AlterMann Objavljeno September 5, 2003 Deli Objavljeno September 5, 2003 prej mulkice kot mulčki ;) Ko gledam kdo vse gre na koncert me vse bolj spominja na "orto paket". :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno September 5, 2003 Deli Objavljeno September 5, 2003 prej mulkice kot mulčki ;) Ko gledam kdo vse gre na koncert me vse bolj spominja na "orto paket". :hmm: Shit! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno September 5, 2003 Deli Objavljeno September 5, 2003 Se mi zdi, da Siddharta privablajo zelo mešano publiko. Nič manj mulčkov kot mulic. se strinjam..ampak...kar se tiče razburjenosti so pa sigurno mulkice na prvem mestu :yea2: :OK: :yea2: :OK: in v prvi vrsti Pa še stari kozli se najdemo med njimi. Kar je dobr, ni slabo. ...vedno in povsod... :o kar pa res ni slabo .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno September 5, 2003 Deli Objavljeno September 5, 2003 Ko gledam kdo vse gre na koncert me vse bolj spominja na "orto paket". :hmm: Misliš na tiste, ki smo že izpadli za orto paket a ne? <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 5, 2003 Deli Objavljeno September 5, 2003 Misliš na tiste, ki smo že izpadli za orto paket a ne? <_< Mislil sem na nastopajoče v reklami... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 5, 2003 Deli Objavljeno September 5, 2003 I LOVE ROCK'N'ROLL SO PUT ANOTHER TIME IN A JUBOX BABY............... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 5, 2003 Deli Objavljeno September 5, 2003 Put another DIME (10c) in a jukebox :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 5, 2003 Deli Objavljeno September 5, 2003 Men je T.H.O.R. the best komad zaenkrat... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 5, 2003 Deli Objavljeno September 5, 2003 Isti Rammstein? :) Vsaj meni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blame Objavljeno September 5, 2003 Deli Objavljeno September 5, 2003 Prvi album bil boljši. :D Drugače je pa ENG varianta RH- boljša kot SLO B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 Na Planetu je kart že zmanjkalo (sicer jih je bilo po nepreverjenih informacijah le za vzorec), tako da ostajajo, če sem prav razumel, še variante DM po 2000+za 2000 praškaaličesarkoli, bigbang in bof po 3000 ali pa na dan koncerta 4000? LP Windsurf p.s.: se vidimo na koncertu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 sem slisal da je tud ze po DM-ih razprodan, no ne cist po vseh. V kaksnih zakotnih se še najde baje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 Na Planetu je kart že zmanjkalo ... ..pa te o tem takoj obvestijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 ..in koliko bo folka po vašem? po mojem bi znali kemili-femili prehitet (30k obiskovalcev) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 O tem zelo resno dvomim ! Mogoče tretje mesto po obiskanosti za Kemili in Metaličarjemi ! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 se ti zdi?! ma ja cela slovenija govori le še o tem, pa še medijsko imajo hudo podprto kampanjo... je pa res, da bo staršev pol manj kot na familiji :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 ma jes recem da jih bo 30.512 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 30.513..jst tut grem :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 30.514, če smo povsem točni.. tudi dež bo tam :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 30,513 po zadnjih podatkih. Dežja ne bo, ker ni karte dobil. :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 ne noben nima prov. baje so jih dal v prodajo sam 25.000. kot so vcer v videospotnicah povedal. povedal so pa tud da so ze uglavnem razprodane. mogoce se se kje dobijo :( matr jes pa se 5 kart rabm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 30.514 dež ima access-all-areas-vip vstopnico... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 25.000+ folka pomeni meni samo eno---------------> GUŽVA, hvala lepa :grrr mogoče drugič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 Ah, dej no, a bi jih raje videl v Cankarjevem, pa sedel na svojem stolčku? 25.000 (če bo res) je dosežek, ki rata pri nas redko komu in mislim, da si ga bomo zapomnili kot one and only. Bom reku tkole: (Če si fen) Če te ni zraven, te ni. Pa ne se mi na gužvo zgovarjat, rock koncerti pač niso operete. Pa še za tiste, ki so ostali brez kart. Ne mi zamerit, ampak prov vam je! :naughty: Se bo mogoče slovenska koncertna publika končno začela obnašati malo bolj odgovorno in poskrbela za nakup vstopnic prej ne pa tik pred zdajci, kot je to pri nas v navadi. Tako tudi ne bo marsikateri dogodek obsojen na propad, ker ziheraški organizatorji obupujejo nad prodajo kart še en teden pred dogodkom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 osebno lahko dobim karte se na dan prireditve od 15:00 do 17:00 in tudi po 17:00 se jih se da zrihtat. ;) "problem" je,ker me ne bo v LJ takrat. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se