima zadeva tudi svojo težo, ... Iz izkusenj sodec, ce dovolite, povem, da je zadeva presenetljivo lahka ;) :grim
Max Objavljeno September 15, 2003 Opozori Objavljeno September 15, 2003 (popravljeno) No učeraj ko je padla noč sem šla en krog z ventilčki.Izgleda :OK: je resnično lepo...Je pa fajn ko jih lahko na avto namontiraš. Hej, dobra ideja za pozimi, ko je motor v mizalah :naughty: :hmm: O:-) :yea2: :notworthy: :OK: :kva1: Popravljeno September 15, 2003. Popravil Max
BC Objavljeno September 15, 2003 Opozori Objavljeno September 15, 2003 še vedno ne vem kje (v btc-ju) se to dobi pa kakšna je cena...
kekec III Objavljeno September 15, 2003 Opozori Objavljeno September 15, 2003 še vedno ne vem kje (v btc-ju) se to dobi pa kakšna je cena... ..poslal sem ti PM (ne tebe..) :)
Jebediah Objavljeno September 15, 2003 Opozori Objavljeno September 15, 2003 pa bi dal kdo kako slikico? lahk tut med vožno da vidmo kak zgleda? :unsure:
lina Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 Moj bog sej to izgleda kot ,, ooo cirkus je prišel v mesto,, Fužine bodo navdušene
lina Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 Kaj pa če bi si celo podvozje osvetlili, pa nujno je treba še ozemljiti motor, pa kakšen blokec napopat--tko, če je treba kej na hitro napisat-- pa kosmate ročke , pa nujno še kak kvačkan povšterček na zic prišit.... :lol:
Max Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 Moj bog sej to izgleda kot ,, ooo cirkus je prišel v mesto... To je nekako tako, kot je napisal prjatu :notworthy: AMan! :OK: AlterMann Objavljeno: 3 Sep 2003 @ 13:19 ... P.S.: Drugačemislečim pa tole: Tud oralni sex je stvar okusa. :hmm:
Max Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 (BC @ 15 Sep 2003 @ 10:40) še vedno ne vem kje (v btc-ju) se to dobi pa kakšna je cena... ..poslal sem ti PM (ne tebe..) :) No, me je ze Kekc prehitu :yea2: tko, da si info dobil :naughty: Le to bi dodal, ko sem pred kratkim sel mimo btc sem pokukal not in jih takrat niso imeli :BUA: tak da sm biu mal razocaran, sploh ce bi se tja pripeljal nacrtno in od dalec :cry:
Priporočene objave