Nearrain Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 Nagradna pitalica ...kdo od vaju že mrzlo ščije ? ? ? ...tist k se prvi oglasi me danes popoldne pelje na pivo... :yea2:
SiR Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 Lina, ne vme, od kdaj si na forumu, ampak raje vprašaj ljudi - kolk truda je blo potrebnega, da sem končno vrelo vodo zaprl... :) No, zdaj smo že rahlo off-topic :D
SiR Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 ...tist k se prvi oglasi me danes popoldne pelje na pivo... :yea2: A greva k Uzzyju zvečer na bakljavo? Obljubljim, da te ne bom šlatal po riti :-D
Nearrain Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 ...tist k se prvi oglasi me danes popoldne pelje na pivo... :yea2: A greva k Uzzyju zvečer na bakljavo? Obljubljim, da te ne bom šlatal po riti :-D ..po pa nč... :(
rebel Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 ni grožnja je sam predlog, da ne boš za vsako mojo izjavo pisal neumnosti ...kaj pa če tole tvojo izjavo malce drugače formulirava??? :hmm: za vsako tvojo neumno izjavo odgovorim v kontekstu tvoje neumne izjave PS ...kaj meniš??? :wub: ma lahko razumeš kot ti paše, meni je vseeno poskusi bit pameten in pusti moje neumnosti pri miru, do takrat pa boš zame mentalni invalid
Nearrain Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 ni grožnja je sam predlog, da ne boš za vsako mojo izjavo pisal neumnosti ...kaj pa če tole tvojo izjavo malce drugače formulirava??? :hmm: za vsako tvojo neumno izjavo odgovorim v kontekstu tvoje neumne izjave PS ...kaj meniš??? :wub: ma lahko razumeš kot ti paše, meni je vseeno poskusi bit pameten in pusti moje neumnosti pri miru, do takrat pa boš zame mentalni invalid ...žal...tele se ne da...tud za mentalne invalide ni vredna truda... ...a si se odločil žalit ? ? ? ufff jebo te...šele zdele sem videl tvoj podpis... :OK: ...ti pa si sirota...
Manu Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 ...a si se odločil žalit ? ? ? ufff jebo te...šele zdele sem videl tvoj podpis... :OK: ...ti pa si sirota... Krtek, ne jezi se. :004 Mi že vemo, da nisi mentolov invalid. :wacko:
D.J. Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 homo varjanta je naravna stvar, s tem se mora vsak strinjat!! sej niso kakorkoli genetsko sproducirani, ane vsi naj bi se zavedali, da je človeška vrsta v prevelikem boomu in že sedaj je težko kontrolirat takšne mase (družine z 10 otroki, zlorabe takšnih otrok..) človek večino ali vse nevarnejše bolezni lahko zdravi, preprečuje, naravni sovražniki so zanemarljivi, tako da si sam omogoča širjenje, ki ga zgodovina ne pomni homo usmerjenost je nezavrnljiv proces, ki tako usmerjenim onemogoča, da bi se množili in prispevali k svetovnemu problemu narava uči, če jih bolezen ne kontrolira, jih bo pa to, torej imajo "topli" poslanstvo in še celo zaželjeno je - škoda, da se folk tega še ne zaveda želim si čim več istospolnih partnerjev, ne želim si biti eden izmed njih, me pa njihova bližina ne moti trenutno družba še ni dozorela, da bi jim dodelila otroka, vendar bo čez 20 let to že popolnoma običajna stvar
Alla Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 ...a si se odločil žalit ? ? ? ufff jebo te...šele zdele sem videl tvoj podpis... :OK: ...ti pa si sirota... Krtek, ne jezi se. :004 Mi že vemo, da nisi mentolov invalid. :wacko: Mentolov bonbonček? :rolleyes: Alla
SiR Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 Politična korektnost par excellence :D
cyc Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 trenutno družba še ni dozorela, da bi jim dodelila otroka, vendar bo čez 20 let to že popolnoma običajna stvar Slovencem kot naciji se ocitno slabo pise ... <_< :ph34r: Ze brez te "naravne varovalke" izumiramo ... :)
Nagaya Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 ja cyc naredi nekaj za Slovensko nacijo, pa hitro naštepaj ene 4 do 6 otorčičkov, ki bodo mamici in očku v ponos :naughty: p.s.: a se meni zdi al se cel motomars zopet ukvarja z neko žensko izpeljanko Zoka? (underaged, underexpirienced and 2cocky)
Nagaya Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 al pa sam koga mene daje :naughty:
cyc Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 naštepaj ene 4 do 6 otorčičkov :D p.s.: a se meni zdi al se cel motomars zopet ukvarja z neko žensko izpeljanko Zoka? Za motomars ne bi vedel, na Motosvetu pa nisem nic opazil ...
Guest 1 Objavljeno September 24, 2003 Opozori Objavljeno September 24, 2003 :D Za motomars ne bi vedel, na Motosvetu pa nisem nic opazil ... cyc Motomars je ljubkovalni izraz za Motosvet (ki se sliši tako uradno) Motomarsovci = (isto) Motosvetovci avtorskepravice=Pepepress :rolleyes: :OK:
cyc Objavljeno September 24, 2003 Opozori Objavljeno September 24, 2003 Saj vem kaj pomeni, ampak Motosvet je se vedno Motosvet :P
lojzi Objavljeno September 24, 2003 Opozori Objavljeno September 24, 2003 In tole je še vedno tema o roza ljubezni, torej o buzijih in lezbijkah :lol1: :hmm:
AlterMann Objavljeno September 24, 2003 Opozori Objavljeno September 24, 2003 Lojzi za tole si pa zaslužš enga :004
SiR Objavljeno September 24, 2003 Opozori Objavljeno September 24, 2003 Lojzi in AlterMann, kaj pa vidva tu notri? Pa ja nista :huh: :naughty:
RAN Objavljeno September 24, 2003 Opozori Objavljeno September 24, 2003 Lojzi in AlterMann, kaj pa vidva tu notri? Pa ja nista :huh: :naughty: A de ja ? :o :o Kdo bi si mislil. :huh: :mellow:
Alla Objavljeno September 24, 2003 Opozori Objavljeno September 24, 2003 A de ja ? :o :o Kdo bi si mislil. :huh: :mellow: Pa tko normalna zgledata...... :mellow: :? Alla B)
SiR Objavljeno September 24, 2003 Opozori Objavljeno September 24, 2003 Ma smo se heecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaali :)
AlterMann Objavljeno September 24, 2003 Opozori Objavljeno September 24, 2003 Ne, ni to kar mislite. Midva sva le dve nežni lezbični duši, ujeti v telesi dveh starih, debelih bajkerjev. :wub:
Leteči Objavljeno September 24, 2003 Opozori Objavljeno September 24, 2003 Ne, ni to kar mislite. Midva sva le dve nežni lezbični duši, ujeti v telesi dveh starih, debelih bajkerjev. :wub: Da se ne bo še komu dvignu :D LP Leteči
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se