bauca Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Ljudi pač moramo sprejet takšne kakšni so. Vsak je drugačen, tega se ne da spremenit. :) Zakaj bi se jih trudila sprejemati, če jih lahko preprosto ignoriram? Primerjava: zakaj bi se trudila basat s špinačo, če mi ne paše in mi tega ni treba? Al jih sprejmeš al ignoriraš, v vsakem primeru, te ne rabijo motit ... to sem misla :unsure: O:-)
kekec III Objavljeno September 9, 2003 Opozori Objavljeno September 9, 2003 Kdo je reku, da je suša? O:-) But&Butec iz Ministrstva za kmetijstvo,gozdarstvo in prehrano.... :ph34r:
SiR Objavljeno September 12, 2003 Opozori Objavljeno September 12, 2003 Takole pa o ROZA ljubezni debatirajo Hrvati ... Hmm, svašta :blink: :wacko: > Iz rasprave o Zakonu o istospolnim zajednicama u Hrvatskoj > > > > "Za mene pederi mogu pederirati, federi federirati, ali im nije mjesto u > obiteljskom zakoniku." > > Anto Kovacevic, predsjednik HKDU-a, u saborskoj raspravi o Zakonu o > ravnopravnosti spolova > > > > "Pa da vidite, kad (homoseksualac) izvali oci kao varen zec. Kako je to > ruzno gledati. Vjerujte mi, nitko ne bi dizao ruke za ovaj zakon da je to > vidio. Treba takvim ljudima pomoci, izlijeciti ih, a ne ih poticati da bu> de > jos vise takvih. Kolege Loncar, Kovacevic i ja mozemo igrati belu, al ne > mozemo voditi ljubav jedan s drugim. Boga ti, to je meni nepojmljivo!" > > Ljubo Cesic Rojs, u saborskoj raspravi o homoseksualnim brakovima > > > > "O Zakonu o istospolnim zajednicama mislimo drugacije. Uvjereni smo kako > je > posrijedi podvala. Dvojben je i sâm naziv zakona. Nije rijec o istospol> nim > zajednicama, nego o istospolnim spolnim zajednicama. I nogometna je momcad istospolna zajednica, a taj se zakon ne odnosi na nogometne momcadi, nego > na spolne zajednice kakvima se dice gradonacelnici Pariza i Berlina." > > Dr. Ivic Pasalic,predsjednik Hrvatskog bloka, u Fokusu > > > > "Za zakon o istospolnim zajednicama glasat ce samo oni politicari koji > nemaju vatrogasno crijevo u gacama kao ja i Rojs." > > Dr. Anto Kovacevic, predsjednik HKDU-a, u Novom listu > > > > "Samo nek donose takve zakone o istospolnim zajednicama, vise ce zena > ostati meni i Anti Gotovini!" > > Ljubo Cesic Rojsu Novom listu
D.J. Objavljeno September 19, 2003 Opozori Objavljeno September 19, 2003 če koga zanimajo homoti in homare, si jih gre lahko ogledat na metelkovo (zraven gala hale), celoletna karta je 500 sit če imaš plesalne sposobnosti in zvite misli, si lahko zastonj pijan, brez da bi se te kdo preveč kje dotaknil...(he he he) volim volim volim volim žene
SiR Objavljeno September 19, 2003 Opozori Objavljeno September 19, 2003 (popravljeno) Kul, a gremo enkrat vsi skupaj - jaz, ti, pa še kdo? Bomo rekli, da mi smo pa motofegeti? Mislim, "ogledat". Halo, a so živali, al kaj, da jih bomo "šli gledat"? Popravljeno September 19, 2003. Popravil SymRu
Filip111 Objavljeno September 19, 2003 Opozori Objavljeno September 19, 2003 Mislim, "ogledat". Halo, a so živali, al kaj, da jih bomo "šli gledat"? Ja :OK:
Pravokotar Objavljeno September 20, 2003 Opozori Objavljeno September 20, 2003 Mislim, "ogledat". Halo, a so živali, al kaj, da jih bomo "šli gledat"? Ah daj no, Symči, saj tudi 3M ni ravno ZOO, pa si gremo tupatam vendarle (z zadovoljstvom) tja ogledat kako gazelico, mačko, ribo in podobno fauno. Ravno toliko, da človek čisto ne izgubi stka z biologijo.... :D
D.J. Objavljeno September 20, 2003 Opozori Objavljeno September 20, 2003 (popravljeno) hail PEPE še tolko bolje je, ker niso za rešetkam, ampak se prosto med njimi sprehajaš B) sym, jst sem za, 1x sem že bil in oni vlečejo žur res do zgodnjih jutranjih ur, tko da je cool če pa slučajno nisi resno mislu, zakaj pol sploh pišeš? :P aja, drugače so pa notri tudi netopli toplo vabljeni, je le klub (prijaznih fantov) Popravljeno September 20, 2003. Popravil D.J.
