marem Objavljeno September 1, 2003 Objavljeno September 1, 2003 Tud kavboji niso več to kar so bili. Đon Vejn zihr ne bi umru od plučnce !!
SiR Objavljeno September 1, 2003 Avtor Objavljeno September 1, 2003 John Wayne je šel zarad >lung & stomach cancer<.
Desmo Objavljeno September 1, 2003 Objavljeno September 1, 2003 Škoda. Je bil eden redkih pri katerem sem v filmih štel kolk bo mrtvih... ;) :huh:
gregas Objavljeno September 1, 2003 Objavljeno September 1, 2003 moje mnenje: ...brkati čefurček k ni znal razločn govort in se je kao znal tepst... ...so dobri igralci in so ...kr neki
marem Objavljeno September 1, 2003 Objavljeno September 1, 2003 moje mnenje: ...brkati čefurček k ni znal razločn govort in se je kao znal tepst... ...so dobri igralci in so ...kr neki hvala bogu da je samo tvoje mnenje...... <_<
Thundercat Objavljeno September 1, 2003 Objavljeno September 1, 2003 legenda je šel na drugi svet.... :(
SiR Objavljeno September 1, 2003 Avtor Objavljeno September 1, 2003 Seveda ne pričakujem, da bo tukaj kdo napisal zgodbo, kako se ga je ob priliki zapil z Bronsonom... Je pa hecna misel na to, kaj bodo naši otroci pisali/brali/govoril čez 50 let... v stilu "Umrl je Keanu Reeves" :) :) takrat sploh več ne bodo vedli verjetno, kaj je to pravi kavboj ... :(
Pravokotar Objavljeno September 1, 2003 Objavljeno September 1, 2003 Seveda ne, kavboji niso več v modi. Yst pa najbrž nikoli ne bom pozabil , kako je legenda john Wayne vprašal damo: "Did you hurt your-self?" In milyawžent drugih stvari. In Clinta Eastwooda. In Sergia Leoneja In Giuliana Gemmo In, in, in ......
kekec III Objavljeno September 1, 2003 Objavljeno September 1, 2003 moje mnenje: ...brkati čefurček k ni znal razločn govort in se je kao znal tepst... ...so dobri igralci in so ...kr neki ..so dobri komentarji.. :rolleyes: in so krneki.... :doze:
Pravokotar Objavljeno September 1, 2003 Objavljeno September 1, 2003 moje mnenje: ...brkati čefurček k ni znal razločn govort in se je kao znal tepst... ...so dobri igralci in so ...kr neki ..so dobri komentarji.. :rolleyes: in so krneki.... :doze: Keky, vesel i n počaščen sem, da se štejem za tvojega frenda..
gregas Objavljeno September 1, 2003 Objavljeno September 1, 2003 ...lepo da imamo vsak svoje mnenje in vsak svojega prjatla :)
Manu Objavljeno September 1, 2003 Objavljeno September 1, 2003 Kdo je reku, da mam na vrtu Drevo za obešanje? :?
kekec III Objavljeno September 2, 2003 Objavljeno September 2, 2003 Čarls Bronson in jaz... Ja,dobro ga poznam in imenitno se zabavava, ko sva skupaj. On pije whisky z ledom jaz Coca-Colo. On kadi cigare (kubanske) jaz cigarete (najcenejše). Skupaj snemava filme. Ko začne igrati on, prižgejo luči in režiser zakliče akcija ko igram jaz so ostale le še snažilke, ki čistijo studio. Potrpežljivo ga čakam, ko se onegavi s prostitutkami. Nato greva na večerjo in njega slikajo paparazzi mene japonci, ker stojim pred njegovo hišo. ...
marem Objavljeno September 2, 2003 Objavljeno September 2, 2003 Čarls Bronson in jaz... Ja,dobro ga poznam in imenitno se zabavava, ko sva skupaj. On pije whisky z ledom jaz Coca-Colo. On kadi cigare (kubanske) jaz cigarete (najcenejše). Skupaj snemava filme. Ko začne igrati on, prižgejo luči in režiser zakliče akcija ko igram jaz so ostale le še snažilke, ki čistijo studio. Potrpežljivo ga čakam, ko se onegavi s prostitutkami. Nato greva na večerjo in njega slikajo paparazzi mene japonci, ker stojim pred njegovo hišo. ... hmmm restraining order ??
Pravokotar Objavljeno September 2, 2003 Objavljeno September 2, 2003 hmmm restraining order ?? Ja, kolikor vem, ga je Keky 2x nabutal kot kozla. Menda je bila cela štala okoli ene snažilke... :ph34r:
kekec III Objavljeno September 2, 2003 Objavljeno September 2, 2003 hmmm restraining order ?? Ja, kolikor vem, ga je Keky 2x nabutal kot kozla. Menda je bila cela štala okoli ene snažilke... :ph34r: Špeca.... :kva1:
lojzi Objavljeno September 3, 2003 Objavljeno September 3, 2003 Nit ja njega znam, nit on mene.... Ampak vseen ga je škoda....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se