-pero- Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 ...kako kej prst ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 (popravljeno) čimprej se pozdravita oba (ti in motor :) ) potem so ble tut slabe gume krive? Jest ravno opažam, da bo že čas, da jih zamenjam (profil = 0), predvsem v kakšnem dežju ni prijeten občutek :unsure: Popravljeno Avgust 30, 2003. Popravil Aleron Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 Mater me je stisnilo ko sem prebral naslov. No ko sem videl podnaslov sem bi že ful bolj vesel, zdaj pa sem še bolj, ko vidim da je (bo) skoraj vse cool. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Hola! Uh, sam da ni hudga!!! Čimprej so pozdravita, oba, sezone še ni konec! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Rovycop, tiboga, duša soloriderska. :o Vesel, da lahko že tacaš naokoli in po internetu nabijaš. :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 ravnokar prišel iz zbora v Puli.............. Robycop.........hitro,predvsem pa prijetno okrevanje ti želim.......pa da se čimprej srečava za šankom ali pa na cesti..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 Robycop, tale teden glih ni bil, a ? Vseeno, upam, da bo brez posledic, drži se! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 Kot vidim ni hujšega s tabo.. Hvalabogu. Velik tolarčkov za prstek ti želim..- vsaj za komplet gum.. ;) :) keep in touch, lp, GREENNINJA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 Robycop - pohiti z okrevanjem; sezone še ni konec. ;) Manuela in Fifty Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 Srečno,Robi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 Robi, lepo, da si spet z nami..... :rolleyes: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 Shit ne me strašit s temi nesrečami ... Matr, Robycop, ... :) A mata z Nataško kako uniformo za medicinsko sestro? :rolleyes: :P :D Najprej Robi, hvalabogu, da si cel !!!!! Kar pa se tiče SymRuja, pa ja sno, takoj na kurbarijo misli, hahaha. LP matic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 Dobro da ni kaj hujšega. Pozdrav se čimprej ! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 1, 2003 Deli Objavljeno September 1, 2003 Ne morm iz svoje kože...... sej veš, de ti morm neki čist svojga napisat. :notworthy: p.s. A bi rat de me fršlok?????? Nehi me strašit pa se z mopedom valat!!!!! :kva1: :kva1: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 Cimprej okrevaj. Upam, da takele letaju okoli tebe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 Roby, upam, da si OK! Danes sem pri Uzzyju videl tvoje slike. Svaka čast! P.S.: Mater, Tadej, za kaj takega bi se pa še jaz po tleh vrgu :naughty: (samo ne z motorja - motor mora ostat nedotaknjen!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 Danes sem pri Uzzyju videl tvoje slike. Svaka čast! Kdor zna, zna, he-he... B) B) Hwala vseen! Sam ni bla taka medicinka, ye bla bolj okroglolična, mi je uč zašila z klobasastimi prstki :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 Ko sem si ogledoval tvoje slike pri uzzyju ti želim samo eno. Ob naslednjem padcu ki bo (želim ti da nikoli) pazi predvsem na roke. še danes ne morem verjet, da tisto niso fotografije. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 Ya hvala, no, tej smeri, k yo delam, se reče hiper- ali foto-realizem, po amerišk pa še mal grše super-realizem. B) Probawam čuvat roke, pa ne rata vedno... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 Ya hvala, no, tej smeri, k yo delam, se reče hiper- ali foto-realizem, po amerišk pa še mal grše super-realizem. B) Probawam čuvat roke, pa ne rata vedno... :cry: Noro,noro,norooooooooooooooo dobr!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 Če bi jaz znal tako dobre (in realistične) nage babe risat, jih nikoli ne bi mogel končat. Recimo, da bi imel vsaj eno roko preveč zasedeno :lol1: Ampak resno: tiste slike so pa nekaj najbolj noro lepega, kar sem videl. Sploh mi ni jasno, kako to narediš... :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 He-he, kakor sem že rekel, z roko in pasteli B). Pa v vsakem primeru uporabljam samo eno roko, leva počiva... Sej bi jih še dal, pa ni bilo prostora, mam večje akte še doma, maybe next time... :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se