Cegi Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 No, k je že taka tema : kako pa gledate na "kolege motoriste, ki so geji"? Jaz poznam vsaj dva komada in sta čisto okej dedca... In mi na misel ne pride, da bi nad njima zganjal homofobijo ... Kako pa veš,da sta geja ? :hmm: En druzga za balanco vlečeta! :lol: :lol: :lol:
SiR Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Kako pa veš,da sta geja ? :hmm: Ah, če gremo na 3M ali kaj podobnega, jaz gledam minice, onadva pa kratke hlače :) Komentiramo pa vsi vsevprek. :lol1: Aja, drgač pa pač 100% vem, ker sta mi puvedla :D
Brrrm Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Tako ljubim te tolerantneže, da je kar hudo. :devil: Eno vprašanje mojim dragim tolerantnežem. Najprej malo uvoda: Gayi so okay, imajo sicer malce drugačne spolne navade od povprečja, a so sprejemljivi. Lezbijske so okay, sicer imajo malce drugačne spolne navade od sivega povrečja, a so sprejemljive. Sedaj pa vprašanje: Zakaj pa pedofili niso sprejemljivi? Saj imajo zgolj malce drugačne spolne navade. In zakaj pedofili ravno sedaj niso sprejemljivi. Dvatisoč let nazaj plus minus 500 let so bili zelo sprejemljivi in ljubezen do mladih dečkov je veljala za vrlino. Malce retoričnega odgovora: Zato ker je takšna glavna družbena klima. In tolerantneži niste nič drugega, kot uboga bedna sorta pohlevnih komformistov, ali po naše prilagodljivcev. Da ne rečem brezhrbteničarjev. :lol1:
Brrrm Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Uf, komformisti niste komformisti, temveč konformisti. Pa saj niste vredni, da grem nazaj popravljati. :devil:
Desmo Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 To Brrrm. Končno ena prava. B) KILL 'EM ALL! :BUA: :devil:
Cegi Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Brrrm nakladaš. Gotovo nimaš še otrok. Ko jih boš imel ti bo gotovo zavrela kri v žilah, če bo kdo omenil besedo pedofil. Glede pedrov pa to, kje pa piše, da moraš biti za ali proti. Če te ne motijo se mirne duše lahko družiš tudi s takimi ljudmi, če te pa greš stran - saj je na svetu dost placa. Pizdarija je le, če eni ovirajo (nadlegujejo) druge. Takrat je pa pretep! Brez zamere!
SiR Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Pizdarija je le, če eni ovirajo (nadlegujejo) druge. Takrat je pa pretep! Al pa "fuk", če izgubijo "naši"... :lol1:
Cegi Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Al pa "fuk", če izgubijo "naši"... :lol1: Brez vazelina je lahko boleče :cry:
Kaiser Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Brrrm, kaj bi ti naredu, če bi en dan na lepem prišel tvoj otrok do tebe in ti reku: "oči jest sm gay/lezbijka"?
Perla Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 ali pa, da bi ti celo priznal, da je pedofil :huh: :o :huh: :o :( :cry: :hmm: :hmm: :hmm: ...
Dada Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Pa saj niste vredni, da grem nazaj popravljati. :devil: Kaj ti pa je? :?
Brrrm Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Brez skrbi, otrok več od povprečja. :) Kaj in kako bi reagiral, ne vem. Moj princip je, ne si v naprej postavljati principov, če se le da in če ni nujno potrebno. Zaenkrat nič ne kaže, da bi si moral postavljati tovrstne principe. Nič mi ni. Le pokazati vam hočem, da je naše mišljenje in ravnanje od okolja odvisno bolj, kot pa si to želimo in dovolimo sami priznati. Ker, če bi bili danes pedri in lezbače strogo od večine zaničevani, pedofili pa povzdignjeni v neškodljive malcedrugačeseksajoče, potem bi pač večina trobila v ta rog. No konformistki, saj malce vas pa imam le rad. Konformistke še posebej. :D
marem Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Hmm nevem če sm našel pravo temo a moje skromno mišljenje: Če sta dve ženski, se mi sploh ne zdi nič narobe, konec koncev kaj pa lahko naredita oni dve druga drugi,....mal se poližeta in to bi blo skor vse! Medtem ko pa 2 tipa lahko naredita, bom rekel, "veliko" več! In ko se mi zdi misel o 2 ženskah skupaj erotična in vzburjajoča, mi gre ob misli na 2 tipa na BRUHNAJE!! Nevem,....................da nisem homofob :hmm:
Brrrm Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Nisi. Si le običajen ženskofil, ki bi hotel obe tisti naenkrat, kot je to nekaj višje zapisal number 1, pa na internetu in v ustreznih revijah so na takih slikah same super lepe ena A bejbe, če se le da ena svetlih, druga pa temnih las in je potem to popolna kombinacija.
