Miha27 Objavljeno Julij 8, 2010 Deli Objavljeno Julij 8, 2010 To bo pa najbržnekaj z elektroniko narobe :wacko: Kako pa je možno, da ti je namočilo števec? Od kod pa pride voda (od zgoraj)? Ekranček je bil na spodnji strani počen zato ga je namočilo. Mam že drug števc, tako da je zrihtan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukalukaluka Objavljeno Julij 13, 2010 Deli Objavljeno Julij 13, 2010 žiujo, rad bi malo zvišal motor, pa me zanima če je to pri xt-jki možno ali ne? hvala za odgovor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno Julij 15, 2010 Deli Objavljeno Julij 15, 2010 žiujo, rad bi malo zvišal motor, pa me zanima če je to pri xt-jki možno ali ne? hvala za odgovor! Živjo. Mislim, da je možno. klik http://www.off-the-road.de/XT-660/Suspension-wheels/ LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Julij 24, 2010 Deli Objavljeno Julij 24, 2010 A je kdo že menjal gumi-vložke v zadnjem platišču (med feltno in zobnikom)? Me ćisto informativno zanima, ali gre za potrošnji materijal. Pri mojem prejšnjem mopedu je bila po par 10kkm že občutna zračnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Julij 25, 2010 Deli Objavljeno Julij 25, 2010 A je kdo že menjal gumi-vložke v zadnjem platišču (med feltno in zobnikom)? Me ćisto informativno zanima, ali gre za potrošnji materijal. Pri mojem prejšnjem mopedu je bila po par 10kkm že občutna zračnost. Menjal pri 12000 km, cena okoli 40-50 € za gumice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 25, 2010 Deli Objavljeno Julij 25, 2010 A je kdo že menjal gumi-vložke v zadnjem platišču (med feltno in zobnikom)? Me ćisto informativno zanima, ali gre za potrošnji materijal. Pri mojem prejšnjem mopedu je bila po par 10kkm že občutna zračnost. jaz jih nisem menjal še pri nobenem motorju. Ampak je pa možno da je pri enovaljniku to bolj potrošen material, ker bolj cuka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rojniki Objavljeno Julij 25, 2010 Deli Objavljeno Julij 25, 2010 Pozdravljeni, Rad bi si kupil eno tako malo torbico za na zadnji blatnik. Tako vrjanto kot jo majo Ktm Lc4. Mogoče kdo ve kje to kei prodajajo? LP Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rojniki Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 Noben ne ve? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 Ktm-ovo lahko kupiš v Labi, ni pa ravno poceni in če se ne motim rabiš še nosilec, ki je sicer zelo praktičen ampak poceni pa tudi ne. Če pa bi se to dalo montirati na Yamaho nebi vedel. lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 1, 2010 Deli Objavljeno Avgust 1, 2010 Dober večer,mene pa zanima če bi mela XTZ1200 z akrapoviči isto tako dobr zvok kot XT t akrapoviči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Avgust 2, 2010 Deli Objavljeno Avgust 2, 2010 Dober večer,mene pa zanima če bi mela XTZ1200 z akrapoviči isto tako dobr zvok kot XT t akrapoviči Še lepši zvok bo imela, boš videl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lamb of God Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 zdravo, ka mogoče kdo ve kaj več o novi xt660x 2011? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 (popravljeno) A je kdo že menjal gumi-vložke v zadnjem platišču (med feltno in zobnikom)? Me ćisto informativno zanima, ali gre za potrošnji materijal. Pri mojem prejšnjem mopedu je bila po par 10kkm že občutna zračnost. Te gumice na XT so očitno slab material, folk jih kar pogosto menja. Če jih zamenjaš boš spet kmal menjal, saj je material enak. Najbolje jih je podložit z kosi šlauf gume, traja dlje, pa še ceneje je. Popravljeno Avgust 17, 2010. Popravil Ni3ous Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Avgust 18, 2010 Deli Objavljeno Avgust 18, 2010 zdravo, ka mogoče kdo ve kaj več o novi xt660x 2011? Pa ne, da se ti je spet zaluštala XT? