ak Objavljeno Oktober 4, 2001 Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: Ak, zaklepam topic, ker je prevec podoben tistemu, ki ga imamo v On the road za potrebne voznje. Ce si hotel povedati kaj drugea, odpri nov topic z drugacnim opisom. Ej Gregs, zakaj mi VZTRAJNO brišeš topice (tu in tam tudi replike)? Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Oktober 4, 2001 Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: Ej Gregs, zakaj mi VZTRAJNO brišeš topice (tu in tam tudi replike)? Verjetno zato, ker mora opravičiti sloves GLAVNEGA ČISTILCA ! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 4, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 Obstaja tut ena druga varianta ~ lahko sam spremeni ime topica .... Sicer pa BMK - provokacija mora bit... Ejkej Uredil - ak on 04/10/2001 12:15:33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 4, 2001 Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 Blagor tebi,ki znaš pripenjat slike ! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 4, 2001 Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: Blagor tebi,ki znaš pripenjat slike ! LP Blagor mulcu. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kača Objavljeno Oktober 4, 2001 Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 Hm ... ak, a se mogoče počutiš še vedno otroka, ko pripenjaš same takšne slike (kako mulci gledajo prijateljicam,... pod kiklo)? He, he ... se pa strinjam s tabo, da provokacija mora bit. Še kar tako naprej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Oktober 4, 2001 Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 Hmm, OK blagor mulcu, čeprav ... še vedno ostaja vprašanje, kako izgleda nadgradnja od dolgonoge tete ***** Come in peace or stay at home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 4, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 quote:Hm ... ak, a se mogoče počutiš še vedno otroka, ko pripenjaš same takšne slike (kako mulci gledajo prijateljicam,... pod kiklo)? za vedno otrok .... Če mulc gleda prijateljici / ali teti (kot zgoraj) je to simpatično... Če bi sam danes hotel pogledati 'teti' pod kiklo bi ozmerjali za pervy-a... Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 4, 2001 Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: quote: Ak, zaklepam topic, ker je prevec podoben tistemu, ki ga imamo v On the road za potrebne voznje. Ce si hotel povedati kaj drugea, odpri nov topic z drugacnim opisom. Ej Gregs, zakaj mi VZTRAJNO brišeš topice (tu in tam tudi replike)? AK, a mislis, da si edini?! Brisem tisto, kar mislim, da ne spada v posamezen topic. Sploh pa: brisem samo v pomembnih topikih, v ostalih pa naj bo smetja, kolikor ga pac natresete(mo). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 4, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 quote:Sploh pa: brisem samo v pomembnih topikih, v ostalih pa naj bo smetja, kolikor ga pac natresete(mo). Pravkar je Gregs uvrstil topic Kr'Neki med pomembne... Gregs, zdle se ti bo pa verjetno začel kolcat... Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 4, 2001 Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 a ni to pomemben topic? ------ Been There Done That Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kača Objavljeno Oktober 4, 2001 Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 Sicer se mi pa dozdeva, da ima prijazna "teta" pod kiklco kakšne kratke hlače. Sicer je pa za mladega mulca že tisto nekaj novega! Ak ....mislim, da če bi danes pogledal "teti" pod kiklo ne bi ostalo samo pri zmerjanju ... Veš, ženske dandanes hodimo k lekcijam samoobrambe in tam nas naučijo veliko zanimivih prijemov... he,he ... Lp, Kača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 4, 2001 Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: .....in tam nas naučijo veliko zanimivih prijemov... a s tega kota prihaja......lej lej.....kaca,ti bi se sla prijemat? ------ Been There Done That Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 4, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: Sicer se mi pa dozdeva, da ima prijazna "teta" pod kiklco kakšne kratke hlače. Sicer je pa za mladega mulca že tisto nekaj novega!Ne verjamem, dokler ne vidim quote:Ak ....mislim, da če bi danes pogledal "teti" pod kiklo ne bi ostalo samo pri zmerjanju ... Veš, ženske dandanes hodimo k lekcijam samoobrambe in tam nas