GP ditech Objavljeno Oktober 12, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2003 Ja, sem opazil ;) Kje media svet a u BTC CityPark :?
manjak Objavljeno Oktober 12, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2003 Kje media svet a u BTC CityPark :? Kaj te zanima? Kje je media svet v city parku? Ja pač prideš noter pa se malo sprehodiš po cityparku pol pa enkrat ziher prideš pred trgovino. Vsaj jest sm tko naredu :)
GP ditech Objavljeno Oktober 12, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2003 ja ja sej vem kje je media v cityparku tm nad baumaksom tist vhod vprašanje pa je bil a v tem mediasvetu v city parku sej mediaSVETOV JE V LUBLAN VEČ :blink: :lol:
Thundercat Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 ja ja sej vem kje je media v cityparku tm nad baumaksom tist vhod vprašanje pa je bil a v tem mediasvetu v city parku sej mediaSVETOV JE V LUBLAN VEČ :blink: :lol: bi reku Ice: "no shit sherlock" :D :P
manjak Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 Ja, ta media svet je bil mišljen. Sam ko sem šel jest ke sm dobil kurca palca :P Mogoče boš mel ti več sreče... :)
Jebediah Objavljeno Oktober 27, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2003 http://www.btc-city.com A najde kdo tlele ta, mediasvet? :cry:
SeLoTeJp Objavljeno Oktober 27, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2003 samo mediamarket.. mogoče je pa tega mislu :hmm: Media market Lokacija Odpiralni čas: 09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 Lokacija: Dvorana A, Južni del pritlične etaže. Glavni vhod je A5 iz smeri tržnice, ter stranski vhod A3. Poišči na zemljevidu Tel: 01/585 17 91 Fax: -
manjak Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 Ma kakšen mediamarket. Sej možno da majo tut tm kej, sam mi že skos govorimo o media-svetu k je v city parku. Upam da veš kaj je to :?
k&4 Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 fora je v tem da je media svet v city parku ta pa je v btc-ju :wacko: te ventilčke sm že tud jz gledu pa mi bol bedno zgledajo :( pa še na baterije so :BUA:
Thundercat Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 fora je v tem da je media svet v city parku ta pa je v btc-ju :wacko: te ventilčke sm že tud jz gledu pa mi bol bedno zgledajo :( pa še na baterije so :BUA: kaj obstajajo tudi v modri barvi...ve kdo...
Max Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 kaj obstajajo tudi v modri barvi... O teh, katere se tukaj omenja dobis samo v rdeci barvi! :grim
SiR Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 kaj obstajajo tudi v modri barvi...ve kdo... Ne, bog je naredil samo rdeče.
Jerry_exc Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 to bi biv pa tarča za zbiratelje ventilčkov s takam. men so še kovinske pobral :huh:
Thundercat Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 Ne, bog je naredil samo rdeče. očitno je v BTC poslal samo rdeče....nesramnež... :P
Max Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 Ne, bog je naredil samo rdeče. očitno je v BTC poslal samo rdeče....nesramnež... :P Pojdi enkrat k masi :grim in ga prosi za posiljko modrih :unsure:
Sanda7 Objavljeno November 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2003 Tud modri morjo obstajat sam zvohat jih je treba :naughty:
bLuZoNdEr Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 Ok nekateri se zgovarjate na vidnost motorja s strani in varnost, mene pa tudi predvsem iz tega razloga zanima moznost montaze neonke pod motor (na stikalo, tako da je vklopljena res samo ponoci), ampak zelim usmerjen snop v cesto, tako da se res vidi samo svetloba ki se odbija od asfalta in ne komplet luc kot imajo FUZINSKI DIRKACI to na svojih 4 kolesnh skatlah. A je kdo gledu film "2 fast 2 furious"? pol mogoce veste da take stvari lahko tudi licno izgledajo!!
manjak Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 Predlagam ti ogled kategorije skuter in tm boš najdu povhn tem na to foro, kako montirat neonko gor :)
bLuZoNdEr Objavljeno November 15, 2003 Opozori Objavljeno November 15, 2003 ma sam jez mam MOTOR ne skuter (pa ne da skuterase kakorkoli podcenjujem :P )
poggy Objavljeno November 15, 2003 Opozori Objavljeno November 15, 2003 sam useen poglej v kategorijo skuterji, tam je cela tema odprta o neonkah
SiR Objavljeno December 6, 2003 Opozori Objavljeno December 6, 2003 mimogrede sem tole našu ... naj bo tudi vaš motocikel kot novoletna jelka --> Tireflys©. V V. Britaniji so naprodaj za cirka 10 funtov, kar naj bi blo cirka 3,5 jurjev. ..
manjak Objavljeno December 6, 2003 Opozori Objavljeno December 6, 2003 mimogrede sem tole našu ... naj bo tudi vaš motocikel kot novoletna jelka --> Tireflys©. V V. Britaniji so naprodaj za cirka 10 funtov, kar naj bi blo cirka 3,5 jurjev. .. Hudo tole, a bi se dal kej tacga pri nas dobit?
Thundercat Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 pa kje? :huh: preberi celo temo...o nabavi svetlečih ventilčkov je veliko napisano....če hočš pa specifično omenjeno stvar pa išči po netu....
Priporočene objave