Skoči na vsebino

ROZA varianta ljubezni

Priporočene objave

Objavljeno
No, k je že taka tema : kako pa gledate na "kolege motoriste, ki so geji"?

Jaz poznam vsaj dva komada in sta čisto okej dedca... In mi na misel ne pride, da bi nad njima zganjal homofobijo ...

Kako pa veš,da sta geja ? :hmm:

En druzga za balanco vlečeta! :lol: :lol: :lol:

Objavljeno
Kako pa veš,da sta geja ? :hmm:

Ah, če gremo na 3M ali kaj podobnega, jaz gledam minice, onadva pa kratke hlače :) Komentiramo pa vsi vsevprek. :lol1:

Aja, drgač pa pač 100% vem, ker sta mi puvedla :D

Objavljeno

Tako ljubim te tolerantneže, da je kar hudo. :devil:

Eno vprašanje mojim dragim tolerantnežem.

Najprej malo uvoda:

Gayi so okay, imajo sicer malce drugačne spolne navade od povprečja, a so sprejemljivi.

Lezbijske so okay, sicer imajo malce drugačne spolne navade od sivega povrečja, a so sprejemljive.

Sedaj pa vprašanje:

Zakaj pa pedofili niso sprejemljivi? Saj imajo zgolj malce drugačne spolne navade.

In zakaj pedofili ravno sedaj niso sprejemljivi. Dvatisoč let nazaj plus minus 500 let so bili zelo sprejemljivi in ljubezen do mladih dečkov je veljala za vrlino.

Malce retoričnega odgovora:

Zato ker je takšna glavna družbena klima. In tolerantneži niste nič drugega, kot uboga bedna sorta pohlevnih komformistov, ali po naše prilagodljivcev. Da ne rečem brezhrbteničarjev.

:lol1:

Objavljeno

Uf, komformisti niste komformisti, temveč konformisti.

Pa saj niste vredni, da grem nazaj popravljati. :devil:

Objavljeno

To Brrrm. Končno ena prava. B)

KILL 'EM ALL! :BUA: :devil:

Objavljeno

Brrrm nakladaš.

Gotovo nimaš še otrok. Ko jih boš imel ti bo gotovo zavrela kri v žilah, če bo kdo omenil besedo pedofil. Glede pedrov pa to, kje pa piše, da moraš biti za ali proti. Če te ne motijo se mirne duše lahko družiš tudi s takimi ljudmi, če te pa greš stran - saj je na svetu dost placa. Pizdarija je le, če eni ovirajo (nadlegujejo) druge. Takrat je pa pretep!

Brez zamere!

Objavljeno
Pizdarija je le, če eni ovirajo (nadlegujejo) druge. Takrat je pa pretep!

Al pa "fuk", če izgubijo "naši"... :lol1:

Objavljeno
Al pa "fuk", če izgubijo "naši"... :lol1:

Brez vazelina je lahko boleče :cry:

Objavljeno

Brrrm, kaj bi ti naredu, če bi en dan na lepem prišel tvoj otrok do tebe in ti

reku: "oči jest sm gay/lezbijka"?

Objavljeno

ali pa, da bi ti celo priznal, da je pedofil :huh: :o :huh: :o :( :cry: :hmm: :hmm: :hmm: ...

Objavljeno

Pa saj niste vredni, da grem nazaj popravljati. :devil:

Kaj ti pa je? :?

Objavljeno

Brez skrbi, otrok več od povprečja. :)

Kaj in kako bi reagiral, ne vem.

Moj princip je, ne si v naprej postavljati principov, če se le da in če ni nujno potrebno.

Zaenkrat nič ne kaže, da bi si moral postavljati tovrstne principe.

Nič mi ni. Le pokazati vam hočem, da je naše mišljenje in ravnanje od okolja odvisno bolj, kot pa si to želimo in dovolimo sami priznati.

Ker, če bi bili danes pedri in lezbače strogo od večine zaničevani, pedofili pa povzdignjeni v neškodljive malcedrugačeseksajoče, potem bi pač večina trobila v ta rog.