naučijo veliko zanimivih prijemov... he,he ... Lp, Kača Ja, takšen je danes ta svet. Če žensko že od daleč pogledaš, se čuti ogroženo in jo lahko dobiš po nosu, namesto da bi to vzela kot kompliment... quote:nas naučijo veliko zanimivih prijemov... To mi deli punca - prijemi so zeeeelo pomembni Ejkej Uredil - ak on 04/10/2001 14:23:43 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kača Objavljeno Oktober 4, 2001 Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: a s tega kota prihaja......lej lej.....kaca,ti bi se sla prijemat? Ja, ja, Ice. Jaz nisem tista kača, ki piči, sem tista, ki zagrabi! quote: Ja, takšen je danes ta svet. Če žensko že od daleč pogledaš, se čuti ogroženo in jo lahko dobiš po nosu, namesto da bi to vzela kot kompliment... Oh, ne ... nisem tako mislila, ak! Če pogledaš samo od daleč, je to lep kompliment in nimam prav nič proti temu ... če pa prideš zdraven in mi dvigneš kiklo, pa znam tudi popi*** ... in takrat sledijo prijemi ... Drugače mi je pa strašno fajn, ko gledajo fantje za mano! Ciao, Kača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 4, 2001 Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 HHHUUUURRRAAAA VRNILI SO MI INTERNET NA MOJ RAČUNALNIK!!!!!! To je moj prvi post iz mojega računalnika!!!!! Ok, tema: Ak, vsaka ki ni homoseksualno usmerjena uživa, če vidi, da jo moški gleda. Res pa da je odvisno tudi kakšen je moški, ki te gleda! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 4, 2001 Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: Pravkar je Gregs uvrstil topic Kr'Neki med pomembne... Gregs, zdle se ti bo pa verjetno začel kolcat... Ak, tehnicno gledano, Kr'neki je KATEGORIJA in ne topic. In ja, Kr'neki je lahko tudi pomemben - recimo Kuzmiceva sola varne voznje je ze taka stvar, kjer bom sigurno bolj pucal kot pa v Slacenje za kogarkoli. Logicno? Nic se mi ne kolca.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Oktober 5, 2001 Deli Objavljeno Oktober 5, 2001 quote: HHHUUUURRRAAAA VRNILI SO MI INTERNET NA MOJ RAČUNALNIK!!!!!! Pupa is back! S***, pa sem mislil, da jo bom lahko vsaj dohitel po številu postov. Zdaj mi je pa vse padlo v vodo. Bo potreben nov pogovor z njenim šefom! Pupa, beri, piši, rini, ... pač delaj vse tisto, kar si že prej! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 5, 2001 Deli Objavljeno Oktober 5, 2001 Ej hvala, delam na tem!! Mah sem mu ornk zatežila, ker sem vidla da si se kar hitro bližal mojemu številu, tega pa res ne bi mogla dopustiti!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 5, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2001 quote:Drugače mi je pa strašno fajn, ko gledajo fantje za mano! OK, kote naslednjič vidim, bom gledal za tabo @Pupa : Logiš, da vam je fajn, če gledamo za vami , z izjavo sm hotel izzvat reakcijo kače.... Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Oktober 5, 2001 Deli Objavljeno Oktober 5, 2001 Jaz sem mu tudi težil. Bližje sem bil tvojemu številu, bolj sem mu težil, da ti ne da interneta. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 5, 2001 Deli Objavljeno Oktober 5, 2001 quote: Ej hvala, delam na tem!! Mah sem mu ornk zatežila, ker sem vidla da si se kar hitro bližal mojemu številu, tega pa res ne bi mogla dopustiti!! bi me ti rada dohitela,al kaj? ------ Been There Done That Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 5, 2001 Deli Objavljeno Oktober 5, 2001 Samo ti mu nisi imel nič pametnega za ponuditi, jaz sem mu pa zagrozila, da bom odpoved dala. Tega si pa res ne more privoščiti!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 5, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2001 quote:Ak, tehnicno gledano, Kr'neki je KATEGORIJA in ne topic. In ja, Kr'neki je lahko tudi pomemben - recimo Kuzmiceva sola varne voznje je ze taka stvar, kjer bom sigurno bolj pucal kot pa v Slacenje za kogarkoli. Logicno? Nic se mi ne kolca.... Ne mi zdej s tehnikalijami... recimo Kuzmičeva šola varne vožnje spada v kategorijo (tehnično gledano) Splošno in ne v kr'neki ... Torej vprašanje! Zakaj že si zaklenil Za vse potrebne? ... da se ne bi ker zmotil in pogledal kaj piše notri ... 'Vadi se sine... Ejkej Uredil - ak on 05/10/2001 08:30:48 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Oktober 5, 2001 Deli Objavljeno Oktober 5, 2001 Pupa, CHAT takoj zdaj! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se