Skoči na vsebino

ROZA varianta ljubezni

Priporočene objave

Objavljeno
Nč proti njim, ampak zdej se pa že poročajo, pa hočjo imet enake pravice kot ostali pari (posvojitve otrok :angry: ). To pa NE

TOČN TKO!!!!! Do ene meje poj je pa konc!! Sej nč prot njim sam predstavlejte si... :angry:

Objavljeno

Enka, tokrat moram povedati, da si me razocaral. :o :(

Tvoj odnos kaze na medclovesko nestrpnost, ujetost v dolocene norme, da ne recem omejenost. Oprosti, ne zmerjam te, niti te nocem kakorkoli uzaliti - lahko razumem, da se ti dolocene zadeve upirajo, gabijo, vendar jih zato ne mores obsojati.

Namigi s foruma, ki jih omenjas, pa so tako ali tako otrocarija, ki nima zveze z istospolno usmerjenimi partnerji oz. ljubeznijo.

in ... kaze, da je Bauca zrelejsa od tebe :huh: ... napisala je, kar bi tudi jaz.

Objavljeno

no, po predvidevanjih - smo že pri razpravi o tem, kaj je "normalno" in kaj ni normalno

zdaj se pa lahk vsi zaletavamo z glavo v zid

Objavljeno

se enkrat sem sla prebrat vse skupaj, ker sem pomislila, da se morda motim ... pa zgleda, da se ne :rolleyes:

... istospolno usmerjeni - marginalna grupa ..............

... takih ni, ki ti s svojo usmerjenostjo ne bi dali mir ..............

ahhh, nehaj noooo ...

Objavljeno (popravljeno)
Enka, tokrat moram povedati, da si me razocaral.  :o  :(

Tvoj odnos kaze na medclovesko nestrpnost, ujetost v dolocene norme, da ne recem omejenost. Oprosti, ne zmerjam te, niti te nocem kakorkoli uzaliti - lahko razumem, da se ti dolocene zadeve upirajo, gabijo, vendar jih zato ne mores obsojati.

Namigi s foruma, ki jih omenjas, pa so tako ali tako otrocarija, ki nima zveze z istospolno usmerjenimi partnerji oz. ljubeznijo.

in ... kaze, da je Bauca zrelejsa od tebe  :huh: ... napisala je, kar bi tudi jaz.

sej nisem sam tebe razočaral

:unsure:

pa kaj čmo, kam bi pa prišli, če bi bili vsi z vsemi vedno zadovoljni

nestrpnost?

mogoče..

sam ta beseda vključuje koren "trpljenje" - v principu nihče od nas ne mara trpeti - res sem ujet v neke moje norme, omejen z njimi .. a ti nisi - gotovo si - v neke druge, pa ys nisem razočaran nad tabo.. mogoče pa bom

ampak

te norme so del tega planeta & urejamo življenje z njimi.. in pojma nimam ZAKAJ BI BILO TO NEKAJ SLABEGA (E.Fromm: Beg od svobode)

Norme:

vljudnost

CCP

kazenski zakonik

ustava

zakaj bi bilo pa opuščanje norm nekaj pozitivnega

VEŠ KAJ - SAME FRAZE SO TE & NČ NE POVEŠ - sorry

haloo

spregledala si, da me za vse to nič kaj dosti ne briga (razen v tej debati) dokler me puste pri miru, niso vsiljivi blablabla.... (še enkrat čitaj moje poste)

mogoče je pa tisto res otročarija - ni pa spadalo tja

ampek nej teče debata, a ne?

B)

Popravljeno . Popravil 1
Objavljeno

pocasi razmisljam,da bi uvedli za visokokvalificiranega in -izobrazenega Nummero Uno eno posebno pravilo:

.....da napise kar hoce povedati z 25 besedami ALI MANJ...... B)

(bolj kot je nekdo izobrazen manj zna na hitrco povedati kaj pravzaprav sploh hoce ;) )

anybody game?! :)

Objavljeno

Že tako je težko najti partnerja, ki bi ga ljubil. In če je pač partner, ki ga ljubiš istega spola, je pač istega spola. Samo, da se ma folk rad.

Pa ne mi spet s tem kaj je normalno in kaj ne, ker so norme za normalnost postavljene umetno in se spreminjajo skozi čas in različne kulture.

Dragi moji homofobi, a to vas pa ne moti ko se kao "normalni" (heteroseksualni) par drži v javnosti za rokice in se zraven še malo lubčka?

Whatever......mene niso nikoli motili, zdaj me tudi ne, pa mislim, da me tudi ne bodo....... :rolleyes:

Alla

Objavljeno

Roza punce.......lepo za pogledat :P

Roza fantje.......ni ravno apetitlih :huh:

Objavljeno

Nič nimam proti dokler se ne začnejo ob mene spotikat.

