Guest 1 Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 ka pa kej pravte o jerryju springerju?? ok, sej se nasmejis zraun, sam jest pa ne morm zravn... :( pi es: zadnc sn gledu Saving Private Ryan, pa jedu sendvic zravn!! :D ys sm pa gledu "Saver - solder of hell" pa sm moral prenehati jesti, ker mi je bilo slabo ob tem kako srbi z macolo pobijajo ljudi kaj pa je z jerry-em narobe.. a je roza? ys sicer ne gledam nobenih takih oddaj, zato pojma nimam o čem ti to (ime je znano - a je to tisto ko se kregajo, kar uspem opaziti v 2 sek kot rabim za klik) :rolleyes:
Zok Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 ce je roza ne vem, ma pa take bola ne fore da se takoj vidi, da je blo vse skup v USA sneman. :blink:
J Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 OK! Kaj ma veze Jerry Springer s to temo tukaj? Jerry Springer Show je v bistvu presek in prikaz Ameriškega smalltown-a, trailler park trash varijante...oddaje z naslovi tipo: My wife is pregnant with an alien, and now my sister wants to have a baby with me..." Sicer pa ima Jerry Springer precej dejavno preteklost v politiki in ni "roza"! Pred nedavnim se je govorilo, da se naj bi potegoval za guvernerja! Only in America! Seveda "only in america! je šele letos na zvezni ravni legaliziran "Sodomy", torej "up your ass" po domače!
Thundercat Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 jst nimam nič proti "roza" folku...je čist kul...čeprav odkrito povedano nisem imel stika s takimi ljudmi....jih je pač malo ali pa so v javnosti prikriti oz. se ne izpostavljajo.....kako bi reagiral ob stiku pa ne morem reč ker se mi še ni zgodilo....če bi me kak "tip" osvajal bi pa bil polaskan da je prav mene izbral čeprav ne dajem gej vibracij(kot pravijo v holivudu) ... ;)
hotschko Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 še dve uporabni za vse strejte ... ... usta so usta ... ... rit je rit ... :D :D :D :D
Guest 1 Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 še dve uporabni za vse strejte ... ne kapiram strejt = ? :blink:
hotschko Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 ne kapiram strejt = ? :blink: bom malo bolj jasno napisal ... vsi hetero moški, ki vas radi osvajajo toplovodarji, upoštevajte naslednje ... ... usta so usta ... ... rit je rit ... :D :D :D @1: strejt = straight = hetero ...
bubamara Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 meni osebno se zdi homoseksualnost cist normalna in se mi zdi, da jo obsojajo tisti, ki se jo bojijo in s tem tudi sami sebe ( kaj pa ce....??? ) pred leti sem imela izkusnje z istim spolom ( da ne boste rekli, da nihce nic ne pove ;) ) - bolj zaradi mladostinskega izzivanja ter zaradi 'firbca' in zdaj vsaj vem, da sem 100% hetero. imam pa nekaj kolegov ki so gayi in super ljudje. zalostno je le to, da so npr. starsi enega od njih zahtevali od njega, da naj se gre zdravit za to svojo boleznijo- halo?!!!! pa a ste tud pomislili, da oni ne zelijo biti drugacni in da morajo zaradi tega pretrpet mnogo vec kot mi ( kao navadni ljudje) ? ...ce koga zanima, je zanimiva knjiga o tej tematiki Nedotakljive ( Leslie Feinberg)- malo tezka in moreca, ampak zanimiva. pa brez zamere....lp
hotschko Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 (popravljeno) imam pa nekaj kolegov ki so gayi in super ljudje. tudi sam jih nekaj poznam, vendar jih je vsaj polovica pedrulc zaradi mode in ker je to zdaj kul ... to mi pa ni všeč ... spljoh ... B) Popravljeno Avgust 30, 2003. Popravil hotschko
-pero- Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 ...jest pa ne poznam nobenga...mogoče edin moj frizer sam nism zihr :huh:
hotschko Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 ... mogoče edin moj frizer sam nism zihr :huh: če zgeda in se obnaša kot da je ... potem tudi je ... preverjeno ;)
Ervina Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 @Ervina Otrok istospolnih staršev ne bo trpel zaradi pomanjkanja ljubezni! To sigurno ne! Otrok ne zivi samo med štirimi zidovi, pač pa v druzbi z svojimi moralnimi zadrzki in predsodki! Trpljenje zaradi "drugačnosti" je zagotovljena ze iz štarta! Trpljenja zaradi drugačnost so deležni tudi otroci iz ''normalnih zakonov'', ker so neprave polti, neprave vere, revni ali kako drugače ''drugačni''. Imaš pa prav otroke iz istospolnih zvez bi zaradi drugačnosti okolica zagotovo zapostavljala.