bubamara Objavljeno September 20, 2003 Opozori Objavljeno September 20, 2003 če koga zanimajo homoti in homare, si jih gre lahko ogledat na metelkovo (zraven gala hale), celoletna karta je 500 sit če imaš plesalne sposobnosti in zvite misli, si lahko zastonj pijan, brez da bi se te kdo preveč kje dotaknil...(he he he) volim volim volim volim žene prosim, ce se ne bi tam pojavili... :xx: ni nic drugacno, le zenske mamo mir pred tipi in prav pase in je prav fajn. Ne priporocam, D.J., kajti lahko dobis po riti... :unsure: :kva1: :lol1: :lol1:
D.J. Objavljeno September 20, 2003 Opozori Objavljeno September 20, 2003 za SM varjanto tam notri pa prvič slišim, a je treba to kej doplačat :OK:
bubamara Objavljeno September 20, 2003 Opozori Objavljeno September 20, 2003 ce mi placas eno pivo, te lahko yst naseskam.... :naughty: za dva ti pa lahko tud kaj kam zapicim... :xx: :kva1:
D.J. Objavljeno September 20, 2003 Opozori Objavljeno September 20, 2003 to mi deli, a usnje maš tut oblečeno? če ja, mi malo opiši "obleko" O:-)
urbi Objavljeno September 20, 2003 Opozori Objavljeno September 20, 2003 ...podobno fauno. Ravno toliko, da človek čisto ne izgubi stka z biologijo.... :D :OK: :OK: :OK: Urbi
hotschko Objavljeno September 20, 2003 Opozori Objavljeno September 20, 2003 te lahko yst naseskam.... :naughty: kaj pa če zamenjaš k in s v zadnji besedi ? :devil: :naughty: B)
bubamara Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 @hotschko, PACEK !!! :grrr :xx: a ne ves, da je tukaj tema Roza varianta ljubavi? Torej v tej temi to ne bo slo... O:-) @ D.J. : hmmmmmm, majckeno domisljije uporabi, fantic :devil: lahko pa si predtavljas tudi nekaj takega :ph34r:
Nagaya Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Meni osebno so vedno bili pri srcu roza večeri v K4.....tam sem vedno mela mir pred tipi.....z leti sem do njih razvila odnos, ki temelji na naslednjem sloganu : "če me pustijo pri miru me ne motijo!" enako velja za .....fanatične rimokatolike in muslimane, motoriste, ki futrajo svoj ego, kolesarje brez luci, črnogorce ki nosijo armani in zlate ketne, vegetariance, ki ne vedo zakaj so vegetarianci, računalničarje brez privatnega življenja, 30-letne pubertetnike, upokojence, ki se guzvajo na avtobusu ali ne marajo psov, blondinke, ki to hočejo bit, pijane voznike, ljudi ki ne potegnejo vode za seboj na wcju, obiskovalce kina, ki za seboj puščajo ostanke kokic, ženske z več kot 3 uhani, tečne in nevzgojene pamže in histerične mlade mamice, newage obsedence, ljudi ki v enem letu ne preberejo vsaj ene knjige, sovozniki, ki se v avtomobilu ne pirpenjajo in tisti, ki se neizmerno slinijo nad novim FZ6, čeprav ne vedo za kak moped gre........najbrz pade v to kategorijo tud kak homoeksulano usmerjen osebek.
