Valentin Objavljeno September 2, 2003 Deli Objavljeno September 2, 2003 Vprašanje za moderatorje (Dave?): Zakaj ste zbrisali temo 'Kakšni bodo skuterji v bodoče?', avtor bregar28 ? Oziroma nekaj v tem smislu, ne spomnim se natančno naslova. Zakaj se vam pa ne zdi primerna za kategorijo Scooterji ? Zbrisal sem vecino postov v njih, ker so bili v smislu: Ali se bo cez 35 let splacal kupit yamaho aerox in ej stari ful mas dobr motor, a ga prodas cez devet let. Verjetno se bos strinjal da to nima v resnici nobene veze s skuterji prihodnosti. Ja, potem pa briši neumestne poste, ne pa celo temo. :angry: In sploh se mi zdi, da moderatorji malce pretiravate pri tej vaši cenzuri. Malce humorja kdaj pa kdaj nič ne škodi, tudi če ni ravno v duhu teme... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno September 2, 2003 Deli Objavljeno September 2, 2003 Vprašanje za moderatorje (Dave?): Zakaj ste zbrisali temo 'Kakšni bodo skuterji v bodoče?', avtor bregar28 ? Oziroma nekaj v tem smislu, ne spomnim se natančno naslova. Zakaj se vam pa ne zdi primerna za kategorijo Scooterji ? Zbrisal sem vecino postov v njih, ker so bili v smislu: Ali se bo cez 35 let splacal kupit yamaho aerox in ej stari ful mas dobr motor, a ga prodas cez devet let. Verjetno se bos strinjal da to nima v resnici nobene veze s skuterji prihodnosti. Ja, potem pa briši neumestne poste, ne pa celo temo. :angry: In sploh se mi zdi, da moderatorji malce pretiravate pri tej vaši cenzuri. Malce humorja kdaj pa kdaj nič ne škodi, tudi če ni ravno v duhu teme... :) :hmm: Verjetno, ce napisem, da sem zbrisal vecino postov s tem sporocam, da nisem zbrisal teme, ampak (surprise!) da sem zgolj zbrisal vecino postov. Strasna skoda se mi zdi, ker nisi zadovoljen s politiko moderiranja. Nekako bom ze prezivel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valentin Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 @Dave > Verjetno, ce napisem, da sem zbrisal vecino postov s tem sporocam, da nisem zbrisal teme, ampak (surprise!) da sem zgolj zbrisal vecino postov. Če že vztrajaš, bom pa še jaz - bi mi prosim povedal, kje je potem tema, ki jo iščem ? > Strasna skoda se mi zdi, ker nisi zadovoljen s politiko moderiranja. Nekako bom ze prezivel. Mislim, da bi se jih na tem forumu našlo še dosti, ki jim ni všeč takšen način moderiranja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 @Dave >> Verjetno, ce napisem, da sem zbrisal vecino postov s >>tem sporocam, da nisem zbrisal teme, ampak >>(surprise!) da sem zgolj zbrisal vecino postov. >Če že vztrajaš, bom pa še jaz - >bi mi prosim povedal, kje je potem tema, ki jo iščem ? Morda je temo zradiral kdo drug, ce je ne najdes? >> Strasna skoda se mi zdi, ker nisi zadovoljen s >>politiko moderiranja. Nekako bom ze prezivel. >Mislim, da bi se jih na tem forumu našlo še dosti, ki jim >ni všeč takšen način moderiranja. Tudi to bom nekako, ceprav tezko, prezivel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valentin Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 (popravljeno) > Morda je temo zradiral kdo drug, ce je ne najdes? OK. Se ti opravičujem. :( Vseeno se mi zdi, da bi se lahko opravičil tudi moderator, ki je neupravičeno zbrisal tisto temo z vsemi posti. :angry: Popravljeno September 3, 2003. Popravil Valentin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 (popravljeno) da ne odpiram nove teme, druge pametne pa tud nism najdu .. pa j*** se mi kolk je stara :) torej na kolk ur ali kilometrov je treba menjat bat na motorju, ki je 98 % svojega obratovanja pod MAX. obrati ? motor je Yamaha DT 50, 70ccm, zobnik za pospeske, enduro motor, vozen vecino po cesti ? uporablen pa tudi za wheelie, torej je veliko gonjenja v prvi brzini .. bat ima pa med 25-30 ur. tnx PS.: cutim da slabse vlece, mocen sum je na bat Popravljeno Maj 9, 2007. Popravil replica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero14 Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 > Morda je temo zradiral kdo drug, ce je ne najdes? OK. Se ti opravičujem. :( Vseeno se mi zdi, da bi se lahko opravičil tudi moderator, ki je neupravičeno zbrisal tisto temo z vsemi posti. :angry: ja povej ker kit maš(alu ali gus)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 ja povej ker kit maš(alu ali gus)? gus je, gus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero14 Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 ja povej ker kit maš(alu ali gus)? pri 10k km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 pri 10k km pizda, jebe me pa ze pr 1k :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Motor na odpat :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se