Guest 1 Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 (popravljeno) ..Imaš pa prav otroke iz istospolnih zvez bi zaradi drugačnosti okolica zagotovo zapostavljala... kar nekaj izkušenj imam z "drugačnim" otroci (ne sicer iz roza zakonov - ampak po drugi plati drugačnih: zaostalih, otroci alkoholikov, narkomanov, kriminalcev, prostituk..) in iz iskušenj lahko povem kaj so taki otroci morali doživeti od drugih otrok (zapostavljanje je dobesedno kretenski izraz) OBČUTLJIVIM PRIPOROČAM, DA NEHAJO ČITATI DALJE TAKOJ NEHAJTE, DA NE BOSTE BRUHALI KER NISTE NEHALI BOM SLEDEČI TEKST POMANJŠAL takole bilo je pred 25imi leti, bil sem vzgojitelj, kako leto in pol dogajalo se je v nekem mladinskem domu, kjer so močnejši (kao normalni) silili drugačne otroke da so: - držali odprta usta ko jim je 11letno dekletce pljuvalo v usta - hodili bosi po risalnih žebljičkih - pili seč mučiteljev - pili čaj kuhan iz cigaretnega tobaka, ki povzroči hude želodčne krče in bruhanje - v rokah držati vžigalico da je dogorela dosti, a ne al hočete še detaljne opise, kot sem jih na zaslišanjih slišal od mučiteljev mučenja so trajala nekaj mesecev mučiteljem sem prišel na sled slučajno, ker mi je nek starejši gojenec povedal s čim se hvali eden od mučiteljev v jedilnici toliko o "zapostavljanu" sedaj pa spet normalen text groza me je kako malo se vas tolerantnih zaveda grobosti tega planeta in kaj ste sposobni vse požreti in kake bedarije pisati samo da bi bili videti "in" "cool" "tolerantni" in kaj jaz vem kake oslarije še - noben od vas niti z delčkom možganov ne pomisli na to, kakšna "civilizacija" čaka vaše otroke, da o vnukih ne govorim SAMO DA STE "IN" v svoji malomeščanski puhoglavosti zdaj boste meni očitali netolerantnost in agresijo kar izvolite ni problema saj vaši očitki izvirajo iz nevednosti ker nikoli nihče od vas ni videl zares in od blizu doživel ranjene otroške duše: od pedrov 100X posiljenega dečka, deklice katero je izrabljala lezbična soseda te rane bolijo celo življenje.. ne, ne bomo govorili o tem, to je prepovedana tematika, ni "IN" & "COOL", govorili boste o tolerantnosti do nenaravnih oblik spolnega zadovoljevanja, katere so šele pred desetletjem brisane iz seznama perverzij, zaradi agresivnega nastopa pedrov&lezbijk bodite "in" ter upajte, da se kaj takega ne zgodi vašemu otroku, nečaku, vnuku.. blagor-ubogim-na-duhu-zakaj-njih-je-nebeško-kraljestvo-press no sedaj pa izvolite.. pokažite svoje prave obraze naj se pljuvanje začne :unsure: Popravljeno Avgust 30, 2003. Popravil 1
bubamara Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 sorry, 1........ ampak ne bos trdil, da posiljujejo in mucijo otroke le lezbijke in pedri ? Mislim, da se najde tudi marsikdo, ki je hetero, ki je to pocel, pocne in se bo. nihce ne trdi, da toleriramo posiljevalce, mucitelje, pedofile,.... in tudi nisi edini, ki je imel priloznost take in drugacne stvari oziroma resnicnost zivljenja spoznati iz prve roke....pa zaradi tega ne posplosuje!
SiR Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 Enka, vse, kar si ti zgoraj napisal, počnejo tudi ne-homoseksualci... No, vendarle bi bilo morda zelo na mestu, da cel svet posvariš proti sledečim skupinam, iz katerih izhajajo (dokazano, vsak dan o tem beremo v časnikih ...) mučitelji otrok: - homotom - heterotom - katolikom - muslijem - samskim - porocenim - moskim - zenskam - starsem - nestarsem - bogatunom - revežem Skratka - zgoraj si zapisal grozljive stvari, ampak žalostno, vendar se zdi, da zaradi tega obsojaš napačno "družbeno skupino", tisto, ki je pač vedno pri roki za takšne zadeve... No, ne vem, zakaj nisi okrivili raje "heteroseksualnih staršev" tistih prascev mučiteljev, ker so sproducirali takšne izmečke? To je hkrati moj zadnji odgovor v tej temi - lahko v miru trmoglaviš in izvajaš pogrom nad ROZA laverji še naprej...