anA Objavljeno September 22, 2003 Opozori Objavljeno September 22, 2003 (popravljeno) Tejka sploh ne vem, če lahko še kaj dodam :yea2: :OK: se čist strinjam... Popravljeno September 22, 2003. Popravil anA
Nearrain Objavljeno September 22, 2003 Opozori Objavljeno September 22, 2003 Meni osebno so vedno bili pri srcu roza večeri v K4.....tam sem vedno mela mir pred tipi.....z leti sem do njih razvila odnos, ki temelji na naslednjem sloganu : "če me pustijo pri miru me ne motijo!" enako velja za .....fanatične rimokatolike in muslimane, motoriste, ki futrajo svoj ego, kolesarje brez luci, črnogorce ki nosijo armani in zlate ketne, vegetariance, ki ne vedo zakaj so vegetarianci, računalničarje brez privatnega življenja, 30-letne pubertetnike, upokojence, ki se guzvajo na avtobusu ali ne marajo psov, blondinke, ki to hočejo bit, pijane voznike, ljudi ki ne potegnejo vode za seboj na wcju, obiskovalce kina, ki za seboj puščajo ostanke kokic, ženske z več kot 3 uhani, tečne in nevzgojene pamže in histerične mlade mamice, newage obsedence, ljudi ki v enem letu ne preberejo vsaj ene knjige, sovozniki, ki se v avtomobilu ne pirpenjajo in tisti, ki se neizmerno slinijo nad novim FZ6, čeprav ne vedo za kak moped gre........najbrz pade v to kategorijo tud kak homoeksulano usmerjen osebek. A bi ti bla moj P.R. ??? B) ...sam ne bi mogu tega tud z tujo pomočjo boljš povedat... O:-)
lina Objavljeno September 22, 2003 Opozori Objavljeno September 22, 2003 Mene ne moti homoseksualnost, gre mi pa na živce, da je to postala nekakšna moda med mladimi. Lezbijke celo podpiram---manjša konkurenca :D . Res pa je,da bi raje imela ,,normalne,,otroke.
Nagaya Objavljeno September 22, 2003 Opozori Objavljeno September 22, 2003 seveda..mi podpiramo alternative....sam ne pri nas doma v hiši
Dada Objavljeno September 22, 2003 Opozori Objavljeno September 22, 2003 Mene ne moti homoseksualnost, gre mi pa na živce, da je to postala nekakšna moda med mladimi. Lezbijke celo podpiram---manjša konkurenca :D . Res pa je,da bi raje imela ,,normalne,,otroke. Dvojna merila?
D.J. Objavljeno September 22, 2003 Opozori Objavljeno September 22, 2003 zakaj država še ne podpira istospolnega starševstva? mogoče zaradi nezrele okolice, vpliva očetov, mater na otroka (k v naravi nastane med moškim in žensko, torej je normalno tu tudi naravno) sem proti pedrezbičnemu starševstvu
SiR Objavljeno September 22, 2003 Opozori Objavljeno September 22, 2003 Hja, D.J., veš, povsem prav imaš... Zavzemimo se tudi za to, naj država ne zaupa otrok revežem (ki imajo manj kot 150 tisočakov mesečnega prihodka), pijancem, tistim brez diplome, onim, ki nosijo odrezane kavbojke poleti, neodgovornim motoristom, brezposelnim, in tako naprej... Kaj praviš, lahko skupaj naredimo res lep svet? Ni mi jasno, zakaj vsi mislite, da so homoseksualci po defaultu "napačni" ljudje... No, po drugi strani, tudi meni se vsi hard-enduro riderji zdijo psihoti, pa zato ne tulim okoli, da ne bi smeli imeti otrok ... :D
elbarto Objavljeno September 22, 2003 Opozori Objavljeno September 22, 2003 pred leti sem imela izkusnje z istim spolom ( da ne boste rekli, da nihce nic ne pove ;) ) Jaz tudi. In bilo je lepo. :rolleyes: :) MANUELA ????? :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Ti tudi?????
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se