manjak Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 Mater sem zakompliciru s tistim postom. Jest si še ustvarjam svoj smisel življenja, zato pa sem tm napisu samo primer. Ne se zdej razburjat zavoljo tega ;) Bauca, lepo napisano :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 Smisel zivljenja je cimbolj zabavno in ne-komplicirano preziveti tisti cas, ki ga imas za zivljenje... K enkrat crknes ti nic ne pomaga, a si mel 4 bajte ali pa 4 otroke... Nic ne mores s seboj odnest (ceprav teoreticno otroke lazje). Zivljenje je en dooooooolg zur... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 hmmmm... :hmm: zakaj me vsaka debata o lajfu in o tem kaj je po lajfu spravi v depresijo?? in zakaj sem bil v 2. letniku le zafrustriran mulc, k se mu je jebal za vse na svetu?? :ph34r: s tem se raje ne ubadam vec, k na koncu vedno pridem do zakljucka, da je lajf brez nekega splosnega smisla. ni vazno ce ceu lajf uzivas al pa ceu lajf trpis, na koncu je vseeno. uzitki in trpljenje pa so tako ali tako le drazljaji - impulzi v nasem zivcnem sistemu. zakaj bi se gnal za nekimi IMPULZI?? aja, BTW, folka je tak al tak prevc na svetu, tak da primarni cilj ustvarjanja potomstva tukaj odpove, otroke pa bi imel zaradi custvenih uzitkov - pa smo spet pri impulzih. my way of thinking. :ph34r: aja, vem da me bote spet napadl, but fuck it. sej se bom zresnu. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 (popravljeno) hmmmm... :hmm: zakaj me vsaka debata o lajfu in o tem kaj je po lajfu spravi v depresijo?? in zakaj sem bil v 2. letniku le zafrustriran mulc, k se mu je jebal za vse na svetu?? :ph34r: s tem se raje ne ubadam vec, k na koncu vedno pridem do zakljucka, da je lajf brez nekega splosnega smisla. ni vazno ce ceu lajf uzivas al pa ceu lajf trpis, na koncu je vseeno. uzitki in trpljenje pa so tako ali tako le drazljaji - impulzi v nasem zivcnem sistemu. zakaj bi se gnal za nekimi IMPULZI?? aja, BTW, folka je tak al tak prevc na svetu, tak da primarni cilj ustvarjanja potomstva tukaj odpove, otroke pa bi imel zaradi custvenih uzitkov - pa smo spet pri impulzih. my way of thinking. :ph34r: aja, vem da me bote spet napadl, but fuck it. sej se bom zresnu. <_< Zok....na svetu so ovce in tisti, ki jih jemo. kdor bleja in topo gleda naprej ter se mu jebe za vse skupaj - sam si je kriv. Impulzi so tisto, kar te žene in le-ti držijo vse skupaj pokonci. Drugače bi lahko skadil na dan pol senika zelenke in blejal. Konzumiraš dost tega? :) Popravljeno September 3, 2003. Popravil Anubis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 niti ne, k tud kadim ponavad ne. o teh stvareh sm tak razmislu se preden sm prvic vidu ganjo v zivo. smoke da reefer?? :smoke: :hmm: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smrekca Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 Zok, sej si kr na zanimiv način predstavil dojemanje impulzov :P vendar...:hmm:...hočeš nočeš res gre vedno le za ene občutke. Samo k tvojemu tekstu bi dodala še vprašanje: "Katere impulze imaš rajši?" Verjetno se tu skriva poanta/smisel življenja... Jaz definitivno raje tiste pozitivne, ki me ne zamorijo/kljujejo, raje take vesele/vspodbudne, ki me osrečujejo in mi...dajejo občutek, da je fajn/vredno živeti. YESSS :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 ane, ane?? yesssss :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 ...Jaz definitivno raje tiste pozitivne, ki me ne zamorijo/kljujejo, raje take vesele/vspodbudne, ki me osrečujejo in mi...dajejo občutek, da je fajn/vredno živeti. YESSS :yea1: Kako pa brez slabih veš kateri občutki so dobri? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 Smisel življenja je iskanje sreče. Sreča je trajen občutek notranjega zadovoljstva. V grobem obstajata dve vrsti ljudi: prvi, ki že v začetku obupajo nad sabo in prepustijo svojo usodo oceanu naključij. In drugi, ki želijo prevladati nad življenjem in trdno verjamejo (-mo), da, kot bi rekel T3, there's no faith but what we make. Verjamemo, da je življenje vredno živeti in da so veliki dosežki možni. Prve premeta veter. Hodijo po poti najmanjšega odpora. Drugi grizemo železo. Ampak prevladali bomo. Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 "Katere impulze imaš rajši?" Verjetno se tu skriva poanta/smisel življenja... mogoce. a za prijetne impulze je treba tudi neprijetne prenasat. tole je kr neki vse skup. sploh pa, Anubis, ko si ze omenil "tiste zelene stvari": si ze bil kdaj zadet? k po bakanju fuuuuul razmislas o lajfu, o smrti, o vsem okrog sebe, mozgani laufajo ko na steroidih, v glavo ti pridejo stvari k ti drugac ziher nebi, pol ko si pa spet trezn se pa vsega za nazaj spomnis, in na lajf gledas cist drugac. lej recimo hipije kok so zvel. :hmm: :) na splosno js svojih mozganov ne uporablam niti procent glede na njihovo zmogljivost (Zoisova stipendija in podobne zadeve), pod dozo pa pridejo na dan vse tiste rezerve k se mi zdi drugac da jih sploh ni. :doze: aja, bajduej, pa ne da bi zdej js baku. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 tako se počutim kot podgana k so jo dal v labirint... tko kot njej tud men ni jasno zakaj sm tuki in ne vidm v tem smisla. Najbolš je bit primitivc in komaj čakat nov izvod žblj revije. Najmanj problemov maš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 Jaz sem svoj smisel začela iskati daljnjega 81-tega, našla sem ga 84-tega, utrdila 85-tega in potencirala 87-tega. Imam ga še vedno!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 Smisel zivljenja je cimbolj zabavno in ne-komplicirano preziveti tisti cas, ki ga imas za zivljenje... Smo slišali na Preverjeno, ja :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 "Katere impulze imaš rajši?" Verjetno se tu skriva poanta/smisel življenja... mogoce. a za prijetne impulze je treba tudi neprijetne prenasat. tole je kr neki vse skup. sploh pa, Anubis, ko si ze omenil "tiste zelene stvari": si ze bil kdaj zadet? k po bakanju fuuuuul razmislas o lajfu, o smrti, o vsem okrog sebe, mozgani laufajo ko na steroidih, v glavo ti pridejo stvari k ti drugac ziher nebi, pol ko si pa spet trezn se pa vsega za nazaj spomnis, in na lajf gledas cist drugac. lej recimo hipije kok so zvel. :hmm: :) na splosno js svojih mozganov ne uporablam niti procent glede na njihovo zmogljivost (Zoisova stipendija in podobne zadeve), pod dozo pa pridejo na dan vse tiste rezerve k se mi zdi drugac da jih sploh ni. :doze: aja, bajduej, pa ne da bi zdej js baku. :) Zok a) pomojem se je zgodilo ene dvakrat, da sem bil mal zadet ja... B) B) , pa čist nikol nisem imel eksistenčne krize na kerikol substanci... nisem ravno iz takega testa... al pa imam čudovit timing :) b)možgani na steroidih laufajo samo v eno smer... in takrat ni ravno vprašanj kdo sem, kam grem...ampak bolj kam bi se šel dol dat... Ni prostora za kaj drugega...:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 Jaz sem svoj smisel začela iskati daljnjega 81-tega, našla sem ga 84-tega, utrdila 85-tega in potencirala 87-tega. Imam ga še vedno!!!! :hmm: A ni nič dolgočasno? :unsure: Mislim, če veš, da si ga našla, če veš, da ga imaš, da si ga celo potencirala.... :? A te nikoli ne prime, da bi v tem smislu vendarle vsaj malce pomigala, pretresla, se odpravila na pot, čeprav čisto kratko - eno malo ozko potko - bližnjico do nečesa... in poiskala še kakšen podsmisel? :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 A ni nič dolgočasno? :unsure: Mislim, če veš, da si ga našla, če veš, da ga imaš, da si ga celo potencirala.... :? A te nikoli ne prime, da bi v tem smislu vendarle vsaj malce pomigala, pretresla, se odpravila na pot, čeprav čisto kratko - eno malo ozko potko - bližnjico do nečesa... in poiskala še kakšen podsmisel? :ph34r: Ne more biti dolgočasno, saj je v mojem življenskem smilsu vsak dan kaj novega, razburljivega. Podsmisel pa še pride, vem, da pride (vsaj upam, da pride), čez nekaj let, ni pa odvisen od mene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 Aaaa, "vnukov narastek" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 Aaaa, "vnukov narastek" :) A si se ti družil z Meto Malus? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 b)možgani na steroidih laufajo samo v eno smer... in takrat ni ravno vprašanj kdo sem, kam grem...ampak bolj kam bi se šel dol dat.... :lol1: :lol1: :lol1: Pacek :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 ..kam bi se šel dol dat... za nekatere eden izmed "pravilnih" odgovorov na vprašanje smisla življenja :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 ..kam bi se šel dol dat... za nekatere eden izmed "pravilnih" odgovorov na vprašanje smisla življenja :lol1: Ja kaj pa, saj še DADA in Manuela pravita, da je smiselno, podsmisel realizirat. In če se DOL daš je to nekje POD. In zato govorimo o podsmislu. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 pod, nad, levo, desno..a je važn smisel, podsmisel.. sam da je smiselno..tam "dol"! O:-) O:-) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 ..kam bi se šel dol dat... za nekatere eden izmed "pravilnih" odgovorov na vprašanje smisla življenja :lol1: Vidiš, zaradi takih lapsusov se marsikdo celo življenje otepa zablod. to ni odgovor ampak vprašanje...in če vprašanje celo življenje tretiraš kot odgovor, si na koncu ostarela nuna, izprijen duhovnik ali planšarski pes med kravami - skratka neuporab(lj)en. Če pa veš da je to samo "the" vprašanje....potem pa je precej lažje, ne? :) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 Plehko se sliši, ampak "smisel življenja je življenje samo". Vsak si to razlaga drugače, in prav je tako (se lahko vsaj kvalitetno kregamo in obkladamo s pridevniki). Moj smisel je - hm, ne iščem smisla. Me zanima, če obstaja kdo, ki bi zatrdil "smisel je nesmisel" :) itaq...........smisel zivljenja je nesmisel.........ker zivljenje je treba zivet in ne premisljevat kaj je smisel...........smisel pride cez 1 teden, 1 leto, 10 let , mogoce ga pa nikoli ne zves :unsure: ............zato je pa zivljenje tako lepooooooooooo ........ :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 Aaaa, "vnukov narastek" :) A si se ti družil z Meto Malus? :D Hvalabogu ne - sam še kaj takega se mi manjka v življenju :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se