Ker sem imel svoj čas problem z toplovodarji, kajti kamor smo šli ven v diskoteko povsod so me nadlegovali.Enkrat v Metliki v Jukeboxu celo trije na večer. Mislim ti počas dopizdi ko te tipi za rit šlatajo.

Sej OK res da mam avto pink barve sam vseeno nisem zato toplovodar. :blink:

S tem da bi me kjerkoli ali kadarkoli nadlegovale ženske žal nisem imel težav.

LP

Leteči

Objavljeno

S tem da bi me kjerkoli ali kadarkoli nadlegovale ženske žal nisem imel težav.

LP

Leteči

Sreče?????? :P :D ;)

Ciao,by Pero

Objavljeno
Že tako je težko najti partnerja, ki bi ga ljubil. In če je pač partner, ki ga ljubiš istega spola, je pač istega spola. Samo, da se ma folk rad.

Če najdeš pomeni da si iskal, kar je skupaj z ljubeznijo paradoks.

Še dobro da se kdo na zaljubi v npr. kako npr. ovco (dobesedno) s sloganom glavno da se mamo radi :)

Rad bi vas videl potem tiste, ki obsojate homofobe.

Upam da spremembe pojmovanja normalnosti ne gredo v to smer.

Objavljeno

Ja, valjda, da bi lahko pričakovala, da bo kdo moje besede obrnil čist po svoje....... <_<

Alla B)

Objavljeno
pocasi razmisljam,da bi uvedli za visokokvalificiranega in -izobrazenega Nummero Uno eno posebno pravilo:

.....da napise kar hoce povedati z 25 besedami ALI MANJ...... B)

(bolj kot je nekdo izobrazen manj zna na hitrco povedati kaj pravzaprav sploh hoce ;) )

anybody game?! :)

še bolje:

omejitev izobrazbe na Motomarsu...

pa boš mel same kratke&močne poste, npr:

"tis fukjen"

"KTG" - (k... te gleda)

"KMB" - (k... me boli - s širokim "o")

etc

4razredidevetletkepress

:D

ps: ali je dost na kratko & jasno povedano?

:rolleyes:

Objavljeno

enka,

vidim da sem ti na zulj stopil,ker obracas pomen in povedano za 180°.

in da tudi v kratkem & jedrnatem stilu je (lahko) vidna izobrazba.

lp

p.s.:

ne,ker si porabil vec kot 25 besed.

Objavljeno

tud js sm ze mel probleme s toplovodarjem, pa me cist BK, k mi ni tezil. ni mi pa tezil zarad tega, k je enga drugga najdu, in je njemu pol tezil. sj je vse cist ql, dokler mi nuben ne znara pa mori, sam glede posvojitev otrok, sm pa odlocno PROTI, k mislim da vsak otrok zasluzi normalno zivljenje in normalna starsa!! :angry:

Objavljeno

Ce bi namesto vprasanja "kaj je normalno" uporabili "kaj je naravno" bi bilo pol manj nesporazumov in tricetrt manj ocitanja nestrpnosti.

Objavljeno
še bolje:

omejitev izobrazbe na Motomarsu...

pa boš mel same kratke&močne poste, npr:

"tis fukjen"

"KTG" - (k... te gleda)

"KMB" - (k... me boli - s širokim "o")

etc

4razredidevetletkepress

Spet problemi z večvrednostnim kopleksom?

Enka, če omejimo izo brazbo navzgor, a boš potem ti solo romane pisal tukaj?

Objavljeno
..Enka, če omejimo izo brazbo navzgor, a boš potem ti solo romane pisal tukaj?

ti pa radiral

albiSymuživalpress

Objavljeno

par osebnih mnenj (pa ne me zdaj posilit!)

Zivi in pusti zivet!...recimo

Najprej mislim, da je homoseksualnost naravno in ne, da se zdaj en dan nekdo odloči "Oh fuck je dolgčas, jest bom pa od jutri naprej pillow-biter, pa če mi ne bo pasal, bom pa kaj druzga probu-mogoče numizmatiko ipd :rolleyes: !" Mogoče je še celo nekakšen naravni mehanizem za kontrolo populacije....ok, dovolj blodenj!

Homoseksualci se nasplošno trudijo pridobit neki enakopravni status v "mainstream" druzbi, z vsemi odgovornostmi, pravicami in dolznostmi! Ob tem pozabljajo, da so ekskluzivisti-ne samo z načinom zivljenja, predvsem tudi oni izhajajo iz premese: "Smo mi in vi!", tako kot mi izhajamo iz "Smo mi in vi!" Večina itak rečemo, v naši quazi-tolerantnosti, "Hej, cool, mene ne motijo dokler me pustijo na miru!"