Guest 1 Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Enka, vse, kar si ti zgoraj napisal, počnejo tudi ne-homoseksualci... No, vendarle bi bilo morda zelo na mestu, da cel svet posvariš proti sledečim skupinam, iz katerih izhajajo (dokazano, vsak dan o tem beremo v časnikih ...) mučitelji otrok: - homotom - heterotom - katolikom - muslijem - samskim - porocenim - moskim - zenskam - starsem - nestarsem - bogatunom - revežem Skratka - zgoraj si zapisal grozljive stvari, ampak žalostno, vendar se zdi, da zaradi tega obsojaš napačno "družbeno skupino", tisto, ki je pač vedno pri roki za takšne zadeve... No, ne vem, zakaj nisi okrivili raje "heteroseksualnih staršev" tistih prascev mučiteljev, ker so sproducirali takšne izmečke? To je hkrati moj zadnji odgovor v tej temi - lahko v miru trmoglaviš in izvajaš pogrom nad ROZA laverji še naprej... tiosto Sym je bil primer kaj je sposobna narediti skupina otrok z drugačnimi otroci v zg. primeru smo vzeli kot "drugačne" otroke istospolnih staršev da ne bi kdo mislil in govoril o zapostavljanju, saj gre lahko v takih primerih za mučenje, katerega sem sam posredno doživel to vse se dogaja v družbi (socialna-psihologija II) kjer iz takih ali drugačnih razlogov začnem opuščati norme stare tisočletja lp :unsure:
Guest 1 Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 pa še to naj dodam: - ys sem komaj pobegnil roza nasilnikom, ki so imeli čisto resne nemane z menoj - 2X - brat je moral potegniti nož, da sta tipa odstopila os svojih resnih namenov - takratni prijatelj in sošolec se je imel zahvaliti samo temu, da je tekel najbolje na gimnaziji in jim nekajkrat pobegnil - enkrat je moral skočiti celo iz vozečega avta sredi Ljubljane mi smo mel srečo, drugi pa ne :angry: v glavnem so izkoriščali mlade fante tako, da so jih opili in posilili - takrat se o teh tabujih ni govorilo in se tega ni prijavljalo policiji, posebej če je to delal recimo profesor slovenščine na tehnični srednji šoli (Tone - če se ga kdo spomni) vsi smo bili stari ob teh dogodkih 16 let komentar?? tolk o tem zdej bom pa tut jas nehal :unsure:
Dada Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Groza, koliko nestrpnosti in paranoje samo zato, ker nekateri niso običajni. Zakaj uporabljati izraz normalni in nenormalni. Kdo je poklican, da sodi o normalnosti? Nekdo, ki je poln predsodkov? Dragi moji, morda pa ta ni normalen! Nekdo ljubi isti spol, pa kaj, pač to ni običajno, vendar je bolje ljubiti, kot pa sovražiti!
nts Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Mene roza varianta ljubezni ne moti...... moti pa me, da se želijo poročiti in imeti družino - otroke .... sej ne rečem, da ne bi bili boljši starši od heteroseksualnih staršev... pa vendar mislim, da za otrokov razvoj ne bi bilo dobro..... Če že ne moramo preprečiti, da imajo otroke zveza moški-ženska, ko so otroci prepuščeni sami sebi,..... lahko preprečimo vsaj, da otrok odrašča brez mama ali brez očeta (zveza moški-moški ali ženska-ženska) .....
marem Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 No s kolegom sva začela delat skupaj, po parih tednih se nama je obema zazdelo, da je en najin sodelavec "malo drugače" usmerjen. Jaz sem rekel, da me ne moti, dokler imam mir.....Všeč mi je bil kolegov komentar, ko sem ga prašal, kako bi reagiral če bi ga dotični sodelavec prijel za rit. Rekel je: če me prime za rit, mu roko lepo odmaknem in mu lepo kulturno povem da so meni všeč punce in ne fantje. Če bi me še drugič prijel za rit, mu roko s katero me je prijel za rit odtrgam in zapičim v hrbet !!! B) SKULIRAN TIP, ane ;)
SiR Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Ful skuliran. Verjetno mu je kdaj kaka bejba rekla, da mu bo drugič, ko jo za rit zagrabi, roko odtrgala in mu jo zapičila v hrbet? :D
marem Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Ful skuliran. Verjetno mu je kdaj kaka bejba rekla, da mu bo drugič, ko jo za rit zagrabi, roko odtrgala in mu jo zapičila v hrbet? :D Možno možakar je namreč v svoji mladosti dosti spil, takrat pa mu je vsaka "lukna" dobra :D :D :D
rebel Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Groza, koliko nestrpnosti in paranoje samo zato, ker nekateri niso običajni. Zakaj uporabljati izraz normalni in nenormalni. Kdo je poklican, da sodi o normalnosti? Nekdo, ki je poln predsodkov polprečje in interesi večine določajo normalnost (moralne meje) jebat ga, tako lahko svet fura normalno naprej <_<
Alla Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 polprečje in interesi večine določajo normalnost (moralne meje) jebat ga, tako lahko svet fura normalno naprej <_< Polprečje? Alla B)
Pravokotar Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Kdo je poklican, da sodi o normalnosti? Yst! B) A ni to že po mojem podpisu jasno?? :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se