alone Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Pozdrav! Ali mogoče veste kje v Lj se nahaja bukvarna. Gledal sem en prispevek na TV ampak nisem uspel zasledit lokacije niti delovni čas. Vem edino, da obstaja že nekaj let in da jo vodi starejsi gospod, ki se je pred leti vrnil nazaj v Slovenijo.
barkafe Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 * mislim da je med zvezda parkom in slovensko v podhodu
Pravokotar Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Praktično nasproti uršulinske cerkve zaplužiš po enih stopničkah v podzemlje in nesmrtno uživaš med tonami zanimivih bukvic.
alone Objavljeno September 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2003 hvala obema! Pepe a lahko še prosim izveš za delovni čas, ker nisem glih od blizu.
-pero- Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 >klik< mislm da je spodi tel te bukvarne
Pravokotar Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 V Ljubljani imamo Bukvarno na Kongresnem trgu, odprto (že osem let) le ob torkih in četrtkih od 10h do 13h in od 15h do 18h, ob vsakem vremenu in letnem času. Telefon/Faks: (00386.61) 26.77.26. Tolele sem našel, samo tel št je že zastarela.
alone Objavljeno September 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2003 thanx še enkrat za info, ko jih bom našel, sporočim vtise
SiR Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Pozdrav! Ali mogoče veste kje v Lj se nahaja bukvarna. Gledal sem en prispevek na TV ampak nisem uspel zasledit lokacije niti delovni čas. Vem edino, da obstaja že nekaj let in da jo vodi starejsi gospod, ki se je pred leti vrnil nazaj v Slovenijo. stare knjige prodajajo tudi nasproti magistrata, v stari Ljubljani ... oz. vsaj pred 2 letoma so jih , ko sem nazadnje tam brskal za nekimi starimi spisi... :)
Sanda7 Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Ja tisto je pa antikvarjat,kjer se dobi knjige dosti ugodno odkupujejo jih pa po 100sit,če ma slučajno gdo za prodat poleg tega pa uzamejo samo tiste ki jim dišijo.Sploh ne morem verjet kako so stare knjige ničvredne nove pa stanejo celo premoženje
barkafe Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 -> če že naštevate kje se da kupiti stare knjige: tudi ko greš proti gornjem trgu ima menisezdi knjigarno (s starimi knjigami) en, ki pravijo da krade knjige po normalnih knjigarnah ampak po moje so to klevete :)
Pravokotar Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Ja, pa bolšjak je ob nedeljah izborno založen s starimi in manj starimi buquizami. Ponavadi nekje pri Šuštarskem mostu bivakira stojnica z obiljem čtiva. Pa tudi drugod. Se splača sprehoditi in malce pobrskati.
hotschko Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 (popravljeno) da ne bo kdo rekel, da ni napisalno ... v bukvarno prineseš knjige zastonj, kupiš pa jih na kilogram žive teže ... Popravljeno September 2, 2003. Popravil hotschko
kekec III Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Ja, pa bolšjak je ob nedeljah izborno založen s starimi in manj starimi buquizami. Ponavadi nekje pri Šuštarskem mostu bivakira stojnica z obiljem čtiva. Pa tudi drugod. Se splača sprehoditi in malce pobrskati. ..enako velja tudi za bolšjak na Cesti dveh cesarjev....(na avto sejmu )...
Pravokotar Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 enako velja tudi za bolšjak na Cesti dveh cesarjev....(na avto sejmu )... Enako velja tudi za Kekyja, Izborno je založen z gradivom. Tudi izmišljenim :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se