Petzl Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 zanima me, kako se kombinirajo naslednji prenosi: primarni: 14/39 sekundarni: 13/48 kaj dobis, kaj izgubis. hvala za odgovore lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 se mi zdi da se je tuki o podobnem ze razpravljalo,............==>>ISKALNIK? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 kak se kombinirajo nevem, vem pa kako se računajo :) npr. originalno razmerje je 13/52 je to potem 4.00 če pa je v tvojem primeru 14/39 je to potem 2.7 --> to je kar solidno dolgo manjša kot je ta številka, daljši je prenos zračunaš tak da deliš zobce na vlkem zobniku z tistimi na malem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 1.kaj pridobiš s temi zobniki? 2.kaj izgubiš? 3.kok stanejo? 4.kakšne je treba kupit? hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 psyho : 1.pridobis na koncni hitrosti 2.izgubis pospeske (idin ce nis kita zamenu, alpa cej masina dost mocna) 3.nwem :( 4.nwem :( :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 3.cena:okol 20k 4.mas primarne in mas sekundarne,stvar okusaoz.kaj hoces pridobit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Avgust 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 hehe jest pojma nimam. vem da se s primarnimi podaljsanimi pridobi hitrost (kar pa vsak od nas ve). oboje prenose sem dobil po smesno nizki ceni (8k za nove) tako da sem jh vzel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 če so obojni prenosi zelo dolgi rabiš 20KM da jih 100% izkoristiš če maš npr. 10KM namesto 20KM pri takih prenosah, bo motor slabo potegno in tudi na koncu nebo mogo dobit končne tako hitro ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghost-mike Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Jaz sem se pa danes lotil, da bom dal vn blokado iz variomata. Najprej sem snel pokrov in nato sem zagledal jermen ter zobinke. Pol se je pa vse ustavl k sm hotu dat dol zubnik, da bom lohk dal uno podloško dol. Pa nevem a rabš kakšn posebn kluč za to al kaj? :blink: p.s. A kdo ve kje vse ma Piaggio Typhoon blokade? :rolleyes: Jz nimam pojma o motorjih <_< <_< ;) :D :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Kompresor ali šraufenciger+gedoro :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 4.mas primarne in mas sekundarne,stvar okusaoz.kaj hoces pridobit erm..je to v bistvu res, da so eni za pospeške eni pa za končno? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Tako nekak bi to lahko opredelili ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 @ghost-mike-> Vzem šravfencigar pa ga zatakn med zobce na zobniku pol pa odtegn s klučem. Pa dej mal poglej nazaj teme ker pomoje je 50% tem sam na to foro <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 4.mas primarne in mas sekundarne,stvar okusaoz.kaj hoces pridobit erm..je to v bistvu res, da so eni za pospeške eni pa za končno? :unsure: eh tumpl obojni so za končno obojni za pospeške vse je odvisno kako dolžino vzemeš al kratko al dolgo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 jah vidš, vsak mi drgač pove ;) :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 jah vidš, vsak mi drgač pove ;) :blink: kdo pa ti je to reko ???? :blink: :blink: :blink: :huh: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Langus jih je menjal v glavnem pa bomo vidli kaki bo rezultat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Tako nekak bi to lahko opredelili ja on ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Avgust 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 ja 1 urca pa je blo zamenjano. zdej se nazalost nemorm pelat, ker gre dz, bom pa pol porocov k se bom pelu. hvala vsem za pomoc ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Tako nekak bi to lahko opredelili ja on ;) eh roba nima pojma :D :D :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 :D vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Avgust 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 ja zdej sm lih domov prsu. skuter gre dost bols, na pospeskih je prblizn isto na koncni se pa pozna tam okrog 10km. zanimive stvarce teli prenosi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Langus kok ti gre pa zej z novimi prenosi pa kok tij su s starimi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Avgust 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 z novimi prenosi gre 50 s starimi je pa su 40 (vec pa ne sme it zarad tablce :D ). aves kuko je...na koncu se vid da bi se su samo mu zmanka moci...pomoje bi rabu kit tm okrog 18hp da bi se zvrtu. pa seveda drug auspuh pa frgazar pa gred. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 ??? cak mal to....pizda jest se spomnm ksva skp s tvojo runnurco sla 115km/h pa se bi lahko sla! A nimas vec Polinija Evolution pa športne sklopke variomata jermena pa jermenice, pa nwem kwa use si se menov??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se