Dave Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 No ker, Robiju (Robycopu) ne dela net (mensezdi), vam povem jest. Danes je imel nesreco. Z njim ni nic hujsega, sumi, da ima zlomljen en prst na nogi, drugace pa je malo razbolen. Pri padcu ga je sezulo iz superg kar daje na laz trditev, da ce te sezuje pol zihr umres (hvalabogu). Problem je bil v prekratki varnostni razdalji in skoraj povsem sfukanih Robijevih gumah, ki pac niso zdrzale. Zadel se je v blatnik od avtomobila, motor je odneslo naprej po cesti, Robija pa z njega. R6 ima razsuto zadnjo zavorno celjust, popraskanega akrapovica in oklep na desni strani. Razsuta sta tudi zmigavc in ogledalo. Hvala bogu, da mu ni nic hujsega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 ja, res! :huh: Roby, naj ti bolecine cimprej minejo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eelah Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 Uh, Robycop, samo da si cel!!! Lahko, samo vprasam, ce se je to zgodilo na Dolenjski cesti v kriziscu pri juzni obvoznici? Sem namrec tam doma in je bila danes zvecer nesreca... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 Joj Robi sam da ni nič hujšega!Motor se bo že zrihtal za to nič ne skrbi!Un palc na nogi pa ne samo sumit ampak kr pejt lepo na urgenco slikat!! ;) Pa čim prej pozabi na zadevo in vem razdalja je sam bla bla bla vem da si gledu kako miško na cesti (uno na dveh nogah)!!! :D ;) :P Mam tut jest z miškami na cesti slabe izkušne......dl jih gledaš slabš je!! :P :D Ciao,by Pero PS:Če maš pa mogoče AO+ pa hitr na urgenco vse dokumentirat!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 Uffffffffffffffffff......Robi tale teden ti pa nijbl ratu. Kajčeš.....ko hudič serje,serje na velik kup! Počivaj! :D BTW....a ti hladno pivce dostavim na dom,al kam drgam........ ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 Hitro okrevaj in zrihtaj motor, da se bomo spet na Rakitno pelal ovinke polagat. ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 Roby, smolaaaaaa!!!!! No ja, bos pa kaksno slikico vec naslikal, da bo Akrapo spet lep... in vse ostalo... ;) Ti pa se lepo pocajtaj, pa reci Natashki, da te pocarta... B) Srecno!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 Še od mene enega :wub: ... Javi kam in kdaj se lahko pride na obisk ;) ... Da te malo pocartamo. :rolleyes: LP, Teya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 Itak seveda tudi jaz zelim vse najnajnajnajnajnajnajnajnajnajnaj... ...najhitrejse okrevanje!!!!!!!!! :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 hitro se pocajtaj & popravi motor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 Upam, da boš hitro okreval...... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 Robi gremo takoj do dohtarjov da bos lahko cimprej dal gips dol - potem pa ljubico zrithat pa na cesto!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 Shit ne me strašit s temi nesrečami ... Matr, Robycop, ... :) A mata z Nataško kako uniformo za medicinsko sestro? :rolleyes: :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 Roby kaj ga serješ.Dej hitr se pocajti da se spet kje srečamo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 get well Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 čimprejšnje okrevanje in hitro vrnitev na cesto ... ti želi.... .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 Da bi se oba, ti in motorček, čimprej pocajtala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 Robycop se bo zanesljivo pocajtal. Ko sem nazadnje govoril z njim, je že četrto uro užival na urgenci. Ampak slišati je bil čisto OK, nori malar, kot ga imamo radi. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 Ya, hudiča no, ni sile. B) Remont čaka mene pa moped, bomo že pocaytal pleh. B) . Sey se mi je zdel, da mi mora enkat ratat... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 Tih bod, pa liž!!! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 Ya, hudiča no, ni sile. B) Remont čaka mene pa moped, bomo že pocaytal pleh. B) . Sey se mi je zdel, da mi mora enkat ratat... :blink: Roby saj veš ... ni vprašanje ČE ampak samo KDAJ ... ti si že skozi pa še dobro si odnesel ;) ... :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 no si že med nami vsaj to... suuper :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 Najnovije vesti iz nezavesti: Robertinho je bil pri meni, seveda v moje neizmerno veselje. Fant se drži kot se spodobi. Čvekala sva kot 2 stari kuri in ni bojazni, da bi kar na lepem preminul. Diagnoza je seveda povsem laična, nekaj pa mi daje slutiti, da se ne motim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TT Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 Roby! Res je lepo slišat, da si OK. :D Pozdravček, TT ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 no sam da si OK :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se