No konformistki, saj malce vas pa imam le rad. Konformistke še posebej. :D

Objavljeno

Hmm nevem če sm našel pravo temo a moje skromno mišljenje:

Če sta dve ženski, se mi sploh ne zdi nič narobe, konec koncev kaj pa lahko naredita oni dve druga drugi,....mal se poližeta in to bi blo skor vse!

Medtem ko pa 2 tipa lahko naredita, bom rekel, "veliko" več!

In ko se mi zdi misel o 2 ženskah skupaj erotična in vzburjajoča, mi gre ob misli na 2 tipa na BRUHNAJE!! Nevem,....................da nisem homofob :hmm:

Objavljeno

Nisi.

Si le običajen ženskofil, ki bi hotel obe tisti naenkrat, kot je to nekaj višje zapisal number 1, pa na internetu in v ustreznih revijah so na takih slikah same super lepe ena A bejbe, če se le da ena svetlih, druga pa temnih las in je potem to popolna kombinacija.

Objavljeno

marem... si čisto navaden moški ;)

Ker, s tipi,s katerimi sem se jaz o tem pogovarjala, imajo vsi isto mnenje o homoseksualcih :SS, lezbijke pa jih vzburjajo :OK:

Objavljeno

@Marem

In vprašanje je tudi, koliko tazaresnih lezbijk si videl pri delu, po možnosti v realnem življenju.

Tiste slike, iz katerih verjetno privzemaš vtis in razpoznavanje lezbijk, so narejene v psihološkem stilu:

mucava se zgolj zato, ker nama je dolgasčas, ker čakava nate in se v bistvu ogrevava zate, ki to gledaš.

Objavljeno

Jap, Marem ... večina pravih lezbijk bi te 1) prestrašila s pojavo ali 2) zatrla s strogostjo :)

Objavljeno

'EU: Za poroko homoseksualcev in pravico do posvojitve otrok

Strasbourg - Evropski parlament se je danes v letnem poročilu o temeljnih pravicah v Evropski uniji zavzel, da bi tudi homoseksualni pari lahko uživali pravico do poroke in do posvojitve otrok, poroča tiskovna agencija AFP. Petnajsterico poziva, naj "odpravi vsakršno diskriminacijo - tako zakonsko kot dejansko - katere žrtve so homoseksualci, še posebej na področju pravice do sklenitve zakonske zveze in do posvojitve otrok".

Poročila, ki opozarja na poslabšanje položaja na področju zaščite človekovih pravic v letu 2002, ni podprla največja poslanska skupina, to je skupina evropskih ljudskih strank, ki ima v 626-članskem parlamentu 233 poslancev. ' ( STA)

......................... :kva1: :kva1:

Objavljeno

aja,............... datum je 4.09.2003......pardon................

:OK:

yst se strinjam ................ pa recte kar hocte :OK:

Objavljeno

Hmmm nevem nevem, sicer Brrrm ni tako kot si si ti zamislil, moja predstava dveh "lezbijk" ni vzeta iz oglasov za vročo linijo!!

Pač sem povedal moje mišljenje da se mi "aktivnosti" dveh lezbijk mnogo bolj dopadejo kot pa sama misel na "aktivnost" dveh pedrov!

Objavljeno

Marem, kaj bi se sekirali, važno je, da uživaš. :D

Objavljeno

Hočem samo, da se med seboj razumemo. Naj vsak pove svoje mnenje, naj bo še tako čudno(pač tak/a je). Sekiram se pa redko, vseeno hvala za skrb. :lol1: :OK:

Objavljeno
Hočem samo, da se med seboj razumemo. Naj vsak pove svoje mnenje, naj bo še tako čudno(pač tak/a je). Sekiram se pa redko, vseeno hvala za skrb. :lol1:  :OK:

Sej se nimaš zakej. Dokler bodo ženske na svet bomo užival, mar ne? :naughty:

Objavljeno

se mi zdi, da vas veliko ne loči med istospolnim sexom in istospolnim romantično/ljubezenskim razmerjem ... razlika je gromozanska ...

Objavljeno

Ljudi pač moramo sprejet takšne kakšni so. Vsak je drugačen, tega se ne da spremenit. :)

Zakaj bi se jih trudila sprejemati, če jih lahko preprosto ignoriram?

Primerjava: zakaj bi se trudila basat s špinačo, če mi ne paše in mi tega ni treba?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!