bauca Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Najbolš da zaprejo to temo ker se bote vsi--> :box1:
hotschko Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 1 ... a nisi ti tele teme odprl s popolnoma drugim namenom, zdaj si pa najbolj nestrpen do strpnih ... :o B)
Guest 1 Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 1 ... a nisi ti tele teme odprl s popolnoma drugim namenom, zdaj si pa najbolj nestrpen do strpnih ... :o B) :lol1:
Manu Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 pred leti sem imela izkusnje z istim spolom ( da ne boste rekli, da nihce nic ne pove ;) ) Jaz tudi. In bilo je lepo. :rolleyes: :)
Rude Boy Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 še dve uporabni za vse strejte ... ... usta so usta ... ... rit je rit ... :D :D :D :D drži kot pribito, ampak kosmata prsa, so pa kosmata prsa .... depilacija zaželjena...brez dlake na jeziku.... :P Ključavničari !!!! Dost mam te slovenske homofobije ... :zzz:
marem Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 pred leti sem imela izkusnje z istim spolom ( da ne boste rekli, da nihce nic ne pove ;) ) Jaz tudi. In bilo je lepo. :rolleyes: :) jaz nikoli in tako bo ostalo !! B)
kekec III Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 pred leti sem imela izkusnje z istim spolom ( da ne boste rekli, da nihce nic ne pove ;) ) Jaz tudi. In bilo je lepo. :rolleyes: :) Če bi ti lahko napisal pesem, bi to storil brez premisleka. ... A ker prazne lupine ne morejo oponašati oceana tega ne bom nikdar storil.... Pesmi o tebi, vedno postanejo pesmi o meni....
Pravokotar Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 pred leti sem imela izkusnje z istim spolom ( da ne boste rekli, da nihce nic ne pove ;) ) Jaz tudi. In bilo je lepo. :rolleyes: :) Yep, tudi yst sem imel parkrat izkušnje z istim spolom. Hočem rečt z istim kot bubamara in Manuela. Ni bilo švoh :rolleyes:
SiR Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Hm, PEPE, ste se v troje lezbirali ha? :D
Pravokotar Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Hm, PEPE, ste se v troje lezbirali ha? :D Symči, ti si navaden pacek! :D Kako ti spljoh more priti kaj tako nezaslišanega na misel??!! :o
Pravokotar Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 No, samo da pride! :D Dokler še pride, smo na konju. B)
SiR Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Če ne pride, pa smo v kurcu (je reku spermij v ejakulatu koitus interuptusa) :lol1:
rebel Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 pred leti sem imela izkusnje z istim spolom ( da ne boste rekli, da nihce nic ne pove ;) ) Jaz tudi. In bilo je lepo. :rolleyes: :) zanimivo da dobivam občutek da lahko večino žensk presodim če so se kdaj dale dol z žensko tebe sm po izjavah imel za tako zanimivo zanimivo :hmm:
Manu Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 pred leti sem imela izkusnje z istim spolom ( da ne boste rekli, da nihce nic ne pove ;) ) Jaz tudi. In bilo je lepo. :rolleyes: :) zanimivo da dobivam občutek da lahko večino žensk presodim če so se kdaj dale dol z žensko tebe sm po izjavah imel za tako zanimivo zanimivo :hmm: Zelo dobro presodiš. :notworthy: Mislim, da bi bil lahko državni sekretar na ministrstvu za spolne odnose. :OK:
Desmo Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Mislim, da bi bil lahko državni sekretar na ministrstvu za spolne odnose. :OK: Si hotela napisat državni sekretar na ministrstvu za istospolne odnose. :lol: :P
SiR Objavljeno September 3, 2003 Opozori Objavljeno September 3, 2003 zanimivo da dobivam občutek da lahko večino žensk presodim če so se kdaj dale dol z žensko tebe sm po izjavah imel za tako zanimivo zanimivo :hmm: Rebela za precednika :P
Manu Objavljeno September 3, 2003 Opozori Objavljeno September 3, 2003 zanimivo da dobivam občutek da lahko večino žensk presodim če so se kdaj dale dol z žensko : Ah ja, pa res... en mali popravek tvojim občutkom - jest se z žensko nisem dala dol. :hmm: Midve sva kar gor. :wub: :) :D
kekec III Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 zanimivo da dobivam občutek da lahko večino žensk presodim če so se kdaj dale dol z žensko : Ah ja, pa res... en mali popravek tvojim občutkom - jest se z žensko nisem dala dol. :hmm: Midve sva kar gor. :wub: :) :D No,nekje je pač treba začeti... :P
Cegi Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 glede toplovodarjev ni vredno besed zgublat, ampak dve ženski - ja to je pa že nekaj druzga, pa še mene je treba nekam umes stlačt (živel izumitelj ženskih bitij :devil: )
SiR Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 No, k je že taka tema : kako pa gledate na "kolege motoriste, ki so geji"? Jaz poznam vsaj dva komada in sta čisto okej dedca... In mi na misel ne pride, da bi nad njima zganjal homofobijo ...
jozl Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Jaz imam zelo rad geje, ker tako ostane nam hetero... več deklin. Kaj se pa tiče lezbijk, so mi zelo všeč, samo je to manj deklin za hetero... Zaradi mene so lahko, samo itak svojega družunskega genetskega materiala ne bodo mogli razmnoževati. Paziti se moramo samo kloniranja in genetskega inženiringa. Naj živijo v miru, saj je to njihova volja.
Cegi Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Vsak tele naj ma pač svoj vesele, sam da mene osebno ne ogroža.
kekec III Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 No, k je že taka tema : kako pa gledate na "kolege motoriste, ki so geji"? Jaz poznam vsaj dva komada in sta čisto okej dedca... In mi na misel ne pride, da bi nad njima zganjal homofobijo ... Kako pa veš,da sta geja ? :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se