Kaiser Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 marem... si čisto navaden moški ;) Ker, s tipi,s katerimi sem se jaz o tem pogovarjala, imajo vsi isto mnenje o homoseksualcih :SS, lezbijke pa jih vzburjajo :OK:
Brrrm Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 @Marem In vprašanje je tudi, koliko tazaresnih lezbijk si videl pri delu, po možnosti v realnem življenju. Tiste slike, iz katerih verjetno privzemaš vtis in razpoznavanje lezbijk, so narejene v psihološkem stilu: mucava se zgolj zato, ker nama je dolgasčas, ker čakava nate in se v bistvu ogrevava zate, ki to gledaš.
SiR Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Jap, Marem ... večina pravih lezbijk bi te 1) prestrašila s pojavo ali 2) zatrla s strogostjo :)
bubamara Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 'EU: Za poroko homoseksualcev in pravico do posvojitve otrok Strasbourg - Evropski parlament se je danes v letnem poročilu o temeljnih pravicah v Evropski uniji zavzel, da bi tudi homoseksualni pari lahko uživali pravico do poroke in do posvojitve otrok, poroča tiskovna agencija AFP. Petnajsterico poziva, naj "odpravi vsakršno diskriminacijo - tako zakonsko kot dejansko - katere žrtve so homoseksualci, še posebej na področju pravice do sklenitve zakonske zveze in do posvojitve otrok". Poročila, ki opozarja na poslabšanje položaja na področju zaščite človekovih pravic v letu 2002, ni podprla največja poslanska skupina, to je skupina evropskih ljudskih strank, ki ima v 626-članskem parlamentu 233 poslancev. ' ( STA) ......................... :kva1: :kva1:
bubamara Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 aja,............... datum je 4.09.2003......pardon................ :OK: yst se strinjam ................ pa recte kar hocte :OK:
marem Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Hmmm nevem nevem, sicer Brrrm ni tako kot si si ti zamislil, moja predstava dveh "lezbijk" ni vzeta iz oglasov za vročo linijo!! Pač sem povedal moje mišljenje da se mi "aktivnosti" dveh lezbijk mnogo bolj dopadejo kot pa sama misel na "aktivnost" dveh pedrov!
Brrrm Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Marem, kaj bi se sekirali, važno je, da uživaš. :D
marem Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Hočem samo, da se med seboj razumemo. Naj vsak pove svoje mnenje, naj bo še tako čudno(pač tak/a je). Sekiram se pa redko, vseeno hvala za skrb. :lol1: :OK:
Cegi Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Hočem samo, da se med seboj razumemo. Naj vsak pove svoje mnenje, naj bo še tako čudno(pač tak/a je). Sekiram se pa redko, vseeno hvala za skrb. :lol1: :OK: Sej se nimaš zakej. Dokler bodo ženske na svet bomo užival, mar ne? :naughty:
hotschko Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 se mi zdi, da vas veliko ne loči med istospolnim sexom in istospolnim romantično/ljubezenskim razmerjem ... razlika je gromozanska ...
LuCy Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Ljudi pač moramo sprejet takšne kakšni so. Vsak je drugačen, tega se ne da spremenit. :) Zakaj bi se jih trudila sprejemati, če jih lahko preprosto ignoriram? Primerjava: zakaj bi se trudila basat s špinačo, če mi ne paše in mi tega ni treba?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se