Ales Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Kdo ve kako naj namestim japonski jezik v Win98 in kje ga lahko downloadam?? Z windows update sem poskusil pa ne gre! Mam pa Win98, IE5.5.
hotschko Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 (popravljeno) a ti bi imel kar japonske windowse ... to pa ne gre ... :o ... če rabiš pa Japanese language support za Internet Explorer pa pojdi v Control Panel -> Add/Remove programs -> IE ... in med tistimi kljukicami odkljukaj še Japanese Language support ... približno tako no ... na pamet se več ne spomnim ... B) Popravljeno September 1, 2003. Popravil hotschko
Ales Objavljeno September 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2003 Ja, podporo za japonski jezik! Ja sem to tudi poskusil pa mi noče prenesti. Komponente trenutno ne morete prenesti!?
lojzi Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Pred par leti sem moral namestiti na nekaj novih računalnikov korejski jezik. Kako?? Enostavno, pri MS so mi zrihtali korejsko verzijo WIN98 in sem jih lepo instaliral. Vse ostalo je mešanje dreka in samo polovične rešitve. Korejčki so bili zeloo zadovoljni, jest pa postal skor expert za grabljice (k srečiimamdobervizuelnispominPRESS)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se