Skoči na vsebino

Kateri kros motor kupit?

Priporočene objave

Objavljeno

kupujem krosa starej za 120000 sit ,pizda zanc je en enga v oglasniku yz 125 94 letnik za 80 jurjov ZE PRODAL Grrrh :angry: :angry: :angry:

no v glavnm njraj bi kupu Hondo cr 125 ker mnde de je njbol znesljiva,deli so na zalogi pa niso tok dragi,na drugem mestu bi izbral yamaho pol pa kawasakija,suzukijm se pa mnde ful kvarjo mnjalniki,mel sm ze kros 80 yamaho,hondo ter kawasakija 125 kdx,suzukija pa še ne?vaše mnenje??

Objavljeno

kolkrkol dolg bo tale tema še živa, ti povem da ne glede kaj kupiš, boš imel pri motorju za 120.000 sit zbrane vse slabosti vsakega proizvajalca

vseeno rajše yamaho, ker je malo švohnej, se pravi je material manj na udaru

Objavljeno

za 120k sit boš dobu tako mašino da jo boš več šraufau ku vozu...

Drugač pa mi je frend pravu kako je edn kupu yamaho yz 125 za 100k sit (novejša od l. 90) in mu je riblna po dveh urah vožnje...

Če pa že misliš kupit obvezno preglej vitalne dele motorja da ne boš že prvi tedn dau za popravilo več kot je vredn motor

Objavljeno

Za 120 še tomosa ne dobiš vrnih. Misnem de noben ni tok bogat de bi rablenu kupoval, še posebej tuk staru ne. :hmm:

Objavljeno

Poišči si župnika svojega zaupanja........kajti klel boš obilno.

Objavljeno

A bi ti to mel za sraufat - hobi - al bi se tudi vozil :? :blink:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

za ta dnar boljš da nimaš nč. Je meu kolega suzukija rm 125 tam ene 1992 letnik in je samo šraufal . Najbolj fora je bila ko je moral vodo za hlajenje sabo imet, pa je ni imel in je noter nalival "Špricer" :lol1:

Objavljeno

Lahko pa kups 80 kubov pa jo tud fajn stegne,sam k so vse krosle u *** :(

Objavljeno

Če boš kupil kroslo za ta dnar pol si prpravi še cca 150 000 da boš v red spravil. Povem iz lastnih izkušenj.

Izpod 350000 nimaš kej kupovat.

LP

Leteči

Objavljeno

za 120k res rajši ne... edino , če iščeš tak motor, da ga boš toliko kot se boš vozil, tudi šraufal.

izbira je tvoja, jest mislim, da je bolj, če še malo našparaš pa kupiš orenk motor.

Objavljeno

Sicer se strinjam z večino, ampak vseeno enmajčken pretiravate. 125ko lahko dobiš za nekaj čez 200kSIT že kar uporabno. Če pa nisi navajen tu pa tam tudi kaj pošraufat pa itak bolje da si krosa sploh ne kupuješ. :hmm:

Objavljeno

Jaz sem dal za svojo 250-ko 500 jurjev pa morm rect da je kr vredu ohranjena. Drgac pa vsakic ko kaj podres vidis kaj za zamenjat.

Za 100 jurjev krosla po mojem se gistel ne bo dobr kaj sele masina.

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

če bi kdo prebrav moj post bi vidu da sm ze imel krosle in sem jih tud dost sravfal,pa de novte mislil de so vse u kurcu(dobr niso take k tanove iz titana pa magnezija za 20,metrske skoke po luft...) ampak za normalno vožnjo pa čist ok 80 yz letnik 86 je bla dost bolš k pa cr 80 94 letnik k sm jih mel,bl je stegnla,ribnu ni nikol,amortizerje je mel pa tud dobre,če se bo kšn dobr najdo ga bom vzel kva čm za 300 jurjov kpvt kroslo de mi pol isto ribne k tastar letnik brezveze pa še bogataš nism tko k zddej ze kr vsi mislejo de 100 jurjov ni nč.. ;)

Objavljeno (popravljeno)

mislm da je tem o crossih že dost...drgač se pa tud za tak dnar da kej dobit,ni gilh nevemkva,morš pa met tud mal sreče pri nakupu

tale suzuki je naprimer frend kupu za manj kot 100Ksit,mal je štorast ampak za v gmajno zgont se je pa čist ok

post-4-1069180099.jpg

Popravljeno . Popravil batzajla
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

za 200 jurjov kupim krosa in ker brskam po oglasih in je vse skup u pi... sem se odločil da kar kle u forumu prosm če ga kdo proda,pozna kšnga k ga ma pa če bi ga mrbt prudov..

Objavljeno

Oglasi.....

LP

Leteči

Objavljeno

Zdej je vprašanje kako krosko češ. mi mamo sicer rabljeno 80 ccm, ki bi jo radi prodali.....

Če te interesira mi pošli privat sporočil

Objavljeno

ATX pa ga mal oskubiš...

LP

• 2 let pozneje...
Objavljeno

Pozdravljnei!

Imam namen kupit krosko 125cc.tisti ki ste bolj aktivni s tega področja mi dajte svetovat na kaj naj bom pozoren, na kaj naj posebaj povprašam....

katere kroske so od 125 "dobre"...

LP!

Objavljeno

no pa d š kle prašam, čeprow sm že nek, ma sm liih vidla temo: am... kdo ve za koga, kii bi prodajow crossko 250 kubično, al pa opremo se prav hlače, škorne, ščitnike...? :blush:

hvala! :OK:

Objavljeno

@F3KO, dej naslednič preden odpreš novo temo, poglej opis kategorije v kateri si jo odpru, pa malo poglej če bi bla katera kategorija bol primerna, recimo 125 oddelek.

Še pred tem pa uporabi ISKALNIK, ki se nahaja zgoraj desno, ker je po vsej vrjetnosti tvoje vprašanje že odgovorjeno.

Objavljeno

Prvo kar pa bi lahko, pa bi bilo to, da bi se nekateri naučili slovensko!

Objavljeno

No da jaz povem mojo mnenje o kroslah od 50k - max.150k SIT.

No moja 250, ki sem jo dobil za 50k SIT je čist OK, stegne kot vsaka 250...še celo tako, da mi je odlomlo mašino. Zamenjal sem samo ležaj pri ojnici (8k SIT) in to so bli vsi stroški. Aja ..elektroniko pa sva naredla z bratom (skupni stroški 5kSIT - nova orig.= >50kSIT)

Kupil sem tudi 4T za 120k SIT, manjkala mu je samo elektronika, ki sva jo z bratom naredila tudi sama, in tako so bili stroški obeš motorjev mogoče 20k SIT.

4T ju moram po 2 letih menjat obročke in verigo za odmično. Stroški 20k SIT

Tako, da upam da ti uspe najti kakšno pametno 125 in jo malo porihtaš ...pa to leti ko strela :grim

Lp,

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!