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lamb of God Objavljeno Avgust 18, 2010 Deli Objavljeno Avgust 18, 2010 hehe, ugotavlam da mi bol paše tak supermoto stil ko pa naked:) Tk da če bi mela mal več konjev, nikol ne veš hehe:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marko86 Objavljeno Avgust 18, 2010 Deli Objavljeno Avgust 18, 2010 Pozdravljeni XT-jerji ! Sam imam xt-r že dobro leto in res me najbolj moti prepih pri večjih hitrostih, saj sem malo višji. Zanima me če ima kdo montirano srednjo varianto šipe, ki ne zgleda tako "grozno": Po drugi strani pa me skrbi, da bo zaščita premajhna. Kakšne so izkušnje tistih, ki imate visok vizir, se da peljat 130 normalno, brez muke ? Lp ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carp Objavljeno Avgust 18, 2010 Deli Objavljeno Avgust 18, 2010 Pa ne, da se ti je spet zaluštala XT? O pa se mi je:worship: spomini so še vedno zelo živi:yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aljosa Objavljeno Avgust 19, 2010 Deli Objavljeno Avgust 19, 2010 živjo.pred kratkim sem zamenu avspuha na moji xtjki.ali je treba kaj nastavt motor ker se mi zdi da malo preveč seka nazaj skoz.pa ne me uprasat keri lonci so ker nevem ker so iz italije odpada. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Avgust 20, 2010 Deli Objavljeno Avgust 20, 2010 živjo.pred kratkim sem zamenu avspuha na moji xtjki.ali je treba kaj nastavt motor ker se mi zdi da malo preveč seka nazaj skoz.pa ne me uprasat keri lonci so ker nevem ker so iz italije odpada. Poskušaj z povečevanjem goriva. Postopek je enak temu, le da ti reguliraš samo CO1 saj imaš 1 cilinder. Nekam si zapiši tudi kolikšna vrednost je bila na začetku, da lahko nato popraviš nazaj če bo slabše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxf1 Objavljeno Avgust 24, 2010 Deli Objavljeno Avgust 24, 2010 Zdravo! Mene zanima zakaj motor med vožnjo ugasne. To se zgodi pri mestni vožnji (prva, druga rdeča luč ...).Kolega ima xt660x pri vožnji čez center Zagreba je obema ugasnil motor. Nato ga ponovno prižgeš in spet vse dela. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 mene pa zanima kok KW ma xt660x v prometni?? da vem če se lahku vozi z 18letiom in ispitom do 35kw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SCORPIONS Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 Zdravo! Mene zanima zakaj motor med vožnjo ugasne. To se zgodi pri mestni vožnji (prva, druga rdeča luč ...).Kolega ima xt660x pri vožnji čez center Zagreba je obema ugasnil motor. Nato ga ponovno prižgeš in spet vse dela. Lp ..preber si celo temo o xt....je vse razloženo...neki čip se mora menjat..itd.....serijska napaka.....določeni letniki samo...kao...:blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lamb of God Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 mene pa zanima kok KW ma xt660x v prometni?? da vem če se lahku vozi z 18letiom in ispitom do 35kw Moja je mela v prometni točno 35 kw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 Moja je mela v prometni točno 35 kw polej če je mela tvoja majo (verjetnu) ves taku da polej se jo spalača kupet da je ni treba blokirat :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 ..preber si celo temo o xt....je vse razloženo...neki čip se mora menjat..itd.....serijska napaka.....določeni letniki samo...kao...:blink: Mislim, da je bilo to na letnikih 2006. polej če je mela tvoja majo (verjetnu) ves taku da polej se jo spalača kupet da je ni treba blokirat :OK: Ni res...Moja ima 25 kW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se