Na eni od potniških ladij, na kateri sem delal, je bila kar številčna grupica homoseksualcev in moram rečt, da je mi je blo nekaj časa celo zanimivo zabavno gledat kako so se parčki prepiral med sabo-recimo na eni strani the macho polovica, na drugi strani pa sfeminiziran moški z pretirano exuberantno, ekstravagantno mimiko itn...Pravim, nekaj časa je zabavno, potem začne presedat! Še ena posplošena opazka je, da so v svetovnem povprečju, homoseksualci nadpovprečno uspešni na vseh področjih - no, tudi dosti uspešnezev bi lahko kvalificirali kot pedre, ampak to je druga zgodba!

Tole ko se zdaj spomnim me pa rahlo zvije! Na tej isti ladji me je kolega restaurant manager potajno naprosil, če lahko enega slovenca (kao mojega zemljaka, ki je delal pod mano), nagovorim, da bi bilo nekako boljše za njega, če bi bil malo bolj odprt do avansov homo oficirjev! V glavnem sem rekel temu kolegu "Look mate, news flash, I'm straight, but I'll see what I can do!". Grem jaz do tega lepuškastega slovenca in mu diskretno namignem, da me je ta in ta vprašal, če bi bil on rad njegov "prijatelj"! Potem se je ta moj zemljak samo malo zasmejel....nekaj dni zatem sem jih večkrat videval po crew baru, officer baru itn...! Ah, nekaj tednov kasneje je bil ta moj zemljak poslan domov iz Southhamptonu zaradi pretirane zlorabe nekega belega praha! Če so se pa dol dajal, kaj pa vem no! Sem tudi ene parkrat ponesreči padel v Gay bare po Sydneyu, hehe, dobra muzika, tema,zur etc...ko navadiš oči na temo in zagledaš močke topless modele za šankom, se samo še sebi reziš kaj delaš, ampak teli prečitajo, da nisi gay! Opazil, da kadar so homoseksualci v druzbi zensk, so te vse desetke! In vedno, ma vedno jih je največ v najlepših mestih sveta, Sydney, San francisco, Miami etc...

Objavljeno
sam glede posvojitev otrok, sm pa odlocno PROTI, k mislim da vsak otrok zasluzi normalno zivljenje in normalna starsa!! :angry:

Ja vsak otrok si zasluži prave starša. Res je.

Ampak tudi straša nasprotnega spola, ovenčana z vsemi papirji in blagoslovi nista nujno normalna starša. Koliko takšnih staršev pretepa otroke, jih zanemarja.

Starša (sicer ne biološka) istega spola pa lahko nudita, ne glede na svojo usmerjenost, otroku normalno življenje.

Mislim, da pri starših ni pomemben spol (oz. spolna usmerjenost) ampak sposobnost vzgajati otroka.

Objavljeno
..Zivi in pusti zivet!...recimo

hi J

lepo da si spet med nami

sem te kar malo pogrešal

no saj to načelo = OK &

veljati mora za vse - ne sam za nas za drugo grupo pa ne

fak je to

da to načelo vsi uporabljajo ko recimo ne dobijo službe zaradi narkomanije, roza-usmerjenosti, kraje, nasilja..

ko pa "težijo", so nasilni, kradejo, prodajajo drogo - člani takoimenovanih marginalnih grup, je pa to načelo prehitro pozabljeno

je pa to tak 'palnet

zakoni, načela, predpisi - za ene so, za druge pa le ko jim koristijo

Objavljeno (popravljeno)

@Ervina

Otrok istospolnih staršev ne bo trpel zaradi pomanjkanja ljubezni! To sigurno ne! Otrok ne zivi samo med štirimi zidovi, pač pa v druzbi z svojimi moralnimi zadrzki in predsodki! Trpljenje zaradi "drugačnosti" je zagotovljena ze iz štarta!

Popravljeno . Popravil J
Objavljeno

ka pa kej pravte o jerryju springerju?? ok, sej se nasmejis zraun, sam jest pa ne morm zravn... :(

pi es: zadnc sn gledu Saving Private Ryan, pa jedu sendvic zravn!! :D

Objavljeno
pi es: zadnc sn gledu Saving Private Ryan, pa jedu sendvic zravn!! :D

Pa ne prvih 10 minut :)

Pa da ne bo post čisto mimo teme bi omenil še Darwina, kar nekako omeji nadaljni razvoj nenaravnosti.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!